Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (48)
Raspunsuri - Pagina 3
ralualexandrei spune:
Ultima stire Mariei i-a iesit un canin in partea de sus.Va scriu din nou cand toti sunt in pat caci abia am terminat cu ordinea dupa ai mei pitici,aici il includem si pe tati chiar daca are 100kg.Adriana ai dreptate am avut norocul ca ai mei copii sa se iubeasca unul pe celalalt asa cum eu inca nu am mai vazut sa se iubeasca fratii intre ei,vreau sa cred ca este un pic si meritul nostru pt ca noi ne iubim enorm si ne manifestam iubirea in fiecare clipa si bineinteles amandoi ii iubim ca niste nebuni pe ai nostri copilasi.Nu va doresc decat sa aveti parte de fericirea pe care o am eu de cate ori sunt impreuna cu sufletelele mele,fara ei si fara sotul meu nu as fi nimic,ei sunt puterea si viata mea.Va pup si va doresc o noapte frumoasa si maine o zi minunata.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2
Cris_N spune:
Tuturor sarbatoritilor de azi
Noi suntem bine numai ca bebelina are niste mucisori zapaciti .. sper sa nu apara altele.
De cand ii dau sa pape seara la 21 21:30 mai mult laptic, nu se mai trezeste pana dim la 7, 8.
In schimb saliveaza de parca a re o cascada, se mai trezeste pret de 1 min noaptea scancind sau plangand... ne pasc alti dintoi...
Mai face si tati misto de noi, zicand "Stii cum se fac floricelele cand le pui pe o plita incinsa? asa o sa ii apara dintisorii.. ca niste floricele"
pupici
Cristiana si BB Andreea http://community.webshots.com/user/cristiana_negrila
http://community.webshots.com/user/andreea_negrila
Cris_N spune:
Sa va povestesc cum am reusit sa ma enervez aseara...
Eu si sotul meu suntem amandoi din Constanta iar parintii ne sunt acolo...Bebelina mea isi cunoaste f bine bunicii (ai mei) unde a stat toata vara. Dar ceilalti.. mai rarut... Bunelu (taticul sotului ) cat timp fetita a stat in Constanta a venit de cate ori a putut ... In schimb bunica.. parca nu vroia sa auda de ea. Sa ajunga bietul meu tot care in timpul verii a fost plecat cu serv in Franta sa o sune sa o roage sa se mai duca sa o vad, si ea sa ii spuna nu mama nu ma duc...
Oricum. .. aseara musafiri.. mama soacra venita in Bucuresti cu niste treburi. Sun pe cumnata mea sa ii spun ca daca vin la noi sa vina cat mai devreme petnru ca daca se face tarziu Andreea e mai maraita, fiind obosita. Am facut asta pentru ca ii cunosc . In putinele dati cand au venit (socrii impreuna) au ajuns pe la 22 seara cand dormea.. si mai si vroiau sa intre la fetita ...
Bieninteles ca a ajuns dupa ora 20. Si a inceput.. "da.. nu e grasa?.. da daca e nu ii diluezi laptele .. da... cu cine seamana.. da... voi nu vreti sa va aduc pe cineva sa stea cu voi /... ( eu nu pot sa accept o persoana straina care sa stea non stop la noi .. asta sunt eu si i-am zis inca dinainte de a naste). Degeaba ii spuneam eu ca eu caut bona de aici.. sa stea cu ea ziua si apoi gata.. una si buna... Am culcat fata pe la 21 ..
Pe la 23 am plecat sa ma culc ca eram zombi...
Poate sunt eu dar as fii preferat sa ma intrebe alte lucruri.. sa imi zica altele ..
off cred ca sunt obosita
Ieri mi-am dat demisia printre altele... asa ca sunt un mic mare pachetel de nervi
Cris_N spune:
si inca ceva.. eu nu cred ca Andreea e grasa pentru ca desi arata cu falcute (si ii sta bine cu ele ) este inalta. Doctorul ne-a spus ca este f ok pentru cum e ea, ca mananca bine si din contra daca am simti ca nu se satura seara ca am facut bine ca i-am suplimentat lapticul
Sunt eu ?
claudiachirila spune:
Buna ziua la toata lumea.
Si eu reusesc sa respir un pic, caci a adormit dragos intr-un final somnul de dimineata, dupa ce s-a trezit de la 5. Nu stiu cum sa-l conving sa doarma mai tarziu dimineata. Oricat de tarziu se culca seara se trezeste devreme tare.
Andreea chiar te rog sa-mi trimiti si mie carticica pe mail: claudia@dorohoi.com. Multumesc anticipat.
claudia si dragos
buli spune:
buna ziua
gogosarul doarme dupa ce m-a alergat de la 7 la 10
am mincat sa am puteri pt. cind se trezeste si sper sa doarma cit mai mult ... ei as ...
