Corespondentul Pro-tv

Corespondentul Pro-tv | Autor: korinna

Link direct la acest mesaj

Am vazut adineauri la Pro-tv....stirea cum ca un reporter Protv..a fost retinut de autoritatile bulgare....pe motiv ca filma cu un aparat interzis la ei.adeca cu o camera incorporata intr-o pereche de ochelari.Si ..mai tare e..ca magistratul l-a verificat la Interpol...si i-a zis ca are "fatza de spion"....te doare capul nu alta!

Corina mamika de 2 baietzi

http://community.webshots.com/user/korinnay

Raspunsuri

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

AM VAZUT SI EU ASEARA. DUBIOS...CRED CA AU CEVA DE ASCUNS....DE AU FACUT ATATA SCANDAL SI CU CEILALTI REPORTERI....

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by angelp

http://www.220.ro/gimme_the_stuff.php?lid=1185&cn=Corespondent_PRO_TVarestatn_Bulgaria

pa

Angelp cred ca nu ai nici o legatura cu realitatea!!! In acest subiect de vorbeste despre corespondentul Pro-tv!! Ce legatura are cu Iliescu???

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Care este legatura ce trebuie facuta intre cei doi ?

lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

quote:

http://www.220.ro/gimme_the_stuff.php?lid=1185&cn=Corespondent_PRO_TVarestatn_Bulgaria

pa

Angelp cred ca nu ai nici o legatura cu realitatea!!! In acest subiect de vorbeste despre corespondentul Pro-tv!! Ce legatura are cu Iliescu???

Roxxy

de unde ai dedus ca angelp afacut o legatura cu iliescu prin faptul ca ne-a dat linku' ala???? mie mi s-a deschis o stire pe mediafax despre coresp. protv, nimic mai mult. n-am vazut nika de ilici.

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Si mie tot linkul cu jurnalistul mi s-a deschis. De unde si pana unde iliescu???!!!

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

quote:

pa

Roxxy

Ai citit linkurile (stirile) ? Ce legatura vezi tu cu ce afirmi mai sus ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Linkul dat te redirecteaza catre o pagina cu informatia zilei : se mai schimba si ea intre timp, iar ieri o fi fost intr-adevar Iliescu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Dupa parerea mea a fost un soi de razbunare.Acum cateva saptamani cei de la Antena 1 au facut un reportaj despre vamesii bulgari si cum spaguiesc ei si cu politia lor turistii,in special romani,atunci cand traverseaza Bulgaria,asa ca eu cred ca ce au facut a fost un fel de replica la reportajul facut de ai nostri.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei si pozele noastre o famile fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Dragii mei prieteni si prietene vreau sa va retin atentia asupra unor lucruri:
-fiecare tara are propria legilslatie si o aplica in limitele sale dupa imprejurarea data.
-legislatia fiecarei tari este in concordanta cu legislatia europeana in functie de interesela nationale in primul rand.
-orice cetatean indiferent de cetatenie si profesie sau statutul social al sau este obligat ca atunci cand se afla pe teritoriul altui stat sa cunoasca in prealabil cat de cat legislatia statului respectiv si mai ales sa o respecte.
Apropo de asta ,initiativa Ministerului de Externe roman este laudabila.In ce consta? au scos niste ghiduri pentru romani,ghiduri care sa vina in sprijinul lor,privind legislatia din unele tari europene,mai pe scurt ce ai voie si ce nu sa faci.
- in alta ordine de idei in legislatia unor state europene este strict prevazuta tipul de aparatura audiovizuala si modul ei de folosire si in ce imprejurari,norme ce trebuie respectate de la caz la caz ,de la stat de la stat,nu dupa cum vrea fiecare ca in Romania.

Referitor la reporter,acesta a facut o treaba marsava,dupa modul de folosire si tipul aparaturii asta miroase a spionaj.Fiti siguri ca daca era prins intr-o vama din oricare tara europeana sau din America era tratat la fel .Ceea ce a facut idiotul poate fi clasificat de catre orice stat "culegere de informatii" despre o institutie de stat si despre salariatii sai,mai ales in aceste vremuri tulburi.
Dovada ca nici un stat nu a condamnat actiunea politiei si magistraturii bulgare.Deci? LEGEA trebuie respectata ,nu exista lege mai buna sau mai rea ci exista lege indiferent a cui stat apartine.
Adevarul e, ca cineva trebuia sa ii demaste pe mizerabilii astia de ziaristii de "doi lei",de "mana a doua" care in Romania nu sant in stare sa scrie un articol ca lumea ci umbla numai dupa mizerii si sa se bage in f....l oamenilor.
Consider ca Justitia bulgara a aplicat corect legea,in privina lui,care a folosit aparatura catalogata dupa lege ca aparatura de tip special,pentru spionaj.
Fiti mai atenti cand intalniti cazuri de genul acesta,nu sariti in ajutorul celui invinuit pana nu sunteti clari ca stiti despre ce este vorba.
Problema, cine a avut interesul i-a platit si cautiunea,o suma mare, de neglijat.Deci???Ganditi!!!

-

Mergi la inceput