klebsiella la Municipal! Atentie mamici!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si cum adica analizele de klebsiella nu se fac in maternitate? ... am inteles, cand nu sunt motive sa suspectezi ca exista, dar dupa primul caz descoperit, consider si sper ca fac analizele tuturor noi nascutilor, si daca nu, cred ca e cel mai putin ce puteti pretinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

uite acum am vorbit cu cumnatul, au fost aseara la ana culcer, sefa la pediatrie pe municipal

i-a schimbat tratamentul copilului (pediatrul lor ii daduse un atibiotic f puternic, augmentin, la bebe de 1 luna!!!) si i-a prescris vitamine!!!

asadar, va spun concluziile:
-klebsiella exista in aproape orice organism, in intestin, iar bebelusii pana la 3 luni au, in general, imunitate de la alaptare
-faptul ca i-au gasit klebsiella nu insemna ca bebe chiar are klebsiella (fiind, in rest, un copil vioi si bine dezvoltat!) - boala datorata klebsiellei se manifesta mult-mult mai rau, in primul rand copilul e moale ca o carpa... (simptomele la nepotica mea erau doar kk cu firisoare de sange..., despre care culcer a spus ca provine din lipsa vitaminei K in organismul bebeului!)

asadar klebsiella se afla peste tot, dar pana la a fi activa e cale lunga

eu personal m-am linistit f tare... atentie mamici care dati antibiotic la "prescriptiile" pediatrilor de cartier!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

gandaceluu, ce veste minunata!

inseamna ca nu are klebsiella aia care se face in spitale, eu cred ca pediatrul de aia i-a prescris asa un antibiotic puternic pentru ca a crezut ca e aia, si dupa cate cazuri cu urmari groaznice au fost o fi intrat in panica...

ce usurare

inseamna ca nu este klebsiella la municipal? acum ma refer la bacteria ucigasa nu asa ca se gaseste peste tot... ca sigur ca se gaseste peste tot, dar devine "agresiva" sau cum sa ma exprim in mediul din spitale unde nu se folosesc detergenti cu concentratia potrivita si ventilatia aerului nu e satisfacatoare, sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

ba da, klebsiella este, dar se pare ca suntem cam toti purtatori... nu stiu in ce conditii devine activa, cert e ca nu inseamna ca daca o avem, avem si boala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

uffff, ce vesti bune!!!
pupi si nastere usoara tuturor mamicilor burticilor!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ufff...bine ca ne-ai linistit gandacelule.
sanatate multa nepoticii...

monica

Mergi la inceput