Copilasi din Apr 2003 (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Mihu da-ne de veste daca facem ceva cu bradul poate mai prind vreo zi insorita,caci mie imi plac la nebunie pozele facute afara.
Axel nu prea sta la poza,el vine mereu catre aparat sa-l jumuleasca.
Pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Vlad e innebunit sa faca poze, rade cu gura pana la urechi sa iasa bine, se maimutareste,pozeaza ... E drept ca la inceput era f interesat si de aparat dar l-am lasat sa-l studieze putin ca altfel nu o scoteam la capat cu el...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

CUM SA NU, fetele, negociez cu tati si reeditam povestea cu pomul:), chiar daca ma costa mangaiat si scarpinat ursuletul-tata (de obicei asta-i pretul cand il rog sa ma ajute cu ceva la comp - tre sa stau langa el si sa-l scarpin sau sa-l mangai daca obosesc cu scarpinatul:) ). Dar va rog sa-mi trimiteti poze portret - adica sa li se vada bine capsorul minunilor voastre, si nu o poza de ansamblu in care gagalicea abia se vede.

de cadou... ne gadeam sa-i luam un plus mare cat ea- ursulet sau catelus sau broasca...- sa nu-si mai plimbe puca (paturica) prin toata casa. a facut o pasiune oarba pentru puca ei, o tot cara cu ea si o pupa, se mai dezmiarda de ea...incercam sa gasim substitut, sa nu se mai murdareasca puca asa repede.
la capitolul noutati... domnisoara a inceput sa ne minta: a prins gentuta lu tac'su, la care nu are voie si incantata tot lua cate ceva din gentuta si le aducea in camera... pana ne-am prins, iar taica-su i-a pus piciorul in usa, ca nu mai are voie. ce credeti c-a facut? a inceput sa spuna "biia, biia" adica ea se duce la bucatarie la bunica-sa, sa-i dea voie. i-a dat tac'su voie si s-a dus glont la... geanta, uitand complet de biia (smechera). si tot asa incearca sa o faca pe bunica-sa sa o scoata in balcon (baco, pe limba ei)... ii tot spune "foili baco" si ia sticla de apa pentru flori, adica sa mearga sa ude florile in balcon, desi stie ca florile nu mai sunt acolo. a invatat sensurile cuvintelor "acum" si "acolio", pe care le foloseste pe un ton imperativ...
partea proasta e ca se plictiseste teribil in casa pe vremea asta, nici cu jucariile ei nu se mai joaca... vrea numai cu noi sau in baco, unde e nitel aer.
tuchi, rabdare cu putulica mica din burtica, pana la craciun nu mai e mult.
cary, sa te vad eu la anu, cand incepi si matale munca, cum mai stai cu curatenia... sa mai lucrezi si in sfanta zi de 1 decembrie si in ziua de ajun si pana pe 31... sau ai o solutie si pentru situatia asta? daca da, impartaseste-o si noua te rog.
ariel, cum mai stai? cum te-ai acomodat la noul loc de munca si cum merge actiunea bebe 2?
pupici

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Mihuletu hai ca ti-l trimit eu pe Vlad, ca de vreo 2 sapt. ne tot face masaje si ne gadila pe piele,ca nu vrea prin haine, cu parul de la o papusa ciufulici si tare-i mai place si se amuza... Poate o sa fie ursuletul-tata multumit si scapi tu...
Mai, da' Sara vorbeste,nu gluma...Vlad nu pronunta chiar atatea cuvinte, insa de inteles e clar ca intelege absolut tot si ...face numai ce-i convine...
Noi avem 3 animalute de plus f.f. mari,mult mai mari ca el, un leu,un catel si un ursulet, si ii plac tare mult,le calareste,sta in bratele lor, le trage si le cara peste tot prin casa, asa ca cred ca e o idee f. buna.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Auzi MIHU sa stii ca solutii sunt,ca de ex.:
-am 28 de zile de concediu si pot lua,cate vreau,cum vreau.
-acum 3 ani,fiecare angajat si-a lasat 5 zile de concediu si a facut PUNTE intre Craciun si Anul Nou!

Mihu daca SARA nu are carucior de papusi,ar putea sa-i aduca Mosu'.
Eu tare nu as vrea sa mai cumpar jucarii,ca eu fiind veterana la copii,am casa plina+inca 3 cutii la mama,ca sa aiba si acolo cand se duc in vizita.
Dar pana atunci ma mai gandesc,poate tzoale(dar nu-i bucara asa tare ca o jucarie!).

Maine daca e vreme buna sper sa ajung in Flora,poate imi vin acolo idei si va spun ce se mai gaseste.
Va doresc W-E placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

Multumim Mihuletule!
Daca vrei ti-l trimit si eu pe David sa dea o manuta de ajutor la masaj. In primul rand face numai reflexoterapie. Incepe cu mangaieri si termina cu zgarieri...

Apropo de fetisuri.... David e veteran. A inceput cu o pernita in forma de inimioara pe care a denumit-o DODO. Apoi cu un ursulet de plus si acum cu o paturica....
Astazi am fost in vizita la finutii mei (gemeni!). A fost o adevarata tragedie la pranz, cand am vrut sa-l culc... lipsea DODO.
Si tot astazi am observat la nazdravanul meu un sentiment nou - posesia. A reactionat imediat atunci cand mi-am indreptat atentia spre finutul meu. M-am gandit imediat la mamicile cu doi copii...

Cum au reactionat cei "mari" atunci cand a aparut "concurenta"?

Cele bune!
Bendis

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

Bucurati-va de ultimile sclipiri ale soarelui,desi este cu dinti!

