Buna!
Sper sa nu exasperez pe nimeni cu intrebarea mea, dar stie cineva daca diagnosticul de uter retrovers poate crea probleme in a ramane insarcinata?
Si inca ceva, daca nu e cu suparare: a auzit cineva de doctorita Liana Ples; eu o stiu de la Medicover, dar stiu ca lucreaza si intr-un spital...Puteti sa-mi spuneti daca stiti ceva despre ea? Eu incerc sa-mi gasesc un medic ginecolog permanent si as avea nevoie de ceva pareri din partea voastra.
Multumesc frumos si o zi buna!
Eu stiu ca, teoretic, uterul retrovers creeaza probleme in a ramane insarcinata (datorita pozitiei sale nu permite "invazia ), practic am auzit femei cu uter retrovers care, mai rar, dar au rams insarcinate pe cale normala. Mama mea spre ex. are uter retrovers si de-aia ramanea ca o iepuroaica. Este doar o parere personala nu una de specialitate. N-am auzit de d-na dr. pe care ai mentionat-o.
Bafta multa!
adela, mai sunt subiecte prin arhiva!
se pare ca e mai greu dar se recomanda pozitia pe la spate
si eu la fel am dar cand am ramas nu asta a fost pozitia
nu dispera, e mai greu dar nu imposibil!
Si eu, tot cu uter retrovers, si am ramas insarcinata, nici macar nu m-am "chinuit" prea tare pt asta. Stai linistita! Asta sa fie singura ta problema, ca sunt pe aici la mamici cu uter retrovers..cauta la clinica virtuala ca a fost un subiect de curand.