Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
dpintilie spune:
Ileana, tu esti o minune, mai!!! Dupa atatea "meciuri" cu Luca, esti pregatita pentru numarul 2. Felicitari pentru "tarie", draga mea!!! Nu stiu ce iti doresti numarul 2, tot baiat parca, asa-i? Oricum, mult succes si practica(,) cat mai placuta.
Sincera sa fiu si mie mi-e dor de perioada de sarcina si de puiutz mic de tot. Imi aduc aminte cu multa placere de prima sau a doua luna de viata a lui Andrei. Dar inca nu ma incumet sa fac inca unu. Io-s cu cezariana si in plus de asta, am foarte multe kg in plus fatza de normal. Pana nu scap de ele nu am ce ma apuca de inca o sarcina.
si noapte buna tuturor celor care mergeti la nani.
vikinga spune:
La multi ani Alexandru Andrei!!!Alinka sa-ti traiasca baitul si petrecere frumoasa joi!La multi ani Maia Nicole! Adameasco imi pare tare rau de busitura lui Luca... Mititelul de el... Mai da ce scirbe alea de la spital.. Nenorocite nu alta.. Bine acum ca da semne ca nu-l mai doare, macar atit.. Ochisorul o sa fie bine, vrem nu vrem de acum incepe perioada cu tot felul de cazaturi si cucuie urite. Fata unor amici, Kim Maivi din poze, acum vreo luna s-a catarat pe o masa de sticla si a cazut aiurea si s-a lovit la cap de a avut si 2 copci si o ditamai umflatura de-i era deformat capul pe bune, dar a trecut destul de repede si fara complicatii. Cred ca te chinui cu pansamente, vai nu stiu ce m-as face in locul tau, ca la de astea sunt total neindeminatica! Super mami sper sa plece neamurile cit mai repede, eu ma isterizez daca face cineva galagie in casa, nici Aldo nu poate dormi, e obosit si devine plingacios si chiar isteric!Chiar aseara am venit mai tirziu si eu si tati de la o petrecere sirbeasca, apropo a fost foarte frumos, Doamne ce mincaruri au si ei, au si sarmale in frunza de varza murata, salata ruseasca, slibovitz adica o palinca dea noastra si culmea am intilnit un roman, e profesor de tenis, e un om extraordinar, e foarte iubit de toti, si ne-am bucurat sa mai vb romaneste , ei uite ca nu mai sunt singura romanca de pe insula! Si am ajuns pe la 1 noaptea si istetu de sotz ehei veselie mare nu reusea sa vb in soapta(de fapt nu reusea sa vb dar zgomot tot facea)! Na prea multa palinca sirbeasca, is anormali sirbii astia, se bea numai palinca la petrecrea asta, adica trebuie! Asa e traditia lor! Si s-a pus Aldo pe un plins din ala de nu reuseam sa-l mai calmez! Grea noapte am avut..Ileana la tine m-am gindit..multa putere ai in tine sa suporti asa ceva la 2-3 zile..!Ciuf mersi de complimente, parchetul e de fapt laminat, dar unul special ca nu prea pare. Asa e toata casa, exceptie camera lui Aldo. Pe jos spal cu promto si cu balsam de lemn si e ok, pina acum. Si te rog, nu te panica cu analizele sotzului! Sunt un pic peste limita normalului, e bine ca faceti analize periodic si ati aflat din timp. Vorbeste cu un dr si calmeaza-te, un tratament bun si probabil regim si o sa fie ca nou!Zeeva imi place ce a ales domnisorica mica! Si cocheta si desteapta! Foarte frumos!Anca si Alexandra ta o sa fie o cocheta si o inteligenta dar si wilde wilde wilde, asa ca mami oare?Multumim de complimente, miine la cafea am sa admir si eu pozele noi!Fetelor cind va aud ca acasa ninge..mi se face asa dooooor.. Aici nici nu ninge nici cald ca la Elena nu e. E exact URIT! Ploua, bate vintul si iar ploua..ziua e foarte scurta, se intuneca aici unde sunt eu in nord cam cu o ora jumate mai repede decit in Ro si tot asa dimineata soarele rasare mai greu. E asa o vreme depresiva. Si zapezi asa mai mari, sa fie posibil sa faci un om de zapada sau o plimbare cu saniuta, nu au mai fost aici de vreo 6-7 ani... Cu toata ca in Germania ninge de rupe, aici la la mare e altfel vremea, iarana cam 1-5°C uneori -1°C. Dar om vedea anul asta cum o fi. Va pupVikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109
vikinga spune:
Elena feliciatri pentru primii pasi ai lui Alvarica!!! Bravo lui de Fat Frumos!Ileana si noi mai vrem un bb, chiar aseara la petrecere na uitind de toate, ne-am entuziasmat ca cica sa merg sapt asta sa scot steriletul si cine stie, Dar si eu ca si dpintilie mai astept sa mai slabescVikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109
carmen77 spune:
Fetelor, vroiam sa ma plang si eu ca Matei are fundul roshu ca o maimutzica si a plans toata dupa amiaza, asta dupa ce astea la gradinita l-au lasat toata ziua cu kk la fund, dar dupa ce am citit ce a postat Ileana, m-am lecuit, ca nu e asa rau.
