Pestoiacele sunt pe aici? (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Nally

Fetele va zic scurt de tot!!! Sunt franta de oboseala ma stoarce Sebi pana la ultima vlaga!!!
Azi - adica ieri a zis primul cuvant : TATA!!!! l-a tinut o ora vorbaria asa ca am apucat si sa imortalizam momentul!!! Plangeam si il filmam!!!!!Asa clar il zice de iti vine sa-l mananci!! Si mai si tzipa!!!

Felis odiheste burtik!!! la pui scump!!!Hai ca luni la ora asta bebe e afara si asteapta pe mami sa il ia in brate daca nu l-a si luat!!! Asta daca te trezesti mai repede din somnic!

NALLY felicitari ... Ce ma bucur pt voi... auzi: primul cuvant - TATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......
Da tata... cum a reactionat?...

In legatura cu mine... abia astept...

Felis, 40 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinkav

Fellis ti-am vazut si eu pozici, super, ai o burtica frumoasa, as fi vrut ca a mea sa fi fost la fel, dar eu am avut niste vergeturi groaznice, am ramas acum cu o burta urata urata, burta la propriu nu mai am, dar in schimb pielea e dezastru.Alex al meu avea 4450 g la nastere, aveam o burta cat casa.

alina si Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinavatamaniuc

ALINA... stai ca nu stiu cum va arata a mea burtica ... DUPA!!!!!!!!!!...

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vanessa ionescu

Felis, sa fie bine maine si sa te refaci repede sa vi acasa sa ne povestesti. Tinem pumnii si multi

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

VANESSA .... multumesc!...

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Emilly

Felis bafta multa miine!un bb sanatos si tu sa-it revii repede

poze

EMILLY multumesc de urari...

Vesti de la mine pe maine seara... Sper!.....
Poate Alina care mai trage cu ochiul la mamici de nov-dec 04 sa va zica...

Sper si eu ca totul sa fie bine si va doresc la toate sa va aduca Mos Nicolae tot ce va doriti voi si in primul rand sanatate voua si la familiile voastre!...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fellis bafta pentru maine!!!!! Ei, cum sa nu trag si eu ochiul pe la mamici de nov-dec, ca deh anul trecut si noi am avut asa subiect frumos, numai ca era pe anul 2003. Si ghiciti cine l-a deschis prima in luna aprilie 2003???? Da....erau niste vremuri super frumoase(acum sunt si mai si), cand scriam de zor la mamici, prima miscare a lui bebe si dezvoltarea lui si multe altele.

Mergi la inceput

Nally felicitari pentru primul TATA!!!
La noi a fost primul cuvant BABA, si a doua zi a fost TATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by FELIS

quote:
Originally posted by Emilly

Felis ti-am vazut pozele, esti o dulcica.Citi anisori ai? asta numai daca nu e secret...pupicei!

poze

EMILLY... voiam sa te intreb mai intai cati imi dai,... da... hai ca zic... 30 de ani (peste 3 luni 31)

Pozele mele!

Mai ce bine te tii....nu-ti dadeam mai mult de 25
Acum lasind gluma la o parte sper ca deja sa-l fi vazut pe bb si sa fiti bine amindoi

poze

Mergi la inceput

Buna pestisorii dragi!
Ce mai faceti?
Cred ca Fellis e deja mamica!
La noi ploua, poate cine stie se va transforma in zapada!!!!
Alex al meu e tare nazdravan, a inceput sa deschida frigiderul si a trebuit sa lipesc usa cu scotch, noroc ca e usa congelatorului, de care nu e nevoie asa de des.
A venit sotul, am plecat!!!!

Sarbatori Fericite!
poze cu Alex

Mergi la inceput

Ultima stire! A nascut Fellis la ora 20.10 pe bebe Mihai de 3900 g!!!
Felicitari MAMICO!!!!

Sarbatori Fericite!
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

buna pestisorilor ... eu mi-am luat o mini vacanta ... la figurat ... m-a ajuns depresia ... si am avut nevoie de clipe de liniste ...

dar uite cat am lipsit s-au intamplat lucruri mari ...

Felicitari Fulguletz - esti o scumpa cred ca esti tare fericita; va doresc sa fiti sanatosi si cumintei ... sa va bucurati de aceste clipe frumoase ... dar stiu ca v-ati ales o zi mare 1 decembrie zi de mare sarbatoare ... de acum pentru noi toti ... La multi ani dragul nostru David !

Felis iubita - nu ma asteptam sa te lasi mai prejos ... desigur 6 decembrie .... zi mare pentru mine tatal meu, sotul si socrul sunt Nicolae .... il mai adaug si pe Mihai .... si sa vezi ce o sa petrecem ... cred ca esti in al noulea cer .... draga de tine ... un copil cu un copil ... sper sa reusesc sa-ti fac o surpriza ... sa vedem daca-mi iese ...

Nally - multam frumos esti o dulce ... l-ai inregistrat cu o camera digitala pe scumpul de Seby spunand tata ? daca da trimite-mi pe mail ...

Vanessa - ieri am fost la recoltat sange pentru analize genetice ... urmatoarele sunt cele de tiroida ... fizic sunt bine ... psihic stau cam prost ... visez ca am si eu un copil .... aseara am visat ca am nascut o fetita era asa de frumoasa ...

Emily - salut harnicut-o ... nu te ingrijora ... mami meu mi-a povestit ca aveam 1 an jumate si doar 2 dintisori ... si acum am o dantura super ... prima oara am mers la dentist acum cativa ani, pe la 25 -26 ... pupici Ilincai ...

de Mos Niculae ... nu am primit o nuielusa ... ci doar multe dulciuri ...

sper ca si la voi a venit Mosul ... o zi buna voua si pitgicilor vostri ...

inca o data felicitari noilor mamici

Mergi la inceput