Mamici de noiembrie-decembrie(90)
Raspunsuri - Pagina 5
andreap spune:
Felis, Fulguletz, multumesc de ajutor, dar se pare ca sunt
rau.Ce n-am facut bine?Inca o mana de ajutor si raman vesnic indatorata
!
Dama, nastere usoara!Iti tinem pumnii sa fie totul bine.
Am reusit sa atipesc cam o ora, ma simt deja mai bine.
Pupici,
Andreea si BBlina Maria
Miche spune:
quote:
Originally posted by onitza
MICHE, azi am intalnit a doua oara o tipa care trebuie sa nasca pe 20 nov., dar nu i s-a deschis colul...si era innebunita, supernelinisita, ca numai are rabdare, si era chiar suparata pe copil, ca nu vrea sa iasa...ma gandeam la tine, ca tu esti cumintica, nu faci scene, nu te lamentezi, si astepti cu rabdare..eu zic ca face mult starea ta, si ajuti si pe beb...te pupic, sper ca esti bine.
io??? cuminte , rabdatoare ???
sa ma vezi cum fac statistici si cum intreb pe toata lumea: eu cand nasc????
Si fetei aleia nu i s-a deschis colul.... da mie da!
E deschis de aproape o saptmana , si din cand in cand mai iese cate vreun rest de dop....
FELIS spune:
Da Yo n-am scris asa de mare...
Lipseste semnul =
Si am mai scris si concret
da asta n-a aparut.
Pt ANDREAP
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
ionela roxana spune:
Fetelor sunte-ti cu toatele niste dragute
; va multumesc muuuuuult la toate
, si va 
Gandacico ceea ce spui tu sa te auda Dumnezeu
; esti o fata de nota 20; eu nu stiam faza ca daca porti sutien pe timpul alaptarii, productia de lapte scade; nu am mai auzit pana acum, chiar ca am avut ceva de invatat; MULTUMESC!!!
Dama nastere usoara, bebic sanatos si puternic
; 

a sosit mult doritul moment, nu trebui sa-t fie teama; odata si odata trebuia sa se intample, asa ca curaj si muuuuuuulta sanatate
Felis multam ptr. PM; ma gandeam sa ma dau batuta cu cererea retetei
; am sa incerc s-o pun in aplicare.
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
FELIS spune:
quote:
Originally posted by FELIS
6. Te duci in prima parantezasi trebuie sa ai [url= si dupa acest = scrii adresa ta de poze
Pozele mele!
ANDREAP , ai in tzeles?
Mai scrisesem un mesaj da l-am sters ca am scris normal si mi l-a facut cu scris maaaaaaaaaare...
Pozele mele!
Miche spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
Felis multam ptr. PM; ma gandeam sa ma dau batuta cu cererea retetei; am sa incerc s-o pun in aplicare.
Roxana , eu stiam ca ti-a trimis reteta Felis , ca mi-a zis de dimineata la prima ora...
Cred ca ai vazut tarziu ca ai PM....
Nu a fost neglijenta din partea mea...
anne-marry spune:
quote:
Originally posted by dama
Fetele sunt super speriata...
Tocmai am eliminat un lichid nu foarte gelatinos, dar sangeriusi ma doare burtica rau de tot ca la ciclu. Contractii nici nu imi dau seama daca am sau nu, insa numai in pat ma simt mai bine.
i
mi tremura si mainile pe tastatura...dar am zis sa va spun si voua...O fi dopul sau ce sa fie? ca nu arata chiar gelatinos, de fapt nu a iesit bucata...si apoi uitandu-ma in WC am vazut apa mai rozalie...mi-e o frica de mor, nu mai pot.
Ma duc sa mai stau in pat. Va mai tin la curentsapt 40
pozitze
hm......chestii rozalii.//dureri de burtic....40sapt......pai....cred ca...cam, nasti nu? tinem pumnii? sau e alarma falsa?
anne-marry
36 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anne-marry spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Fetele... ce inseamna ca "sarcina s-a oprit in evolutie"?
Eu am auzit doar de "a pierde sarcina"..., dar ca s-a oprit in evolutzie!...?
Pozele mele!
felis, din pacate eu am trecut prin asa ceva la cealalta sarcina..adica embrionul/fatul nu mai traieste..nu mai evolueaza..spreex, la mine in loc sa fi fost in 10 parca...sapt...era in 6-7 si aplatizat, adcia deja se "uscase" nus...in fine...a tb sa fac chiuretaj..mi-e scarba si groaza de cate ori imi amintesc..mai ales ca steptasem sarcina aceea mai bine de un an....
anne-marry
36 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
bits spune:
mai cum sa nu porti sutien?????????????????
mi-am dat sutienul jos si-mi curg sanii tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
daca e o bustiera larga(nu stransa) nu e bine?si asta opreste lactatia?nu de alta dar ma gandesc ca iroses bunatate de lapte pe haine si asternuturi.
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

...