Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
adameasca spune:
Bonsoir!
Ochiul e mai bine deja, in sensul ca pe masura ce se invineteste, se retrage umflatura si mai vede si ceva cu el. Acu e fix ca un dalmatian: pe o fata curata si alba, are o pata in jurul ochiului. Fix asa era si Jimmy, dalmatianul pe care l-am avut noi, daca va mai amintiti.
Azi l-am lasat in boii lui cu mancarea si in seara asa credeam ca nu se mai satura. A mancat 2 cremwursti, o felie de branza, una de paine si un iaurt de 125 gr cu o masura de cereale, si tot mai vroia. Si a baut la culcare si vreo 150 ml lapte cu cereale. Ura!!!
Noaptea trecuta de nervi ce a avut pe el , mai ales ca a baut numa lapte ieri, i-a fost foame si a baut 2 biberoane, parca e iar bebelush. Am facut socoteala, in 24 de ore a baut 3 bibe de lapte, cam 600 ml si 800 ml ceai. va dati seama ca a umplut la pampershi de m-am plictisit schimband.
Inregistram destul de multe progrese pe zi ce trece. intelege cam tot ce discutam. Azi ne-am jucat de am capiat cu o pereche de manusi legate cu snur, stiti voi. Io ziceam "trage" si el tragea de zor. I-am zis sa-mi aduca scaunl de masa in bucatarie si s-a chinuit pana l-a tarat inauntru. Si e greu, e de lemn. A invatat sa dea pupici, ne pupa direct pe gura, fara sa mai muste, cu muuulte bale. In continuare distractia favorita a ramas plimbatul cu ligheanul prin casa. Stie sa aprinda si sa stinga lumina singur.
Ven, chiar o sa intreb pediatra sa vad pana la ce grade minus pot fi scosi afara. Fular pe gura nici gand, nici macar nu am fular, tre sa cumpar. Si manusi. cum ii convingeti sa tina manusile in maini??? Si e tare bine cu mama langa mine. Ganditi-va si voi: nu fac curat (doar ordine de vreo 40 de ori pe zi ), nu gatesc deloc, decat pt Luca, nu am griji de cumparaturi, nu intind rufe. sunt o puturoasa. doar ma tin dupa Luca toata ziua, strang in urma lui. dar mama nu spala vase ca nu-i place, asa ca-s eu sefala capitolul asta si nici nu prea calca. Ideea menajului nostru in comun este ca fiecare face ce-i place si toata lumea e multumita. Nu mai zic de sprijinul moral.
Julia, insanatosire grabnica. de la noi. vezi sa nu se imbolnaveasca si pitica.
Sa stii ca si eu il tin de mana cand merge pe afara, dar de data asta s-a smucit zdravan si nu am mai avut timp sa-l prind de gluga.... daca ii pun hamul se enerveaza si se tavaleste pe jos.
Zeeva, la multi ani pentru frumoasa ta!
Allya, de prost gust cresele descrise de tine. Cum naiba sa tina cosul de gunoi langa mesele copiilor? Habar n-am cum arata o cresa la noi, si sper ca nici nu o sa am ocazia.
pentru Andra si Yael!!!! Va pupam si va dorim o viata linistita si parinti sanatosi!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
adameasca spune:
Yael, sarcina usoara in continuare!!!! si pentru tine si distractie placuta maine! Am vazut pozele, e o frumusete fata ta. Te asteptam mai des printre noi.
pozele noastre
alinkav spune:
Al meu era foarte somnoros azi, urmari dupa vaccin. De doua ori mi-a vomitat azi, dar bibe cu lapte si-a baut i-am mai dat si Nurofe, acum doarme.
Yael felicitari pentru noua sarcina!!!! Sa fii fericita si sa ai o nastere usora!!!!
Eu i-am luat manusele cu degete si sta cu ele pe mani, simte el ca-i mai cald asa. E cam greu sa i le pui,fiecare degetel sa l bagi, dar merita, ca e tare haios.
Julia insanatosire grabnica! Si cum s-a mai spus ai grija sa nu raceasca si Julieta ta!!!!
Mama, dar ce e cu cresele alea asa de ...n-am cuvinte. ???? Si nu se face nimic in privinta asta?
