Mi-este afectata sau nu sarcina?!
Raspunsuri - Pagina 5
irinabungau spune:
Dianeta, foarte ciudat mi s-a parut ultimul tau mesaj, dar am bagat de seama ca ai readus subiectul la viata dupa 7 luni... Ce poveste minunata!!! Ma bucur enorm ca nu ai renuntat la sarcina si noi chiar te asteptam printre noi, la mamici de iulie-august!!!
Vino pe la noi sa vezi cate prietene vei avea!!!!
Sanatate multa iti dorim si un bebelush sanatos!!!
Irina si bebe 27 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
pineapple spune:
Cand vroiam si eu sa iti spun sa stai linistita, vad ca deja totul a mers pe calea buna. Ma bucur pentru tine!! Daca te mai ajuta cu ceva acum, si eu am facut o radiografe toracica in saptamana 12, la care m-a trimis chiar ginecologul, era nevoie, cu toate asigurarile ca nu afecteaza nicidecum bebele. Asa ca sarcina usoara in continuare si un bebe frumusel si sanatos!
dianeta spune:
Sunteti extraordinare toate!! Ma inscriu acum pe lista mamicilor de Iulie-August ....
Diana si bb Tudor 34 sapt.
Ioana Co. spune:
Minunata decizie!!!!!!!!!! Am trecut prinr-o situatie mai mult sau mai putin asemanatoare la prima sarcina si nu e zi sa nu multumesc bunului D-zeu ca nu m-a lasat a fac atunci intreruperea de sarcina pe care mi-o recomandau medicii. Felicitari si un bebe sanatos, norocos va fi din plin ....a fost deja.....
Pupici,
Ioana & Co.
Daryus & bb mica din burtica 35s (Darianna)
gio spune:
Ma bucur ca ai ajuns pana aici si mai e putin!!!! sa ne scrii cand vei naste!!!
Si sarcina usoara in continuare!!!!
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
dianeta spune:
Dragele mele....AM NASCUT .....!!!!
La ora 7:00 in dimineata zilei de 1 Iulie l-am adus pe lume pe TUDOR!!
Este un baietel minunat, frumos si cuminte .... il ador !!!
Ii multumesc Bunului Dzeu. ca m-a ajutat si voua pentru sfaturi si gindurile voastre bune.
Celor care au nascut le doresc numai bine iar celor care se pregatesc de momentul acesta sa aiba incredere in Dzeu. si putere multa.
Ne mai vedem pe forum,
Diana, Ilinca (5 ani) si Tudor (1 saptamina)
salisa spune:
Sa creasca mare si sanatos.
La fel si mami a lui sa se refaca repede si sa fie puternica si sanatoasa !
Salisa 17+
zumy spune:
DIANETA,am citit povestea ta.este uimitoare!

felicitari pentru decizia luata acum noua luni
!ai fost o mamica inteleapta.multa sanatate si bucurii alaturi de copilasii tai,iti ureaza o viitoare mamica de martie-aprilie 2006.
zumy
5+
Denisam spune:
Dianeta, sa va traiasca Tudor si Ilinca si sa fitzi toti sanatosi si sa te refaci repede!
Ma bucur ca ai luat decizia buna si ti-ai ascultat inima!
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
tcelen spune:
AM CITIT TOATA POVESTEA ,TOATE INCURAJARILE FETELOR,SI M-AM BUCURAT NESPUS DE MULT CAND AM CITIT AL DOILEA RASPUNS AL TAU ,CA TE-AI HOTATRAT SA LASI COPILUL!!!!FELICITARI PTR. DECIZIA LUATA ATUNCI SI PENTRU BEBELUL FRUMOS SI SANATOS PE CARE LA-I NASCUT!
SA FII FERICITA ALATURI DE COPII TAI!
CRIS
6+
T.CRIS