Bebelusi de martie-aprilie 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

LA MULTI ANI, Laur si Andrei-Alexandru!!! Sa cresteti mari si sanatosi si cuminti!!

Cu drag,
trupa...

Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Aha... stiam eu ca am uitat ceva - felicitari pt dintisor, DAVID!!!!!!!

Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

gata, avem poze noi. Enjoy

Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=2148130093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Poze noi 6-7 luniwww.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Oake, imi pare rau ca te necajesti! Si eu stau tot timpul cu Lara dar nu imi amintesc ca din cauza asta sa fi avut tensiuni in relatia cu sotul. Mai am cate o zi in care sunt nervoasa de dimineata pana seara si sotul meu vine la mine si ma intreaba foarte suav de ce tzip .
In fine, toti avem zile mai bune si mai putin bune si eu iti doresc sa te linistesti. Cum zicea si Veve, eu cred ca sotul tau habar n-are ca pe tine te supara atat de tare lucrurile astea si cred ca e cazul sa-i explici calm intr-un moment cand el nu e obosit.
Pe de alta parte, eu imi aduc aminte ca la un moment dat erai tare frustrata ca stai acasa, ai schimbat orasul si nu te duci la servici. Poate ca esti inca frustrata si nervii tai se amplifica pe acelasi motiv.
Mie mi se pare normal ca daca nu merg la servici sa ma ocup mai mult de Lara decat sotul meu. Singura diferenta, si el o stie foarte bine, e ca "serviciul" meu tine 24 de ore pe cand al lui se termina dupa vreo 16-17 ore sau uneori chiar mai mult. (Desi, in ciuda acestei diferente, niciodata nu mi-am inchipuit ca el e mai putin obosit decat mine cand vine acasa.)
Si sa-ti mai zic un lucru: daca sotul meu vrea sa-i schimbe scutecul Larei, il las cu cea mai mare placere, dar tot verific sa vad daca l-a pus bine .
Cat despre gatit, ha! Daca n-am chef nu gatesc nimic! Imediat ii bag replica "dragostea tine loc de foame, dragul meu!" si nici nu mai stie drumul spre bucatarie .
M-am intins la povesti prea mult dar iti zic fruntea sus! Peste 2-3 ani o sa radeti amandoi de supararile astea.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Elena si Clau, sa nu va ardeti prea tare cu cafeaua aia! Nu uitati ca va trebuie amandoua mainile: cu una sa tineti copilul si cu cealalta sa tastati mesaje pentru noi. Deci, daca va ardeti la o mana o sa planga copilul...sau noi!

Corina, acu' ma apuc de vizionat pozele tale. N-am indoieli ca sunt frumoase.

Spic de Grau, ii uram lui David bun venit in clubul iepurasilor! Si zici ca i-a aparut un dintisor de sus?? Bravo lui!

Simo, succes maine la vaccin! Sper sa nu planga gemenutii tai prea tare. Si saptamana viitoare sa ne zici cum a fost si cu cercelusii Miei.

Ela, pupam Cristinuta zglobie! Cand povestesti de ea o si vad lipaind pe gresie!

Mergi la inceput

Na, ca acum incep eu sa ma vait ca nu vad poze. Corinaaa, ma instalai comod sa vizionez poze si nu le vad. Mi se cere parola pentru toate albumele. Ce sa fac??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nici eu nu vad pozele, mi-am prins urechile pe site si degeaba.
Simona, eu ii fac baie in fiecare zi ca ma gandesc ca il mai inmoi putin si doarme mai bine ca si asa e agitat si adoarme greu.
Clau te inteleg ca si eu as dormi desi uite ca acum doarme si eu bantui pe aici la ora 1 din noapte, asa ca buna dimineata la voi si savurati-va cafeaua.
Oake, nu fi trista ca eu te inteleg si eu mai am cate o iesire cu al meu sot, dar nici ca ii pasa. De reprosat in legatura cu bb nu prea am ce ca se straduie sa isi petreaca timpul cu el seara cand vine de la munca, dar gasesc eu altele care sunt in neregula. El zice ca daca nu am motive de suparare imi gasesc eu asa ca la motive fabricate de mine el nu reactioneaza si atunci ma enervez si mai tare. Asa sunt barbatii mai putin sensibili la problemele noastre.
Legat de fontanela eu stiam ca asta din fata trebuie sa se inchida pe la un an jumate de aceea imi faceam griji, plus ca m-a speriat cineva ca trebuie sa o verific periodic sa nu se inchida mai repede ca nu e bine si cum e mai mica decat inainte m-am cam ambalat.
La multi ani Stephanie!!!
La multi ani Laur!!! Sa aveti noroc si sa fiti sanatosi si cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

La multi ani Laur Andrei!
La multi ani Andrei Alexandru!

Sa aveti o viata plina de fericire!

Oake: imi pare rau pentru tine, si eu trec prin asa ceva, numai ca eu m-am resemnat, stiu ca nu pot schimba nimic(pana cand o sa iau taurul de coarne si o sa raman singura). Dar tu lupta sa schimbi ceva, la tine dupa spusele tale merita sa incerci.

Baita: eu nu-i mai fac baita in fiecare seara, ii fac la doua zile, asta pentru ca al meu bb are nasul mereu plin de mucisori, si am incercat cu apa normala cu apa mai fiarta sa-l oparesc bine, dar nu scapa de ei, asa ca am decis sa-i fac la 2 zile, chiar daca nu este indicat.Oricum eu il schimb si il spal asa fleosc, fleosc mai mereu pentru ca atunci cand mananca se face ca un porcusor, nu are stare deloc si curge mancarea peste tot, isi pune si in cap, pe el, pe scaunel, ce mai este o intreaga nebunie masa, mai ales ca nu prea mai mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata iubite mamici incercate de copii si soti!

Si al meu sot face la fel. El ma ajuta enorm cu Daria in schimb nu face nimic fara mine: mergem la plimbare doar impreuna, la cumparaturi doar impreuna,curatenie impreuna.. Toate nemultumirile lui si evident certurile noastre au la baza motive stupide ca: m-am dus la cumparaturi fara el, nu stau destul de mult cu ei, stau prea mult la serviciu, etc. Imi trebuie o rabdare de fier mai ales ca eu sunt genul de femeie infipta si descuracareata care nu-l suna pe sot sa-l intrebe de care patrunjel sa cumpere. Dar va creste el mare!

Am avut o noapte cumplita! Noi ca noi, dar mica de Daria a plans intr-una si s-a trezit din ora in ora. Nu i-a trebuit nici mancare, nici lapte nimic nimic. De data aceasta simtim din plin ca-i ies dintii. Cred ca tot sus o sa-i iasa, de fapt sus se vad deja prin gingie, iar jos doar se simt. Deci va avea sase sus si patru jos. Colega mea mi-a spus ca daca aparitia dentitiei nu este dupa cum scrie in carti e semn de carenta de vitamina D. Voi ce stiti?

Veve MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI ii doresc lui LAUR ANDREI!

Roxana SA-TI TRAIASCA ANDREI ALEXANDRU sa te bucuri de el !

Acum dispar putin, dar revin!
bebelusa DARIA si mamica LAURA

Mergi la inceput