Noapte buna tuturor!!!
alina si bb Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinkava
mara03 spune:
izzy, la multi ani si tie si distractie placuta in trei/patru!!! viziteaza-ne mai des!!!
ileana, si eu am stat cu parintii pana cand tudor a facut 6 luni. a fost super! era ca si la tine, adica nu faceam mai nimic. dar nici acum nu ma plang, ca o am pe bunica mea care ma ajuta enorm! fara ajutorul ei nu stiu ce m-as face, ca am fost invatata cu narav rau...
despre fular vroiam sa zic si eu ca nu mi se pare atat de impotant ca manusile. eu ii mai pun suzeta in gurita ca sa nu trga aer rece si sa nu faca atatea vocalize si se rezolva. dar cu manusile e teroare. cum i le pun cum urla ca din gura de sarpe si e foarte caraghios cum incearca sa si le dea jos!!! chiar nu stiu cum sa-l obisnuiesc si sunt necesare, ca ii ingheata manutele pe frigul asta...
pupici si noapte buna inca o data!!!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
adameasca spune:
Mara, stii ce ma gandeam? sa incerc sa pun cateva copci sau nasturasi pe haina si sa fac gaici la manusi, ca alta metoda nu am...
pozele noastre
julia23 spune:
Multumesc mult fetelor.Julia nu cred ca mai ia,oricum i-am dat Oscilococcinum preventiv,dar ma aude cind tusesc si ma imita si ea.
Yael distractie placuta maine si sarcina usoara in continuare!
Am pus si noi in sfirsit pozele de la nunta si botez,ca s-a indurat taty si le-a scanat,pt cele de la petrecere cred ca mai asteptam 1 an
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
allya spune:
mai nu fac nimic cu cresele astea si is si aprobate! eu deja nu ma mai mir de nimic... nici nu va dati seama ce fata mizerabila si nasoala poate avea si SUA... singurul lucru bun pt care stau aicea sunt banii, respectiv nivelul de trai, cariera (pot sa fac ceva ce nu puteam face in tara de bastina) si faptul ca orice problema se rezolva daca ai dreptate, si faptul ca pot returna anumite obiecte defecte si primesc inapoi banii dati pe ele, in rest sunt multe lucruri incredibil de nasoale incepand cu protectia sociala si terminand cu birocratia si cresele...
La Multi Ani! la toate fetitele scumpe!
YAEL va dorim din suflet multa sanatate si distractie placuta!
ILEANA bine ca e bietul puiut mai bine! pupici de la Alex.
JULIA si Alex tuseste de distractie ca sa ne vada cum reactionam.
CIUF muuuuulta sanatate la sotior!
Mai copilu meu sufera de "separation anxiety" cand vede ca plecam se agata de noi, se uita atat de trist si face tai-tai asa de zici ca il parasim...ufff si mai si plange de sare camesa pe el, io la fel sufar de aceeasi boala cand plec in fiecare zi si ma trezesc gandindu-ma la el asa din senin..., unde mai pui ca acum deja imi e dor de socrul meu drag, deja bocesc si inca omul nu a plecat... O sa avem cateva zile nasoale, pleaca bunicu si tata pe 4 decembrie amandoi... Sotu-mi-o pleaca o saptamana la o conferinta in California si socru-mi-o pleaca in Romania.
vikinga spune:
La multi ani Yael Clara si Andra!!!Yzzy sarcina usoara si petrecere frumoasa miine! Mai ce m-a luat un dor sa fiu si eu insarcinata! Cind am citit ca esti in 4 luni deja, parca as fi vrut si eu! Gata nu mai zic nimic, ca poate il pun pe sotz sa-mi scoata steriletul cu dintii chiar in seara asta. Sper ca ai o sarcina placuta, fara stari aiurea, na acum ai experineta, chiar asa, TE ROG spune-ne cum e de data asta? Te simti mai puternica, mai relaxata avind in vedere experienta recenta? Sau iti vine greu pt ca Yael de solicita sau cum? Si felicitari daca e sa fie tot fetita! E adorabil!!!!!Carmen, eu una in locul tau chiar ca m-as apuca acum de al doilea bb sa fa doua lucruri bune in acelasi timp,sa stau acasa cu bb 1 in asteptarea la bb2, pin ce mai trece perioada asta de inceput in Canada. Mi-e mila tare de Matei sarcul.. Cum mai sa-l lase neschimbat..Mari nesimitite si alea.. Eu cred ca am sa fac copii din 3 ani in 3 ani sa stau acasa inca vreo 7-8 , cu toate drepturile, ca vechime la pensie si etc, fac 3 copii visul meu, si apoi intru in munca cu limba gata invatata perfect, cu atitudinea fata de nemti invatata adica cu "scoala