Vreau sa botez un copilas!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Eu propun,(sa-mi fie cu iertare si sa nu ma bateti daca a avut cineva ideea asta si nu a fost viabila)sa se faca in cadrul calendarului DC un colt mic in care sa se inscrie cei ce vor sa fie nasi de botez si chiar de cununie.Poate fi structurata pe tari .
Scuze pentru indrazneala.

Joanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Am o colega de servici care mi-a povestit cum au botezat un baietel de la un orfelinat. Baietelul este mare acum, in fiecare weekend ia masa la ei acasa, ei l-au ingrijit ori de cate ori a fost bolnav sau a avut nevoie de ceva... Ei au deja 2 copii ai lor si gestul de a avea grija de inca unul mi s-a parut extraordinar.
Am avut ocazia sa botezam deja 2 fetite si urmeaza inca una in primavara. Imi place atat de mult, ca as boteza si 10! Parca ar fi copiii mei si sunt, din punct de vedere spiritual.
Ce vreau sa spun, Cornelia, e ca dorinta ta de a boteza e un lucru tare frumos si poti sa faci un bine si mai mare daca alegi un copil amarat sau orfan.
Mult succes!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Un lucru foarte frumos. Bravo! Si eu vreau!
Deci ma inscriu la a boteza un bebe in conditii decente. Multumesc de topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Mai bine mergeti la orfelinat si faceti o pomana, dar sa nu uitati ca sunteti si parintii lor. Sa nu uitati de ei.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanica spune:

fetelor, cred ca stiu pe cineva care ar avea nevoie de nasi...
mamica este o prietena de-a fratelui meu, o fata de aprox 24 de ani care s-a logodit in germania cu un cetatean german, care era si negru pe deasupra, a ramas insarcinata si acum 2 luni a murit tatal copilului...
ea s-a intors in tara si saptamana trecuta a nascut un baietel negrisor...problema e ca mama ei a dat-o afara din casa, acum locuieste la un bunic si nu are de nici unele...
eu i-am dat hainute si sper sa o pot ajuta in continuare...
nu stiu prea multe amanunte, tot ceea ce v-am spus este povestea spusa de fratele meu, dar daca putem face ceva mai mult, poate o si cunoastem pe mamica curajoasa...
pupici

Geanina si bebe Luca Andrei
http://community.webshots.com/user/lucaandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Geanica,
Ti-am trimis un PM. Ajuta-ma sa gasim fata cu baietelul. Tare as vrea sa fie el finul meu.

Cornelia

Cornelia si bb Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

ei bine fetelor ... ia spuneti ... cum facem cu orfelinatul ? a fost cineva ? pe mine tare ma bate gandul ... eu tocmai am pierdut o sarcina si as avea mare nevoie ... de un bebe ... si credeti-ma l-as iubi enorm ... ca o adevarata mama spirituala ...

CorneliaP33 - sa inteleg ca esti pe cale sa devii nasica ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

E bine ca primul copil botezat sa fie baiat.

Maruta: ai pierdut un bebe? daca da imi pare nespus de rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

din pacate este al 3-lea bebe pe care-l pierd ...

eu vreau sa botez un copilas ... vroiam si daca aveam un bebe al meu ... dar mereu am amanat ...

sunt curioasa daca mai sunt fete care au facut asa ceva ... si ne pot da niste detalii ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Si eu vreau sa botez un copil! Chiar ma gindeam sa deschid acest subiect!
Eu am botezat deja 2 copii acum sunt mari fetita de 10 si baietelul 3,5 ani.
Pe prima am botezat-o inainte de a fi casatorita de fapt impreuna cu parintii dar eu am tinut-o in brate.

Asa ca pe zona Craiova ma inscriu eu!

Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10

Mergi la inceput