Ajutor Freia - anestezic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

dormicum fiole 5mg/ml ii aduce dupa 2 in farmacie la sensi, l-am comandat pt orice eventualitate...i-am spus Freei dar se pare ca ei ii trebuie numai Midazolamul ala. Daca nu Terapia cine il face oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Nu stiu cine-l face, am cautat la farmaline.ro unde-s mii de medicamente si nu am gasit nimic care sa se cheme Midazolam, ci doar alte produse care au ca substanta activa Midazolam. Iar Dormicum exact asta e, nu pricep ce naiba vrea anestezistu' ala.

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

si eu ma interesez la 2 depozite din Bucuresti.
cand are nevoie de ele?

~flying without wings~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Singurele produse cu DCI Midazolam inregistrate in Romania sunt: Dormicum si Fulsed.
Nu mai cautati Midazolam ca atare ca n-o sa-l gasiti.
Sa mai verifice inca o data cu anestezistul, mai mult ca sigur ca a inteles gresit si de fapt e vorba de Dormicum.
Mai jos sunt toate produsele inregistrate in Romania cu aceasta substanta activa (ultimul e pretul lui de farmacie) (sursa: www.msf-dgf.ro):

DORMICUM HOFFMANN LA ROCHE - ELVETIA Cutie x 10 fiole x 5ml; SOL. INJ. 1mg/ml - 5ml 641.000
DORMICUM HOFFMANN LA ROCHE - ELVETIA Cutie x 10 fiole x 1ml SOL. INJ. 5mg/ml - 1ml 512.900
DORMICUM HOFFMANN LA ROCHE - ELVETIA Cutie x 1 blister x 10 comprimate filmate COMPR. FILM. 7,5mg 87.400
DORMICUM 7.5mg TERAPIA SA - HOFFMANN - ROMANIA Cutie x 1 blist. x 10 compr.film.; COMPR. FILM. 7.5mg 60.400
FULSED INJECTION RANBAXY LABORATORIES Ltd. - INDIA Cutie x 10 fiole x 1ml. SOL. INJ. 5mg/ml - 1ml 341.300
FULSED INJECTION RANBAXY LABORATORIES Ltd. - INDIA Cutie x 5 flacoane x 5ml (SOL. INJ. 1mg/ml 190.400

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Ortansa,
Azi urgent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Roisin are dreptate. Midazolam fiole NU SE FABRICA in Romania. Nici de Terapia si nici de o alta fabrica. Singura forma sub care se gaseste (FIOLE) este sub forma de DORMICUM produs de Hofmann la Roche.
Georgiana asteapta un raspuns intr-o ora, dupa care vom sti daca mai e nevoie sa cautam sau nu.

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetele am sunat o farmacista la spitalul Bagdazar a zis ca are in depozit.am vorbit si cu freia.
la ora 16.00 ajunge la servici si atunci o sa vedem sigur.

laureta si inisa mica(10 iunie 2004)

http://community.webshots.com/user/laureta1975

Mergi la inceput

unde lucreaza sora mea,tot Dormicum exista.dar a spus ca mai intreaba si la un alt depozit.in cz ca nu se rezolva.

~flying without wings~

Mergi la inceput

revin:pe lista de medicamente a Agentiei Nationale a Medicamentelor nu exista Midazolam.Doar Dormicum care are in compozitie Midazolam.

Dormicum exista si la La Roche.adresa:
F.Hoffmann-La Roche, Reprezentanta pentru Romania, Str. Cap.Av.Drossu nr.9, Sect.1, Bucuresti, Tel. 224.03.97

sanatate fetitzei Freia.

~flying without wings~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

am rezolvat, multumesc.

Eu n-am intels gresit ci asta a scris anestezistu asta i-am spus si lui Mihai.

nu ai cu cine sa te intelegi sub nici o frma in spitalul ala, mai ales cu medicul anestezist. Dar asta e o alta poveste.

La ora 18.30 in seara asta se pare ca ajunge cutia in farmacia de langa mine. Cutie cu 10 fiole. Cu restu de care nu am nevoie o sa-mi fac harakiri

Multumesc mult tuturor, maine dim la 5 A.M ne internam sa facem o injectie cu un medicament care tot eu l-am cumparat (tot la cutie ca nu se vinde separat fiola ).

Numai bine si inca odata multumim,

Freia si Alexa

Mergi la inceput