Ileana, tot respectul meu ca mai aveti curaj, sper ca bb 2 sa fie mai putin dintzos si agitat ca Luca.
Si noi ne gandim la inca un bb, dar mai gandeam ca anul viitor pe vremea asta sa ne apucam de proiect, dar cine stie? . Intr-un fel poate mi-ar place sa fie mai repede, ca as sta cu Matei in continuare acasa si am scapa de gradi.
Va las ca is rupta de oboseala si am o promisiune de masaj de la consort .
Pozele noastre"http://community.webshots.com/user/carmen77104"
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
dpintilie spune:
Salut fetelor!
Laura, m-ai distrat cu palinca sarbilor Bravo voua pentru un pic de distractie. Cred ca in week-end-ul asta care vine, servim si noi un chef. O sa mergem cu mai multi colegi de servici undeva, la vreo cabana aproape de Cluj. Vor veni parintii mei sa stea cu micul print. Abia astept, mi-e asa de dor de iesit undeva....Ultima data am fost la o nunta, in MAI!!!Si de atunci nimic...
Daca vrei niste poze cu zapada(eu zic ca sunt dragutze), gasesti 2 in ultimul meu album . Sunt facute de pe geamul de la bucatarie.
Zau ca sunt mandra de grupa asta de ficiori si fete, chiar daca numai usor nu e cu un bebe mic, tot mai vrem unul . Curajoase gagici...
Noi am avut o noapte extraordinar de linistita, incep sa cred ca vin nopti bune pentru noi. S-a trezit doar o data!!! Am dormit ca un boier...
Gata, ma apuc de lucru...Cica.
alinkav spune:
Ileana imi pare atat de rau pentru Luca, mi se strange inima cand aud de astfel de intamplari.
Al meu ieri s-a urcat in pat si s-a ridicat in picioare, a inceput sa sara si desigur ca a cazut jos , s-a lovit cu frunte.
Elena felicitari pentru mersul lui Alvarica!!!
E extraordinar sa-ti vezi puiul mergand.Eu am inceput sa plang cand a mers prima data.
Si eu vreau zapada, la noi in Bucuresti e liniste deocamdata.
In legatura cu bb2 si noi ne dorim, ieri noua toata lumea ne spunea sa mai facem, ca-i facem frumosi.
Aveam deja in plan, atunci cand Alex va avea fix 2 anisori sa ne apucam de treaba, pentru o fetita, desi sotul mai vrea un baietel.
Ileana mult succes si felicitari pentru curaj!!!! Sa ne anunti cat mai repede de rezultat, sa te urmam si noi. Dar parca si Elenalove vroia inca unul??
alina si bb Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinkava
SimonaR spune:
Multumim de complimente, fetelor ! E dulce Codrin al meu, si mie imi vine sa-l pap tot de drag ce mi-e, dar la mine e normal, doar e puiul meu, nu ? Stiti cum e cu cioara... La par seamana cu mine, cretz si saten. Si ta-su e cret, dar e brunet si nu are parul asa moale si fin ca al meu. Poate era mai bine sa mosteneasca parul lui ta-su, dar cine stie, se mai schimba parul la copii.
Si puiutii vostri sint niste dulci, sint tare mindra de grupa noastra, numai unul si unul, sa ne traiasca
Ileanooooo, da' vad ca n-ai nici o sansa sa te plictisesti la cite vi se intimpla zilnic. Cred ca ai putea sa scrii deja o carte de aventuri. Succes la incercari pentru bb2. Enjoy
Dana, cred ca Andrei este in perioada de trecere de la somnul de 2 ori/zi la somnul o singura data. Eu cred ca in curind se va stabiliza la un singur somn. Asa a fost si cu Codrin, acum doarme doar o data pe zi, cite 1.5-2 ore.
Ciuf, nu-ti mai fa griji cu analizele. O variatie mica in afara limitelor normale nu este asa de grava. Era nasol daca avea valori cu mult peste limita. Eu zic ca trebuie repetata analiza dupa un timp si vazut cum cum evolueaza. Se poate sa fie doar ceva temporar, datorita stresului, modului de alimentatie, etc. E foarte important cum mincam si cum ne hidratam. Mai putina sare si mai multe lichide.
