Copilasi din Apr 2003 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

La multi ani,Axel Andrei!!
La multi ani Andreea!!
Gabi si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de noi,va dorim si voua tot binele din lume si un
1 DECEMBRIE fericit prin parcuri,daca tine vremea buna!!!

P.S. Nu mi-ati spus daca veniti la intalnirea din 5 decembrie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Multumesc din suflet fetelor care s-au gandit la mine !
Eu n-am cum sa ajung la intalnire...ca tocmai atunci avem musafiri si e mare sarbatoare ...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

La multi ani cu putina intarziere si din partea noastra lui Andrei (cary) si Andreea +sotul (vlada).

La noi astazi a nins asa de mult, Jonathan a fost tare incantat sa stam la geam si sa ne uitam cum cad fulgii de zapada, e drept erau si fulgi mari, mari.
Insa sa nu va zic ce greu am ajuns eu la servici, abia astept concediul de maternitate mai ales cu iarna grea de pe aici. Apropos, Cary, ca pomenisesi intr-un mesaj trecut, la mine in zona se fac temperaturile alea de -40. Laura e mai norocoasa unde sta ea pe coasta de vest e caldut si bine.

Ops...tre' sa intrerup, scriu de la serviciu si a aparut o urgenta.
V-am pupat.

Adela http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Stiu Adela ca la voi sunt -40 grade,caci ne-ai povestit iarna trecuta,am crezut ca esti vecina cu Laura,dar vad ca nu-i asa!
Te invidiez ca ai zapada,la noi e asfalt curat,dar asteptam si noi incurand fulgii.

Adela draga cand vine barza si cu CE(sex)?????

Tuchi vezi ca mai e putin pana pe 25 si asteptam si la tine sex-ul BERZEI!!!

Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

quote:
Originally posted by Cary

Adela draga cand vine barza si cu CE(sex)?????

La noi barza va veni in prima jumatate a lui martie si va aduce se pare tot un baietel. Am avut noroc pana acum de o sarcina usoara la fel ca si prima, asa ca nu mi-a fost greu din punctul asta de vedere cu copil, casa, serviciu.
Vrem sa-l obisnuim pe Jonathan cu ideea de bebe asa ca i=am luat o papusa bebelus in marime naturala si deocamdata e incantat de noul lui "bebe". Speram s-o tina tot asa si cand o fi sa-l aducem acasa pe fratiorul lui. Mi=e groaza insa de pe acum la cum o sa ma impart intre ei, Jonathan va fi tocmai la o varsta dificila, iar cel mic va necesita atentie in permanenta.
In afara de Cary cine mai e cu doi copii din "clubul" nostru? Cum v-ati descurcat la inceput? Ati avut ajutor? Ce program ati adoptat pt copilul mai mare si cum ati facut integrarea celui mic in familie?

Pupici,

Adela http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Draga Adela,sanatos sa fie si sa ai o nastere usoara.
La noi cu integrarea a fost usor datorita varstei dintre ei(4 ani)si mai ales ca primul copil a fost o fetita(care sunt mai mamoase si stiu sa se joace cu papusile.Rebi a inteles repede ca Axel e fratiorul ei(ea si-a dorit fratior,eu am vrut surioara,dar am gresit reteta!!!) si sa nu uitam ca Rebi este la gradinita timp de 8 ore,deci BB primeste suficienta atentie.
Adela in primul rand trebuie sa-l faci util pe Jonathan in ajutorul pentru BB2,sa-ti aduca cremele,sa-i aleaga hainutele,sa fie in preajma ta cand BB2 necesita schimbare,asta il va incanta la maxim.
Bine ar fii daca ai putea sa-l dai la vreo cresa timp de 4 ore,caci acolo sunt conditii bune nu ca aici in RO.
In cazul ca nu vrei sa adopti cresa,BB2 in primele luni mai mult doarme,asa ca ai timp sa te joci cu Jonathan,ai sa vezi ca o sa te descurci.

Andreea iti doresc petrecere frumoasa duminica.
Eu incerc sa vin la intalnirea DC pe la ora 17.00

Va pup pe toate si va doresc W-E placut!

Mergi la inceput

Merci mult Cary, draguta si atenta ca de obicei ...
De bb2 nu stiu ce sa zic...abia astept sa vad cum o sa se descurce fetele, ca sa stiu ce ne asteapta...dar daca o fi ca Vlad, care nu dormea aproape deloc pana pe la 1,2 ani ...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

Salut mamici !
Ce noutati mai aveti?
Ce va fac prichindeii?
Cum dorm noaptea?
Va intreb pentru ca de ceva vreme David are un somn tare agitat. Se intoarce mai ceva ca un pui la rotisor motiv pentru care e vesnic dezvelit.
In timpul zilei este plin de energie si rarele sunt momentele de „cumintenie”. De cele mai multe dati ele coincid cu pauzele publicitare cand este pur si simplu hipnotizat.
Cary, felicitari pt. avansare! Uite ca ai devenit membru de baza pt. tot site-ul nu numai pt. noi...

Mos Nicolae sa va puna in ghetute fericire, sanatate si prosperitate!

Pe curand!
Bendis

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

In sfarsit avem si noi poze super noi !!!
Mihuletu iti trimit eu sau poti alege tu din astea ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput