Mamici de ianuarie-februarie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
Alina Maria spune:
Buna seara , gata cu serviciul , sunt libera.
Am aflat insa de la lucru ca in decembrie nu primesc alt contract insa ma vor primi inapoi dupa ce se naste bb. Nu mi-a placut deloc insa n-am ce face.
Din pacate acum sunt ata de obosita incat nu v-am citit mesajele insa main e am destul timp.
alina
galaxy spune:
Salut!
Coca si Cornelia, ma bucur ca aveti vesti bune. Felicitari!
Fetele, voua nu va vine sa stati si sa va uitati cum se misca bebita in burtic? De fiecare data cand ma uit ma surprinde. Se misca ca o budinca. Wackel pudding.![]()
Va pup,
io si un baiatel (intr-un burtic de 31+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
Lali spune:
Galaxy, eu ieri am avut o repriza din asta, cand ne uitam si eu si sotul fascinati la burtica pentru ca bebele nu lovea dar se misca de burta mea era valuri-valuri. Radeam si il intrebam : "Ce faci bebe, ti-ai facut bagajele si te muti de pe stanga pe dreapta?" Era atat de dragut sa mi-l imaginez cum se suceste prin burta!
A, si mai face ceva: cand sughite, daca nu termina in timp scurt incepe sa dea din picioare. Eu cred ca nu ii place ca sughite si se enerveaza si da tare, tare din picioruse. Ca altceva in afara sa dea din picioare nu prea poate face inside ...
Lali si licuriciul ei 33+
Dr. Anca, Municipal
sara18 spune:

ce scumpa ai fost Lali!!!!!!!!!!!!!!!
"Ce faci bebe, ti-ai facut bagajele si te muti de pe stanga pe dreapta?" Era atat de dragut sa mi-l imaginez cum se suceste prin burta! 
Lali si licuriciul ei 33+
Dr. Anca, Municipal
[/quote]
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.babababies.com/view/view.cfm?SiteID=11579" target="_blank">pozele noastre 
Leta spune:
Fetele, eu am fost peste weekend la munte si ieri am urcat sus, la Bran; era gheata pe panta si pe treptele care duc la castel si m-am chinuit sa le urc fara nici un fel de ajutor. Apoi am umblat si prin Bran pe toate scarile alea inalte de acolo. Consider ca am facut sport extrem, chiar ma intrebam cum o sa reactioneze bb, dar a fost cumintica.
In schimb azi se razbuna - cred ca a invitat citiva prieteni si da un party la mine in burtica :)
Leta 30+
dr. tutunaru - elias
galaxy spune:
Faine povesti, Lali si Leta!
Apropos de sughitat, baietelul meu de vreo 3-4 saptamani sughitea cumintel de tot cu capu jos. Dar azi de dimineata cand sughitea, era cu capul sus. Pe la pranz am tras un pui de somn, si cand m-am trezit deja era cu capul jos. Hehehe. Se invarte mult. Cred ca nu prea ii convenii cu capul sus. ![]()
io si un baiatel (intr-un burtic de 31+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
adita spune:
nu stiu ce sa zic, ori sunt eu mai nesimtita, ori copiii mei n-au sughitat. eu nu-mi amintesc sa fi trait vreadata senzatia asta de miscari ritmice(poate doar daca pun la socoteala si cateva secvente de 2-3 miscari, dar care au fost prea scurte ca sa-mi dau seama daca e ceva ritmic, sau o miscare obisnuita)
andrutza spune:
Neata burtici!
Voi stiti cumva unde pot sa intru sa gasesc toata legislatia care ne intereseaza pe noi? Ma intereseaza in special cea legata de acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului...
Andrutza si bebelusa 
32+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg
corneliaa spune:
Buna dimineata!
Sper ca azi sunteti mai putin ocupate si mai intrati si pe-aici ca ieri a fost o linisteeeeeeee!
Nu de alta dar va duc dorul!!!
(32 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
cocolino spune:
AMARY spuneam ca daca dormim pe spate, cantitatea de lichid se poate micsora...Cat despre nastere, voi naste probabil cu peridurala...Nu cezariana,decat daca e obligatoriu...
Coca 31 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131