Copilasi din Apr 2003 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

LA MULTI ANI !
Un AN NOU plin cu sanatate,fericire,pace sufleteasca si multe realizari.
Va doresc sa va distrati la maxim acum in ultima zi a anului si sa nu uitati cat e de frumoasa viata.

Noi vom petrece cu Rebi la niste prieteni care au si ei o fetita si-un catel(ce fericire pe Rebi)iar Axel va ramane la bunici.

Petrecere Frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Un An Nou cu sanatate, fericire, bucurii, si multe impliniri!
La multi ani!

Laura
_

"We build too many walls and not enough bridges." Sir Isaac Newton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

La Multi Ani! Multa sanatate, fericire voua, copilasilor si tuturor celor dragi voua!
2005 sa fie de o mie de ori mai bun ca 2004!

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

[b]2005
LA MULTI ANI!

Sunt o mamica fericita!
In ciuda faptului ca era SI noptea in care aniversam doi ani de casnicie ,sotul meu, a fost nevoit sa plece la lucru (corespondent la PRIMATV!). Aveam doua variante sa fiu cu el iar pe David sa-l las la mama urmand sa-l "recuperez" spre dimineata sau sa raman acasa cu puiutul meu. Am ales a doua varianta. A fost foarte vioi asa ca la cumpana dintre ani l-am imbracat bine, am deschis geamurile, l-am luat in brate si am privit impreuna focul de artificii. A fost mirific. A privit totul cu o maxima incantare si le facea cu mana oamenilor din strada. Din cand in cand isi intorcea capul spre mine zambind-mi angelic. FERICIRE! Asta am simtit.
DUMNEZEU SA NE BINECUVANTEZE!

Bendis

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Fie ca anul in care am intrat sa va aduca multe realizari,clipe de fericire si multe multe bucurii de la copilasi!!
Noi nu ne-am prea bucurat de ultima zi a anului (si nici de primele ore ale acestui an)pt ca ieri dimineata Alex a facut o conjunctivita purulenta de toata frumusetea la ochiul sting,iar la 6 seara cind am vazut ca ochiul lui era asa de umflat ca abia il deschidea am hotarit sa mergem la spital ,asa ca am pertecut 2 ore cu plimbari pe la spitale.Am dat in sfirsit peste un medic oftalmolog care ne-a dat un colir(Nettacin)care a facut minuni de asera pina azi!!
Oricum Alex a fost tare suparat am stat mai mult cu el in brate dar a adormit pe la 11:50 asa ca am reusit in viteza sa ciocnesc un pahar de sampanie cu sotul si sa ne rugam ca anul acesta sa fie unul bun,fara prea multe incidente de genul celui din seara trecuta!!
Gabi si ALex.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!

Acvi sper sa fie bine pentru Alex cu ochisorul.
Tuchi ce aduce bartza???

Axel n-a prins artificiile de la miezul noptii,desi bunici au tras de el cat au putut,dar pe la 23.00 a capitulat,dand mana cu Mos Ene!

Am inceput anul prost,caci pe la pranz am fost sa-mi i-au odorul acasa,a inceput joaca cu Andra si la un moment dat nu mi-am dat seama cand axel a fugit la noi in dormitor ca sa tzopaie in pat!!!
Odata s-a dezechilibrat si a dat cu fruntea de marginea de pal a patului,m-am speriat groaznic,caci a dat un tipat de mama,mama,apoi a venit plin de sange,cand am tipat si eu la randul meu si Razvan a fost la 220W,nu si-a spart capul,dar nici mult nu mai avea,i-a plesnit doar pielea si s-a umflat,Tati a pus spirt si propolis si pansament URGO,eu l-am tinut ca sa nu se zbata!
Acum totul e dat uitarii si alearga din nou prin casa.

Va doresc un An bun,cu sanatate si cele dorite sa se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

La Multi Ani, un an mai bun si pentru noi si pentru copilasii nostri dragi!
Multumim ca ati fost cu gandurile alaturi de noi. SA va povestesc ce am patit... o experienta ezoterica, poate n-a fost decat o coincidenta, nu stiu ce sa cred... Era duminica afara, bunica zacea in spital de o saptamana. Am plecat cu tati, Sara si verisoara lui Cristi la cumparaturi. Sara era nelinistita, se foia pe scaun si cauta un locsor pe care nu-l mai gasea. A inceput sa transpire rece si nu mult dupa asta, brusc, a inceput sa planga foarte tare, speriata, cum n-am mai vazut-o niciodata. Vara-mea ii spunea de deochi, eu ii cantam cantecelul preferat... nu se linistea deloc. M-am uitat la ceas cand a incetat sa planga: 18.35. Sa tot fi plans 5 minute. Am plecat acasa unde telefonul a sunat ca sa ni se dea vestea... bunica a murit la ora 17.30, ora la care a inceput sa planga Sara. ce ciudatenie...mi-am spus ca bunica si-a luat ramas bun de la toti, dar Sara, nevinovata, a fost singura care o fi vazut-o.

Mamamariana, ma bucur ca sunteti bine. m-am gandit la voi cand am auzit ce nenorociri sunt in zona. Slava Domnului ca si Emi e mai bine.

va pupam, revin cu vesti cat de curand

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

La multi (si buni) ani!
pt cele care ati avut probleme in perioada asta.

La noi a fost liniste pt ca eu am facut o viroza care tratata doar cu lamiie si ceai a trecut mai greu. Dar macar Dragos nu a luat-o, el a facut altceva, o infectie luata de la nas la ochi pe care acum o tratam cu antibiotic local. Speram sa treaca repede. Si asta si mornaielile de noaptea. A dezvoltat o obsesie pt taica-su si nu mai poate trai fara el ....
Astea fiind spuse, Craciunul a trecut incet dar cu doua iesiri la zapada de care taaaare s-a mai bucurat, l-am dat cu sania (a fost o incintare) si am facut om de zapada .... super. Iar de rev am stat acasa si am admirat artificiile, i-au placut la nebunie.

Nu mai stiu daca am scris sau nu dar si in 22.12 dr ne-a spus ca vede tot fetita, asa ca ..... sper sa ramina asa!

Mergi la inceput

Hip,hip,URAAAAAA!!!!!
Tuchi eu ma bucur sa aud ca-i fetita,vad ca esti mama potenta de ambele sexe(la fel ca mine!),minunat ca ati avut zapada ca noi,nuuuuu.
Sa-mi scri daca mai vrei ceva legat de legislatie sau tip de cerere,sper ca ti-au ajuns mesajele.Eu am subliniat punctul b ca sa vada toata lumea ce bucata e importanta.
Succes.

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

In sfarsit am reusit sa mai intru si eu pt. cateva minute...Vlad a avut temperatura f mare, 39.8 si va dati seama cat de ingrijorati am fost,mai ales ca nu avea nici un alt simptom. Am descoperit ca a luat un stafilococ de la un alt copil...de la locul de joaca din Mall,singurul unde a avut contact cu persoane straine...acum suntem in tratament.
Cary - te rog sa mai ma tii si pe mine la curent,eu nu am reusit sa rezolv nici acum cu banii de la impozit. Cei de la firma imi spun ca e imposibil sa mai refaca fisa si sa separe venitul de la Casa de Pensii...nu stiu ce sa mai ma fac.
Pupici

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput