Care e menirea noastra pe pamant?

Care e menirea noastra pe pamant? | Autor: ellaalba

Link direct la acest mesaj

Ma gandesc ca ar fi interesant sa vedem ce crede fiecare din noi despre scopul nostru ca oameni pe pamant. Raspunsul meu e:
1. sa traim frumos
2. sa lasam o URMA pe pamant, un semn al trecerii noastre aici
Voi ce simtiti ca aveti de facut aici?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Si eu caut raspunsul la intrebarea aceasta, dar nu l-am gasit inca... !
Pana atunci, incerc sa ma desavarsesc, desi nici asta nu stiu cum sa o fac, nestiind nici ce este si nici cum se obtine desavarsirea, asa ca sunt intr-o mare, mare incurcatura... si ratacesc si ratacesc...

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

suntem pe pamant sa invatam sa iubin fara a fi iubit intai, sa ajutam fara a fi ajutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

Hmm, buna intrebare...
Din punctul meu de vedere, scopul nostru pe acest Pamant este insasi viata, cunoasterea si experimentarea a tot ceea ce se poate cunoaste si experimenta ca fiinta umana, adica a trai viata la cote maxime si a ne bucura de tot ceea ce ne ofera aceasta viata..
Pentru mine acestea sunt motive suficiente..

* Ignorance is bliss.. *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Sa traim frumos! Da! Ai scris foarte bine. Tot ce se poate experimenta inseamna multe, inclusiv crima, droguri, perversiuni etc. Nu cred ca toate astea se incadreaza in misiunea noastra pe Pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Cred ca aceasta unica viata ne este data pentru a ne recapata asemanarea cu Dumnezeu.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

cunoasterea, iubirea si inmultirea

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Karma!
KARMA (în sistemul filosofic brahmanic): Noțiune care desemnează o lege universală, în virtutea căreia soarta oamenilor ar fi determinată de acțiunile lor din încarnările anterioare; fatalitate, destin.
DEX, Ed. Univers Enciclopedic, București, 1998
http://www.spiritus.go.ro/karma_noastra.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

Cred ca este una dintre cele mai esentiale intrebari pe care omul trebuie sa si-o puna...
Am fost creati in Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu pentru a-L reprezenta si a exercita autoritatea Sa pe pamant.Cand Dumnezeu a zis "Sa facem om", dorinta Sa a fost aceea de a plamadi o creatura care sa stapaneasca pamantul creat si sa restabileasca autoritatea lui Dumnezeu care a fost contestata prin razvratirea lui Satan, initial un inger de lumina cu o inalta inzestrare. Dumnezeu nu se va cobori la nivelul acelei creaturi razvratite, de aceea o alta creatura a Sa, omul, va trata anarhia astfel rezultata si
va restabili ordinea initiala.
Dumnezeu a obtinut Omul dorit in persoana Omului Iisus, care este cel de-al doilea Adam. Desi El a fost un Om individual, Dumnezeu perfect si Om perfect, El este in acelasi timp si un "Om corporativ", in al carui Trup mistic sunt inclusi toti cei care au primit viata Sa si sunt nascuti din El.
A ma gandi la menirea mea pe acest pamant, este ceva deosebit de inaltator si schimbator de orizont (ca sa o citez pe Irina C.), asta mai ales in timpuri banale, in care se pare ca nu se intampla mai nimic.

Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)

Fotografiile Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Sa traim frumos, dupa cum doreste Dumnezeu, sa-L prezentam pe El celor ce nu-L cunosc.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiT spune:

irina.c.
pe toti care-L cunosc si iubesc pe Dumnezeu.
si pe cei care inca nu-L cunosc si iubesc pe Domnul caci sunt sigura ca Dumnezeu ii iubeste si ii cunoaste foarte bine.

Poze la: http://www.score.is.tsukuba.ac.jp/~dorinte/albums/albums/david/thumbs.html

Mergi la inceput