Fetelor, cum reactioneaza copilasii vostri cind ii spalati pe cap ? Codrin mai nou incepe sa plinga Cind era mai mic il spalam pe cap la fiecare baie. Il culcam pe spate in vanita, pe un suport inclinat si il spalam pe cap fara probleme, iar el ridea la mine. De cind sta singur in fund, nu mai vrea sa se intinda pe suportul de baie si cind il ud pe cap, ii curge apa si pe fata, si incepe sa plinga fiindca nu-i place. Acum fiind si iarna, si el avind parul mai lung, il spal pe cap o data pe saptamina, dar cu muult circ.
adameasca spune:
Multumim de incurajari, dragelor, sunteti niste scumpe. Am avut o nopate relativ linistita, a urlat doar de 2 ori, aseara i-am dat Calpol si l-au lasat durerile. Ochiul e umflat si mai vanat, dar nu mai umflat ca aseara. De durut nu-l doare, ca l-am gasit dormind pe falca lovita de vreo 4 ori azi noapte. Si se freaca si la el daca ii e somn si nu plange. Am sunat iar la dr sa intreb daca e cazul totusi sa merg la un oftalmolog si mi-a zis ca nu, daca dr oftalmolog cu care a vb ieri a zis ca nu, sa nu mergem. Azi incep sa-i pun si picaturi in ochi, ceva cu oxacilina, ca a inceput sa faca cateva secretii. Da' e uratel foc cu fata aia vanata. Are moaca de bataus profesionist. Si unde mai pui ca e mai pupacios decat de obicei. Aseara a fost o fetita la noi de-o seama cu el si s-au pupat de s-au albit. Bot in bot. I-am zis ca e mai cuceritor asa. Azi vine si Oana pe la noi, ca doar suntem bolnavi, avem nevoie de suport moral.
Nu prea se omoara cu mancatul iar, si am zis sa-l las in pace ca si asa are 14 kile. Drept urmare aseara a papat juma de portie de galusti, iar azi la micul dejun juma de felie de paine cu smantata. Insa cere lapte ca disperatul. Ca tot ma vaitam ca nu mai vrea.
Dana, ce ma bucur ca a dat harnicia peste tine cu scrisu' pe forum. Hai sa-ti zic programul lui Luca:
5 - 6 biberon cu lapte
7:30 trezirea
9:00 mic dejun
10 somn (45 min - o ora)
11:00 - 13:00 plimbare (daca nu iesim afara din cauza de vreme, mergem in vizita la fete)
13:00 pranz
14:30 - 16:00 somn (nu doarme nicidata o ora jumate, dar cu aproximatie intre orele astea)
17:00 masa de fructe sau iaurt
17:30 - 18:00 plimbare
19:30 cina
20:30 baie
21:30 somn
Exact nu m-am hotarat ce vreau bebe doi, dar stim numele: Tudor Nicolae sau Ilinca Maria. Cred ca fata vreau, sotzu sigur vrea fata.
Vikinga, nu m-am chinuit sa-l pansez, ca nu statea deloc. Am incercat dopar comprese. Nu am inregistrat un succes prea mare. :)) Hai, mai cafeti si voi un surior la Aldito, sau o fratioara. Asa am auzit io ca se zice. Cu kg io stau binisor, adica am ajuns la greutatea dinainte de sarcina. Chiar un kg mai putin.
Carmen, tine-l cu popoul gol pe Matei, si da-i cu crema sau pudra la el. Trece si asta. ce nesimtite alea de la gradinita. Iarta-ma ca nu ai mai avut loc sa te vaiti de mine.
Simona, as scie io cartea, da' n-am talent scriitoricesc. Si mai bine ca nu mi se pare viata monotona. Cu spalatul pe cap e o problema. Luca a trecut de faza asta. la limpezit aveam grija sa nu-i dau pe ochi apa.
Aoleu, s-a trezit Doroftei al meu si daca imi da "delete" ma impusc, ca am scris o groaza. :))
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
mara03 spune:
cu putina intarziere, LA MULTI ANI ALEXANDRU ANDREI, si pentru sarbatorita de astazi MAIA NICOLE!!! sa cresteti mari si frumosi si sa fiti bucuria parintilor vostri!!!
ileana, mult succes va dorim si noi si-ti mai dau o pentru curaj...mai da' pe multe va bate gandul celui de-al doilea copilash. bravo voua!!!
ciuf, iti tin pumnii pentru sotior. fi linistita, ca totul va fi bine!
vikinga, m-am distrat copios de tati al vostru si de palinca sarbeasca...
mai revin....
la noi ninge atat de frumos...sac, sac, sac!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
gabitzica spune:
Ileana, imi pare rau pentru ce a patit Luca, sper sa se faca bine cat mai repede...Felicitari ca aveti curajul sa va apucati de bb 2.
Si noi mai vrem unul,dar nu stiu exact cand. oricum nu vreau a fie difernta mai mare de 2 ani jumate -trei.
www.stoc-studio.ro/tudor