Alexandru
Cristiana, nu-ti bate capul cu socrii ... daca tot nu-i vezi des
ei .... dupa o saptamina de boiereala, azi si miine sintem singuri acasa, eu cu Matei ... e si urit afara, deci nu putem sta prea mult ... pfuuui ... ce ma asteapta
da' ma descurc eu ca-s destoinica
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
buli spune:
gata .. s-a trezit. o ora pe ceas. bun si atit. acum sta atirnat da patut si chiuie
va dorim o zi minunata
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
ralualexandrei spune:
Buna ziua si de la noi.De cateva nopti a inceput distractia.Mariei i s-a deschis apetitul pt lapte asa ca pana la 3.00 rade un biberon cu lapte si mami trebuie sa se duca la bucatarie sa faca altul,si eu care credeam ca au venit nopti linistite si pe la noi,mi-am facut iluzii.Asta e.Acum sunt amandoi linistiti la mine in camera si se joaca,dar dimineata,oooh, dimineata Maria s-a ocupat cu imputinarea podoabei mele capilare,slava Domnului ca are de unde,se distra smulgandu-mi fir dupa fir si de cate ori ii spuneam lasa-ma in pace si ma aparam cu mainile sa nu mai ajunga la parul meu,radea in hohote.Cam asa ne-am distrat noi pana acum si de acum incolo Maia(mama mea)pregateste supita de pui si eu mai fac un pic ordine s-apoi listuta de cumparaturi si meniul pe saptamana viitoare,dupa care ma duc in Carrefour sa-mi cumpar ce-mi trebuie si sa vedem ce gaseste pe acolo mos Niculae si cu Mos Craciun ca am auzit de la voi ca sunt ceva oferte.si o zi buna.
P.S Ce zapacita sunt.Cristiana draga nu te mai consuma,ca nu merita,asa sunt soacrele,bine nu toate, dar a mea si a ta ,asa sunt .Mie imi dadea exemplu de copii care mananca iahnie de fasole si cartofi prajiti cu ou si uite ce grasi si frumosi sunt!!!Adica ce copiii mei sunt slabi sau urati sau care e ideea.Incerc sa-i hranesc conform varstei fiecaruia ca doar n-am innebunit sa-i dau Mariei iahnie!De fapt pe ea o deranjeaza ca eu nu iau in seama sfaturile nimanui daca mie nu mi se par bune,fac asa cum cred eu,si zic ca fac bine ,caci in fond eu raspund pt copiii mei,pt bunastarea lor.Am vazut-o pe pitica ta si arata excelent pt varsta ei!La multi ani Alexandru sa cresti mare si frumos si sa aduci numai bucurii lui tati si mami!La multi ani si tie Tiana Maria si sa iti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lumea asta!Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2
ad_risnov spune:
Ziua buna si de la noi!
Tiana Maria!!!
Eu am taiat din carnetel si a 6-a sedinta de . Deja azi am facut primele parcari si prima intoarcere din 3 manevre.
In timp ce mami era la condus, Rares impreuna cu Mateiutzu Andrei au fost vaccinati de dna Angela: doar trimovaxul! Varilixul se va face mai incolo.
Asa ca puii nostri au avut o zi minunata (vaccinul n-a durut deloc) pt. ca s-au jucat toti trei (Rares, Matei si Andrei) de numa.
Si noi, parintii, am mai reusit sa ne vedem si sa mai stam de vorba, ca in vremurile cele bune.
Fetelor, Andra arata bestial: 52 de kg!!! E ca o pustoaica de 18 ani, pe cuvant!!!
E o mamica tare frumoasa cu doi baieti dragalasi si frumosi de or sa bage fetele in boala.
Sigur o sa va arate poze cu ei pt. ca au facut si sedinta foto.
Cristiana, sunt de acord cu fetele! Las-o incolo pe soacra-ta si nu o mai baga in seama. Stii proverbul: cainii latra, ursul trece. Aplica-l si-ti va fi mult mai bine!!
Claudia, trebuie sa-mi dai un miel ca m-ai botezat Andra! Ti-am trimis cartea pe mail. Ai primit-o?
Fug sa fac ordine prin casa.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004
Emilly spune:
Buna fetelor,
fiica-mea a stat aseara singura in picioruse, si nu 2-3 secunde ci aproape un minut si nu odata...se ridica de mine dupa care imi dadea drumul si se juca in voie cu jucarica ce o avea in mina...m-a surprins placut...si se mai si agita din minute si genunchi si nu-si pierdea echilibru...mai sa fie, al meu sot zice ca o sa-si dea drumul la mers cit de curind.Eu nu prea cred, mamicile cu copilasi mari din experienta voastra ce parere aveti ca m-am contrazis cu sotul...
Tiana Maria sa cresti mare si sannatoasa si sa o bucuri pe mami si pe tati!
Andra superbe pozele din padure si nu numai, sa-ti traiasca comorile!
Aseara tati a batut apropoul sa-i facem Ilincai un fratior....eu am zis sa mai asteptam un pic ca eu sunt zombi....
Cristina vorba fetelor, n-o baga pe soacra in seama, eu cam am oroare de ele si nu prea o vreau nici pe-a mea in zona.
Roxana cum de a racit Alex?tot a fost racita, asa-i sau o confund cu alt bb de pe-acilea?
Sanatate galustei si numai bine!
Fetele cum merg dietele?
Emilly si Ilinca web 1 web 2