Cat de importante sunt unele bune maniere?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Sesama, te felicit pentru ca esti foarte inteleapta si realista. Ai ales cu capul si nu cu inima si cred ca ai luat o decizie buna. Multe persoane aleg sa se minta singure si apoi sufera o viata intreaga langa un om cu care nu au prea multe in comun, care nu le iubeste si nu le respecta.
E dreptul tau sa alegi si ma bucur ca ai ochii larg deschisi. Sunt sigura ca o sa gasesti pe cineva care sa fie un om adevarat si care sa te pretuiasca. Nimeni nu trebuie sa cerseasca dragoste si respect.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nu spune nimeni sa imi puna scaunul atunci cand vine obosit de la servici sau ca nu sunt in stare sa imi dau haina jos, sau sa-mi deschid portiera masinii...dar atunci cand suntem in societate TREBUIE sa se respecte anumite norme de conduita. Nu cred ca degeaba se organizeaza adevarate cursuri de bune maniere.
Avem un prieten care a facut o scoala care impunea un asemenea curs (diplomatie mai exact) si care ne-a impartasit unele mici secrete...
Sotul meu nu numai ca imi ia haina, imi aseaza scaunul, dar nu ma lasa pe mine niciodata sa imi torn singura in pahar, sa-mi aprind singura tzigara si alte mici "nimicuri" ca "cica" nu se face asa ceva de catre o Doamna iar el vrea sa stie toata lumea ca nu este casatorit chiar cu oricine...
Chiar il deranjeaza daca eu incerc sa fac ceva iar el lipsise 2-3 min. de la masa din diferite motive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Bunul simt si scoala te invata sa devii mai manierat, conteaza foarte mult.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Sesama, FELICITARI!

Ai luat cea mai buna decizie.

PS:Chiar nu credeam ca esti puternica, unele mesaje in care incercai sa-i gasesti scuze ca e badaran, m-au facut sa sar de pe scan.

Este normal sa primesti dragoste.

Este normal sa primesti respect.

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Sesama, ce se mai intampla? Te-ai despartit pe bune, sau v-ati impacat? Te-a mai cautat? Care a fost reactia lui? Sunt curioasa... Daca ai noutati si vrei sa ni le impartasesti, te rog...

Ramonika si pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Draga mea, fiecare dintr noi avem dreptul sa fim iubite , protejate, respectate. Nu are rost sa te chinui sa-l schimbi pe el. Daca te respecta nu facea gesturile astea. Cum sa-ti dea bobarnace? Eu nu as accepta asa ceva. Un domn nu va face niciodata asemenea gest.
Iar faza cum ca nu te asteapta sa te imbraci si pleaca inainte ??? Mie imi pare un mare badaran. Eu l-as fi alungat din prima intalnire. Nu accept asa ceva.Sotul meu e tare manierat.
O sa gasesti tu persoana potrivita , care sa te respecte si sa te iubeasca. El sa-si gaseasca una pe masura lui.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariane spune:

Hai
Sa stii ca le dau dreptate celorlalte despre bunele maniere.El ar fi bine sa te respecte si acasa nu numai in societate.Sa stii ca nu esti deloc exagerata ci mai degraba el cred ca nu are cei sapte ani de acasa ,cand mama lui sau tatal lui a-r fi trebuit sa-l invete ce inseamna sa respecte o femeie sau cum trebuie sa se comporte cu ea. Cred ca daca te-ar iubi suficient de tare ar incerca sa se schimbe el de bunavoie. Asa ca poti sa iti gasesti si altul pentru ca el nu se va schimba nici dupa ce te vei castori cu el

logouri si tonuri de apel gaesti la www.logouri.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Nu cred ca esti deloc exagerata, ba mai mult mi se pare perfect justificat ceea ce-i pretinzi. In fond si in gesturile astea marunte consta respectul pe care se presupune ca il are pentru tine.
Eu la capitolul asta nu ma plang, ba dimpotriva....sotzul meu este extrem de bine educat, uneori chiar exagereaza in acest sens....iar cand iesim oriunde ma ajuta sa ma imbrac, ma ajuta cu scaunul (desi nu tot timpul...dar nici nu simt nevoia), iar cu usa de la masina ..ce sa zic?! masina are inchidere, respectiv deschidere centralizata asa ca nu mi se pare nimic anormal sa-mi deschid singura usa...dar daca as vrea neaparat asta sigur ar face-o.
In ce priveste bobarnacul.....si noi ne mai "jucam" asa...dar evitam gesturile astea in public.

Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya

Mergi la inceput