Voi ce credeti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Este foarte adevarat ca in acele momente nu te mai gandesti decat la sarcina si nu la altceva, insa...trebuie ca cineva ( probabil un avocat sau jurist) sa controleze acel protocol si sa vada daca exista asigurari in anumite privinte.

Cred ca totusi se poate delega cineva din familie care sa controleze anumite lucruri. Nu stiu ca sa spun dar voi ce credeti?

Pupi

laurici

Mergi la inceput

lachione, ori embrioni ori spermatozoizi tot aia este. Ca se pot manevra ambele. Din pacate!!!

pup

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

la medsana nu intri la et pana nu semnezi protocolul prin care alegi viitorul embrionilor tai in cazul in care se naste un bb si ti-au mai ramas si la congelator. poti alege sa ii si donezi, daca imi amintesc bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Da Tia, ideea este nu de semnat protocolul, ca ala oricum il semnam toate ca primarul... acuma pe bune... cum putem controla cati embrioni au rezutat cu adevarat, cati ne-au introdus in uter si cati au ramas? asta-i intrebarea mea!
ca sa nu mai vorbesc de spermograma... acolo chiar nu stiu ce control am putea avea... e cam nasol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Si ca sa fiu eu cea mai pesimista persoana , oare cum ar fi ca eu si sotul meu care am creeat acei embrioni sa nu reusim pana la urma sa avem copii nostrii si embrionii "furati" sa prinda bine mersi in trupul altei femei si sa se nasca in alta familie ?
Horor!

Mergi la inceput

Teli, nu asa ceva, nu!

E prea horor pentru o aspiranta, o sa bagi groaza in fete.

Pupi mult

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Hmmm,ce chestie!
Eu una nu-mi fac probleme,la halul in care ies spermogramele la al meu sot,slabe sanse sa faca cineva ceva cu ele.

Valentina
Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mi-am adus aminte,a fost un caz in State,unde un dr. a facut la citeva zeci de paciente inseminari artificiale cu sperma lui,si au iesit copii cu nus ce sindrom care il avea el.
Spoooky,a?ca tot vine Sf Andrei curind!

Valentina
Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Vale, a fost facut si un film dupa acest caz

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

...am vazut filmul...nasol rau...

fetelor care faceti FIV sau IAS, eu zic sa nu va stresati, ca in orice domeniu banuiesc ca exista si oameni rai, dar in procent foarte mic fata de altii...majoritatea sunt OAMENI ca si noi, cu principii morale, care mai mult, au depus un juramant. Normal ca nu exista padure fara uscaturi, dar eu zic sa luati partea plina a paharului si sa fiti increzatoare ca va fi bine !

Bafta !

Mergi la inceput