vietii" si asa si copii stau cu mine primii ani si toata lumea e impacata. Acuma glumesc eu, dar te inteleg ca usor nu iti este fara ajutor acolo. Asta e cel mai mare greu cind ai copii si esti departe de casa si trebuie sa muncesti, restul se rezolva, le mai treci. Stiu si eu, ca doar sunt in aceeasi situatie...si inca nu muncesc!Allya chiar ca e greu de ales intre cresele gasite. Sa stii ca nici mie nu-mi plac domnisoarele fara experienta de mama in munca alaturi de copii dar totusi cind am nascut aici la spital la sectia de noi nascuti erau marea majoritate tinerele! Dar stii ce m-au impresionat! Si ce bune erau in munca lor! Totusi baby sittera care mai sta cu Aldo cind si cind, e o fata ok, are vreo 25 de ani lucreaza intr-o clinica de copii, dar nu e mama si sa stii ca-s asa cu inima neimpcata, nu e asa cum mi-as dori! e buna, e clama, e ok, dar fara FEELING intelegi, e asa parca inexpresiva ca un peste. Dar in situatia ta, in mod sigur as alege intii de toate curatenia! Mult succes!Am vazut ca vorbiti de fular, si eu l-am urit cind eram mica! Eu am cumparat un fes din ala care se trage pe cap, ii sta fix pe frunte si urechi si la git. Doar fata e pe afara, eu ii dau suzeta si ma simt ok asa. Acum nu stiu ca daca e foarte frig in Ro e alta treaba. Dar eu sunt fun absolut al acestui fesulet "cosmonaut" cum ii zic eu, are asa o fata cu el de-l maninci!Ileana nu mai zi tu ca e urit cu ochisorul vinat ca eu una nu te cred! Chiar sa-i faci niste poze sa-l vedem si noi! Si nopti linistiteMara mi-a placut asa de mult poza cu " m-ati lasat in zapada asta rece si umeda", super! Am admirat si pozele lui de dpintile, vai ce zapada! Tudor si Andrei niste scumpiJulia foarte frumoase poze! Mi-a placut sa te vad in rochie alba de mireasa si cu printesa in brate! Foarte frumos! Si e o scumpa Julia mica cu codite cu fundite!Yzzy gravidutzo esti o norocoasa! Ai o famile superba! Abia astept sa te vad in poze cu burticuta si cu Yael de minuta E cald la tine nu-i asa? Aldo e ok, raceala i-a trecut, sa va scriu si programul lui:-8-9 trezirea-9-9.30 350 ml lapte-joaca sau afara-12 iaurt sau fructe-12.30-14.30 somnic(normal cam o ora jumate, uneori mai putin uneori mai mult)-joaca sau afara-16-17 carnita cu legume-joaca..joaca..joaca..--19-20 350ml lapte cu o masura-doua de cereale-maxim 20 somnic-nopatea de vreo 2-3 ori apa si suzeta.Va pupamVikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109
vikinga spune:
Aoleo Allya chiar ca trebuie sa alegi o cresa...! Ce rau ca-ti pleaca socrul asa repede...! Viata in germania are la fel bune si rele, eu am avut noroc cu carul de asta nu ma ingramadesc sa le zic si la altii sa emigreze. Salariile sunt cam mici dupa parerea mea, adica in functie de chirii care sunt mari, Germania nu mai e ce a fost acum 10-15 ani. toti o zic, dupa reunificare au trecut si inca trec o perioada aiurea, taxele sunt mari. Totusi protectia sociala e buna, gradintele in care am fost sunt foarte curate, mie mi-au placut cam toate, dar totusi ca strain daca ai aspiratii mai inalte pt o cariera in ceva deosebit, e greu, zic eu. Nu sunt deschisi pt straini, somajul e la cote record in Germania, nemtii sunt favorizati chiar daca nu pe fata. Si apropo de schimbat lucruri daca nu sunt ok, si aici e la fel, dar surpriza placuta a fost la ultimul meu drum in Ro! Cumparasem un carut mic de la farm Sensi Blue, nu am fost multumita ca rotile alea nu se miscau cum trebuie si dupa ce l-am foit 3 sapt in tara, am mers in ultima zi inainte sa plec, era chiar seara si le-am spus ca sunt dezamgita si pt ca aveam garantie mi l-au schimbat pe loc! Normal trebuia sa vin in 2 zile, dar cind le-am zis ca tre sa plec din tara, mi l-au dat pe loc. Eu zic ca e o chestie super! Eu una am fost incintata sa vad si asa ceva in Ro! Ei asa sunt eu , o optimista indragostita de ro! Dar nici de aici nu as plecaAllya mult succes sa gasesti ceva sa-ti placa si sa-l poti lasa pe Alex cu sufletul impacat! Dar ce ai sa te faci tu, daca acum plinge cind il lasi cu bunicul, la cresa cum o sa fie..Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109