Dan Brown, "Codul lui da Vinci"
Raspunsuri - Pagina 6
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rayuela/Rayuela.jpg)
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Irimellquote:
Originally posted by Rayuela
eu abia am ajuns la banca,si acolo e mesajul de la politist..atit!Iar m-am blocat!
Elenasi pisicutza Amelie
Rayu, in mesajul acela iti spune sa suni la un numar de telefon....nu are sens sa suni, pentru ca au sunat altii...La telefon iti spune sa intri pe site-ul editurii: www.doubleknightbooks.com ... Acolo ii dai un mail lui Kaufman...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
irimell,am facut tot ca o scolaritza serioasa,cum mi-ai explicat,dar dupa ce am ajuns in banca,la mesajul ala a lu politistu ,m-am impotmolit!
![](bang.gif)
Am ramas chiar ultima corijenta,ca toate fetele l-au rezolvaaaaat!
![](plang.gif)
Vreau si io sa imi "sufle" cineva finalu,ca altfellllll...
![](pc.gif)
Elena
![](hippi.gif)
![](copilas.gif)
![](images/user_woman.png)
carmenutza spune:
quote:
Originally posted by Rayuelaquote:
Originally posted by Irimellquote:
Originally posted by Rayuela
eu abia am ajuns la banca,si acolo e mesajul de la politist..atit!Iar m-am blocat!
Elenasi pisicutza Amelie
Rayu, in mesajul acela iti spune sa suni la un numar de telefon....nu are sens sa suni, pentru ca au sunat altii...La telefon iti spune sa intri pe site-ul editurii: www.doubleknightbooks.com ... Acolo ii dai un mail lui Kaufman...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
irimell,am facut tot ca o scolaritza serioasa,cum mi-ai explicat,dar dupa ce am ajuns in banca,la mesajul ala a lu politistu ,m-am impotmolit!
Am ramas chiar ultima corijenta,ca toate fetele l-au rezolvaaaaat!
Vreau si io sa imi "sufle" cineva finalu,ca altfellllll...
Elenasi pisicutza Amelie
pai intra pe site-ul editurii www.doubleknightbooks.com cum ti-au spus fetele..si scrie-i mesaj lui faukman...iti raspunde in cateva minute...
![](icon_smile_cool.gif)
Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya
carmenutza spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
http://www.randomhouse.com/doubleday/davinci/robertlangdon/
stanga jos e poza.
Oana_B
Oana sar'mana
![](bis.gif)
Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya
Laura _Oprescu spune:
Si io l-am rezolvat! cu putintel ajutor da'il daduram gata! si cand ma linistii mi s-a parut ca ai pus altul, Cataliciule?????