Am dus copiii si bunicii in Herastrau si eu m-am desfasurat
Am fost la Flora,unde am vazut multe globuri si ornamente de Craciun,la preturi mici.La capitolul jucarii mai nimic interesant,doar o broscuta testoasa care se invartea in toate directiile si canta la 60.000lei.
A venit si GARDA in control asa ca ziua de cumparaturi a fost scurta!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Buna mamicilor,

Eu am inceput serviciul si nu prea mai am timp pt. calculator reusesc din cand in cand sa mai citesc vestile voastre.

D-ra mea este bine, cand sunt plecata la serviciu ramane in grija bunicii (cu care greu s-a imprietenit)imi pare rau ca nu mai pot sta cu ea acasa dar n-am incotro...
Asteptam si noi cu nerabdare sarbatorile, nu stiu ce o sa-i cumpar de mos, dar vreau sa va spun ca este fan al masinutelor;
avem insa o problema (deh) ii spun tot timpul ca o cheama daria si cand o intreb pe ea spune ca este "auca" raluca, nu pot deloc sa-i scot chestia asta din cap.

Va pupic, toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Buna mamicilor de copilasi! Era si timpul sa ne schimbe bebelusii in copilasi ca vorba aia... avem copii mari: vorbesc, merg - unii chiar alearga... canta, danseaza.
Noi mergem in continuare cu drag la gradi si cand vine ora de plecat acasa ne certam cu mami ca vrem sa mai stam cu copiii la joaca. Mai nou danseaza pe "de ce plang chitarele?" de te prapadesti... stie cand sa spuna oooo si face niste miscari si niste figuri de zici ca acu se "demonteaza" si se indoaie toata. Nu stie inca sa sara perfect pe ambele picioare, insa incearca de zor sa o faca si mai cade in fund sau se dezechilibreaza, in schimb poate urca si cobori scarile fara sa se tina de balustrada!!!
Alte chestii noi? stie sa faca toate figurile de la "Bate vantul frunzele" - multumim pe aceasta cale mamicii lui David (bendis) care ne-a trimis cantecelul virtual si care e cerut de cel putin 10 ori pe zi (se numeste BATE - unul din cuvintele pe care le zice perfect). E unul din putinele cantecele romaneste pe care le agreaza... restul nu prea o intereseaza, insa cand e vorba de "ABC" sau "Twinkle, twinkle little star" sau alte cantecele englezesti e toata topita. Lasa orice jucarie si e calare pe tv (avem karaoke).
Mihuletu, pune mana si scarpina ca noi iti multumim frumos si trimitem si pupici Sarei ca tare e frumoasa si desteapta. Asa-i ca e greu sa muncesti??? Mare noroc am de atatea ajutoare aici prin casa, insa ma gandesc si eu cu groaza la momentul in care ma voi muta de aici si va trebui sa ma apuc eu de spalat/calcat/facut curatenie... Oricum, pana una-alta ii pregatesc pe ai mei (sot si cupil mare) sufleteste explicandu-le ce vor avea ei de facut "dincolo" si nu sunt f. incantati . Asa ca singurul meu ajutor ramane Emi. Ea stie sa duca totul la gunoi (chiar si cand nu trebuie) stie sa isi duca farfuria/castronul in chiuveta dupa ce a terminat de mancat - nu conteaza ca in jurul ei pe masa si sub masa si scaunel e plin de firimituri si mancare... se agita de zor sa isi intinda cearsaful si plapuma in patut, e tare harnicuta. Mai prinde si cate un burete pe la baie si incepe sa frece cada si pe jos cu mare sarg si daca a dat de matura si farash... curatenia e pe maini bune: le taraie toata casa si de incerci cumva sa i le iei, dai piept de un copil nervos care iti striga cat o tine gura EMI si apoi NU, NU, NU!
Noi stam tare prost la capitolul olita si asta e din cauza lipsei de timp. Nu prea am incercat sa o pun si sa o invat. In cele 5 ore cat suntem impreuna acasa dupa amiaza, in cazul in care nu am de pregatit nimic pentru a doua zi la scoala, preferam sa ne jucam, sa iesim afara (ca e tare frumos acu... o vreme exact ca vara la noi la Falticeni - racoare dimineata si seara si caldut ziua) si sa o vizitam pe nana, mai mergem la cumparaturi.
Voi cum procedati? Aveti pe cineva care invata pe cupil sa faca la olita? Ea sta mititica daca o pun, dar nu prea intelege care-i ideea cu pishu, iar caca nu se poate sub nici o forma. Am prins-o de cateva ori si a fugit impuscata de pe olita si unde a gasit loc si liniste a facut pe jos
Poate incercam si noi in vacanta ca atunci avem vreo 3 saptamani libere - asta in cazul in care nu ne duce tati la mare sau pe undeva...
Tuchi - ca mi-am adus aminte. Eu zic ca puiul tau cel mic din burtica e fetita. De obicei asa se intampla... cand nu se vede putza, e fetita. Asa a fost si la mine - tarziu mi-a putut spune clar ca e fetita. La baieti se vede f. repede. Ti-am dat o veste buna??? Tu ce iti doresti?
Hai ca inchei aici ca vrem sa iesim in oras sa mai vedem ceva ornamente noi pentru Craciun. Mai povestim!
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Nu ma pot lauda cu olita de nici o culoare,nu am rabdare sa-l pazezc atata la problema,DAR avand in vedere ca din luna martie imi voi relua serviciu,bunicii abia asteapta sa inceapa aceasta operatiune.
Pe mine m-au certat suficient ca nu am rabdare,dar vor rezolva ei problema.

Va pup si sa aveti o saptamana buna!

Mergi la inceput