Cum se imbraca barbatii vostrii pe timp figuros?
.....ca al meu e cam superficial. Isi pune un tricou si pe deasupra o bluza umpic mai groasa decat tricoul. Si ma apuca
si incep si-l
si imi spune ca el moare de cald atunci cand iese afara daca se imbraca mai gos de atat ca mai are si geaca de puf care tine destul de cald.
Eu stau si il cicalesc
fiindca mereu raceste. Si imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii

cand il vad asa de subtire imbracat, fara nimic la gat. In plus ne imbolnaveste si pe noi si aici ma fac foc si para
![]()

Stiti si voi ce nasol te simti cand esti picnit de raceala, cand bei la ceaiuri cu lamaie si degeaba ca sa nu mai zic cate medicamente luam. In plus cu Raducu e si mai dificil de tratat mai ales ca el mai merge si la gradinitza, mediu care favorizeaza dezvoltarea microbilor.
Una peste alta, am obosit sa-l mai rog sa se imbrace, sa se protejeze(in sensul ca sa evite curentul sau aerul conditionat) si sa se fereasca de persoane bolnave etc.
Il rog cand e frig afara sa mai bea si cate un ceai cald ca nu are ce sa-i strice. Ma refuza zicandu-mi ca "am baut toata ziua la servici numai ceai". Medicamente uita sa ia chiar si atunci cand ii spun.
I-am invocat si motivul ca imbolnaveste copilul dar nici asa nu am avut rezultat(imi zice sa tin copilul departe de el sa nu i-a raceala)
Nu mai stiu ce sa fac si cum sa-l determin sa i-a masuri sa se faca bine, sa nu mai raceasca.
Ai vostrii barbati cum se imbraca? Racesc des?
Mamica lui Raducu
Raspunsuri
Cary spune:
Cat INCA este uscat afara ,sotul meu circula cu motorul,asa ca pune combinezon din piele,iar pe dedesubt,camasa si pulover.
Daca e ud pe joe sau ninsoare pune blugi,camasa, vesta,geaca,DAR i-a masian persoanla(naspa,ca raman eu fara!)si atunci avantaj el;eu sunt inca in CIC)cand incep serviciul,ma duce si ma aduce ACASA!
In drum lasam(gradinita/si bunici),luat copiii!
Bubbles spune:
Se imbraca bine, mai putin uneori, cand face exces de zel si prefera tricou in loc de pulovar. Dar ii iau eu ceva cu noi si pana la urma, tot ajunge sa se imbrace. Cand merge la serviciu e ok, n-are incotro, din cauza aerului conditionat, indiferent de anotimp.
I-am facut "teoria" culorilor, materialelor, etcetera, si de cativa ani remarc (mi-e drag, recunosc) zi de zi cum se asorteaza singur si gaseste solutii rapide. Nu e pasionat de moda sau mai stiu eu ce, dar ii place sa fiu mandra de el, sa-l laud dimineata ![]()
Cum la noi iarna este cum este, nu prea sunt mofturi la imbracat... 
Culmea, de racit tot mie mi se intampla, din cand in cand. Dar nu raceala clasica, si de exemplu acum tusesc si stranut de o saptamana si ceva, dar atata tot, aici se limiteaza simptomele. Ah, si am facut exces de lamai, poate ma ingalbenesc... ![]()
Caldura tuturor! 
Bianca
flori76 spune:
Fratilor,al meu sot nu suporta pulovere pe gat sau fulare..Ooofff si parca mi-e frig mie cand il vad asa,dar nu am cu cine sa discut,cica "se sufoca"
Cand mergem prin oras si bate uneori un vant de te da jos din picioare,el merge cu geaca descheiata,ca cica nu ii e frig 

Ma mai ciondanesc cu el
si uneori ma asculta(cu geaca),dar de cele mai multe ori face tot cum vrea el 

Claudelu spune:
Doamne Dumnezeule, fetelor, ce va apuca??? Lasait oamenii sa se imbrace cum se simt ei bine ca doar sunt majori si cu buletin!!!
Pai al meu, daca nu i-ar pasa de gura lumii s-ar imbraca doar in chiloti si eventual un tricou...el iarna merge la alimentara in pantaloni scurti...eeee si ce, daca el asa se simte bine!! Asta iarna cand am fost in concediu la Predeal a facut "baie" in zapada, era doar in chiloti!! Si se simte bine!!!
Claudia
si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by flori76
Fratilor,al meu sot nu suporta pulovere pe gat sau fulare..Ooofff si parca mi-e frig mie cand il vad asa,dar nu am cu cine sa discut,cica "se sufoca"
Flori sa stii ca si eu sufar de aceiasi "boala" - in sensu' ca ma apuca mancarimile daca simt ceva pe gat..Mi se ridica paru' pe mine numai cum ma gandesc la senzatia unui fular pe gatul meu

Iar in ceea ce priveste subiectu'...eu nu am probleme d-astea cu al meu! E f grijuliu cnd e vorba de sanatate.
Pe de alta parte..cred ca totusi barbatii au altfel arderile decat noi...Eu spun de multe ori ca mi-e frig in casa, iar el spune ca ii e chiar cald
.
Luminita
si
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
anto spune:
Clau..m-ai facut sa rad cu lacrimi
mi-l si inchipui pe Clau tavalindu-se prin zapada .Da´si al meu ar fi in stare sa mearga la cump. in pantaloni scurti iarna.Si de racit nici vorba ,tot eu sunt aia cu priza la raceli.
energy spune:
quote:
Initial creeata de raducu
.....ca al meu e cam superficial. Isi pune un tricou si pe deasupra o bluza umpic mai groasa decat tricoul. Si ma apucasi incep si-l
si imi spune ca el moare de cald luam.
I-am invocat si motivul ca imbolnaveste copilul dar nici asa nu am avut rezultat(imi zice sa tin copilul departe de el sa nu i-a raceala)
Mamica lui Raducu
si al meu la fel, iarna dezbracat de parca pleaca cu capra la raze si eu infofolita "de sezon"...
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
motanik spune:
La noi e invers...eu sunt aia care zice mereu ca e prea cald in casa. Daca ar fi dupa el, am dormi la sauna...
Cat despre haine...
...cred ca din cauza ca mereu ii zic cu ce sa se imbrace, acum cand mergem undeva imi zice dinainte sa ii scot haine din sifonier...
Ca eu decid! Ptiu...
Andra
Nunta noastra 
Noi
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by energyquote:
Initial creeata de raducu
.....ca al meu e cam superficial. Isi pune un tricou si pe deasupra o bluza umpic mai groasa decat tricoul. Si ma apucasi incep si-l
si imi spune ca el moare de cald luam.
Mamica lui Raducu
si al meu la fel, iarna dezbracat de parca pleaca cu capra la raze si eu infofolita "de sezon"...
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
Mai si la mine la fel. Cica e cald .. si cand il vad pe el asa subtirel imbracat si eu cu cele mai groase haine imi vine sa-mi iau campii
. Toata lumea imbracata gros , el la camasa , cu o haina pe el ..cica e ok..
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
iselin spune:
Pe vreme friguroasa al meu sot sta mai mult dezbracat, caci hibernam impreuna in..........
![]()
![]()
Seriosi fiind subscriu la ce a scris raducu.