Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ileana, mama, ai uitat ca noi suntem stirbii grupei? Ce dintzi, ce masele? Avem vreme...........incolo, dupa 1 an.....
Nu-s ce-a fost ieri, ca azi a papat, dar fara Bucatele . Bine so asa. Sper sa si dormim bine.

Noapte linistita!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ileana ce rau imi pare pt voi, bine ca se rezolva. Niste idioate alea de la spital. Eu ma isterizez cand aud chestii de genul asta, mai ales cand e vorba de copii. Ar trebui sa le reclame cineva!
Elena pupici la accidentat . Si felicitari la bucatar
Ciuf sanatate la sot, nu te stresa acum, faceti analize si vedeti dupa cum stau lucrurile.
vikinga sa sti ca si eu ti-am admirat parchetul.
Sunt f frumoase pozele,iar Aldo seamana cu tine. Sunteti doi frumosi.Hai ca trebuie sa ma grabesc, ca se face ora de trezire si ..... incepem distractia.Isabel s-a facut o nazdravana. Distractia principala e: merge pe canapea pana la margine, se lasa cu capul in jos pe maner si se arunca. Eu trebuie sa o tin de picioare si cand ajunge cu manutele pe jos, incepem sa ne plimbam. Cred ca se chema roaba cand eram eu mica.
Se catara tot timpul pe mine, cand mi-e lumea mai draga.....hop pantalonii jos si copilul sus.
E un piculet cam nervoasa si suparata zilele astea, dar eu tot zic ca sunt dintisorii.
Daca nu apar mai repede, poate ia de pe tava o periuta de dinti Hai ca s-a trezit elefantelul. Revin.
Pupici
Alexandra si Bebelina bulina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Ven, am uitat mama ca voi sunteti stirbi. da' poate totusi iese ceva in gurita. :)) Sper sa nu cobesc.

Super Mami, si Luca se agata de pantalonii nostri si cand mi-e lumea mai draga ma trezesc in fudu' gol prin casa.

Am uitat sa-l laud, doarme de 2 nopti bustean. Nu chiar, se trezeste o tura pe la 2, sa urle putin. Insa alta belea. Ieri noapte a facut kk in somn, nu era moale, da' nu s-a trezit sa plnga si a stat cu kk la fund vreo 3 ore. Acu' fundul e iritat rau. Si azi dimi la 7 jumate cand s-a trezit era deja cu kk. Iar iritatie, nervi la schimbat. Ce-o fi cu el? Da' macar doarme. Si mananca binisor. Ieri am facut vaccinul ROR, a fost cel mai curajos, a plans putin cand l-am tinut si cand l-a intepat in mana a uitat sa se mai smiorcaie. Apoi facea ochi dulci la asistenta. Iar pe doctorita o place foarte tare. Numa' cand o vede cu spatula aia de cautat in gat plange. In rest zambete la ea la greu.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Vreau sa va intreb ceva.
Isabel, ca un mic monstrulica ce e, nu prea mai sta la schimbat de pampers. Trebuie sa o alerg, sa o tin.....ditamai scandalul.
Ma gandeam sa cumpar pampersi chilotel. Voi ati incercat? Va intreb pt ca sora mea i-a probat si cica iesea pipi pe margini.
Cred ca e mai usor cu ei, bb in picioare, jos, sus si gata.
Si ca tot vorbiti de bb 2, noi deja vorbim de Nicolas. "pastram asta pt Nicolas, aici o sa fie camera lui....." Tati nu e de acord cu numele, dar mai avem timp de negocieri.Hai ca va pupacim, ne pregatim de o petrecere de bebei. Prietenul lui Isabelita face un an. Am cumparat o masina de cadouri, sa vedem ce tambalau o sa iasa, ca el e mai nazdravan.Alexandra si bebelina cea frumoasa
http://community.webshots.com/user/isabel_23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alexandra, de 1 sapt. folosim si noi chilotel scutec (Up'n'go de la Libero-10-14 kg, parca). Sunt foarte buni si practici, ziua, cand n-are stare sa-l schimb. Intr-adevar, daca l-am lasat mai mult de 4 h cu el (pe motiv ca, daca n-a facut kki, mai asteptam ), s-a udat putin body-ul de pipi, dar eu zic ca, una peste alta, sunt o inventie extraordinara.
Distractie placuta la petrecere! Nu uita sa faci poze!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Ileana,ma plangeam ca in 2 ore de somn,Vladutz vroia tzizti de vreo 2 ori,dar acum doarme de 2 ore si nu m-a "chemat" inca.Poate,poate isi schimba obiceiul.
faza cu dat jos pantalonii o patesc si eu.Aaaa si imi aduce aminte de pisicul meu ca si el facea la fel.

Alexandra si noi folosim (uneori) chilotei(tot Libero) si e chiar rapida treba cu schimbatul,ca de la un timp nici Vladutz nu are stare la pus pampers.Asa ca poti incerca.

Super mami,petrecere frumoasa si sa ne spui cum a fost.

Magda,cum l-ai gasit pe Fabi in picioare pe birou?E langa pat?Probabil ii place la inaltimeSa aveti grija.

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Gata pentru un www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37059" target="_blank">nou capitol ?

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput