Mamici din Arad...???(19)
Raspunsuri - Pagina 14
flavia ramona spune:
Salut fetele
Nu srau pt ca nu pot sa stau nici pe scaun nici in picioare. Am intrat doar sa-i spun Alinei LA MULTI MULTI SI FERICITI ANI.
Sa ai parte doar de bucurii si de multa multa sanatate.
Pupici la toate. O sa mai citesc eu ce ati scris cand o sa pot. Din pacate mai am de stat la pat cam 2 saptamani. In functie de cum o sa ma simt mai vedem.
http://community.webshots.com/user/flaviaramona
cristinacsa spune:
LA MULTI ANI, ALINA sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie si sa-i mai faci lui Dragos o surioara.
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
maggda spune:
Buna seara fetelor!
LA MULTI ANI!!!MULTA SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME ALATURI DE FAMILIA TA!!!O VIATA UNGA SI FRUMOASA SI PLINA DE REALIZARI!!!LA MULTI ANI Alina scuze dar mai bine mai tarziu decat niciodata
Sunt franta de oboseala dupa 2 zile de 12 oreAcum merg sa spal vasele de la cina si merg sa-i fac baita la Bianca.
Clau imi pare rau pt cumnatica ta, ii doresc multa, multa sanatate.
Fetelor sa va spun programul meu pe saptamana viitoare ca sa vedeti ce viata normala aveti voi:
-luni servici pana la 15, 16.30-18 curs
-marti liber!!!!
-miercuri garda 12 ore de la 7 la 19
-joi liber
-vineri servici 7-19
normal program nu?si mai trebuie sa umblu si dupa mos Nicolae si mos Craciun ca deja e nebunie prin oras.
Mii de scuze dar trebuie sa ma retrag ca daca nu ma culc macar la ora 23 si mor
tot binele din lume la toata lumea
alina33 spune:
Cine-i mosu Gabi?Fain maninca el iaurtul.Si Dragos vrea cu lingurita da nu prea il las ca se face ca porcu'.
Magda tare te mai incurca scoala asta, asa-i?!Trebuie sa mergi la fiecare curs, nu poti lua cartile de undeva?
Diana,iar i s-a infundat nasucul.L-am scos un pic ieri si azi noapte iar i s-a infundat.MA apuca
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
gabitzica spune:
Alina33, sa nu-mi spui ca nu l-ai recunoscut pe Mos Craciun!?
www.stoc-studio.ro/tudor
DianaR spune:
Buna fetelor!
La multi ani lui Dragos pentru 7 luni!
Alina, uuuuf, nasucul asta bata-l vina. Vladutz a dormit ceva mai bine dar nasucul parca mai infundat il are. Si nu l-am scos afara...
Gabitza, frumoase pozele!
Flavia insanatosire grabnica!
Magda, daca nu te superi, ce scoala faci?
Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130
alinamoro spune:
Ceau fetelor.Multumesc tuturor pentru felicitari si urari.
Abia acum am citit mesajele voastre ca azi noapte am ajuns la ora 1 acasa si nu am mai deschis calculatorul,desi ma tenta foarte tare!
Va doresc si eu voua toate cele bune si sa aveti parte de tot ce-i mai frumos in viata.
Noi ne-am distrat bine pe-acolo,nu a fost zapada si nici nu a fost foarte frig.Pentru Dragos a fost foarte obositor si nici nu a vrut sa doarma,in final a dormit 1 ora.Dimineata l-am trezit la 7 fara un sfert si la 7 am plecat deja.Am fost la Alesd,dincolo de Oradea si la intoarcere ne-am oprit in Oradea ca avem foarte multi prieteni acolo si prietena mea cea mai buna si pe la 23,30 am plecat de acolo.Am votat in Oradea.
Ce ziceti,cine castiga in turul 2?
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
alinamoro spune:
Gabi,la voi a venit Mos Craciun deja sau ati facut doar proba?
Am vazut si eu pozele,sunt frumoase.
Fetelor,ca va fac puiutii,le-a trecut raceala? Insanatosire grabnica tuturor.
Flavia,sa te faci bine si tu cat mai curand.
Clau,ce a zis Caludiu,s-au dus aradenii la vot?
Diana,iti raspund eu ca Magda intra mai rar si poate nu vede intrebarea.Ea este asistenta la Spit.Judetean si acum face Colegiul.Nu stiu exact cum se numeste,dar tot pentru asistenta.Ne spune ea mai exact cand intra pe-aici.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
Ce sa ma fac, am sot in concediu si s-a dus cu domnia pe calculator
Noi sutnem bine, ne-a trecut raceala, azi am facut si baita, ne-a fost tare tare dor de una mica Acum, din prostia mea, Raul e treaz si gangureste...a adormit si m-a apucat si pe mine rasu si uite asa l-am trezit
Alina, fain de voi ca v-ati petrecut...eu am stat cu raul in casa, am fost doar la votare Clau a zis ca au fost mai multi ca si in vara!
Gabi, super faine pozele!! Dar chiar la voi a venit mai repede Mos Craciun??
Magda, ai un program
Anto, pe unde umbli?? De ce nu mai dai pe aici?? Hai ca mi-e tare dor de tine!!!
Alesio Andrei
P.s: de Sf. Andrei!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Dragoste intre popoare si razboi sub plapuma