Mamici de noiembrie-decembrie(90)
Raspunsuri - Pagina 14
ionela roxana spune:
Dena felicitari ptr. KATHRINE

, sa fie sanatoasa, cuminte, norocoasa, mancacioasa si somnoroasa, iar tie iti doresc refacere cat mai rapida si te asteptam cu poveste nasterii si poze

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
monica-elizabet spune:
DENA, felicitari pentru fetitza, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si mancacioasa...cumintzica o sa fie...fiindca este fetitza
si tie refacere rapida.
fetelor, buna dimineata,ce mai faceti? ce mai fac bb-eii? mai povestiti-ne si noua sa vedem ce ne asteapta.
burticutze voi stati cumintele sa vina bb-eii cand trebuie, va pup si mai vorbim.
monica
FELIS spune:
Neata burtici!....
DENA felicitari pt KATHRINE.
Sanatate multa si numai bucurii.
Dupa cat am umblat ieri, aseara la ora 21 deja dormeam... Si acum ma simt cam obosita.
Fetele... am si eu o intrebare... Moss mi-a zis sa iau la spital un biberon pe care sa-l dat la asistente sa-l hraneasca pe bb pana imi vine mie laptele (si pe care bineinteles nu-l mai iau inapoi). La ea asa a fost. Acum intrebarea: trebuie sa-l fierb, sa-i fac ceva sa fie steril?... Ma uitam la el (l-am cumparat aseara) cat de frumusel e.... Tare dragutze sunt lucrurile de bb...
ONITZA , am mai intrebat si eu daca la spital trebuie forfecutza si mi s-a zis ca nu... Cica ar avea unghiutzele f moi si se rup singure...
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Moss spune:
Eliza, bine ai venit acasa ! sa-ti traiasca Alex si sa fie sanatos.
Bits, eu am reusit sa ajung cu Alexia la 120 ml / masa x 5-6 mese pe zi si se pare ca este multumita.
Dupa vreo 6 nopti nedormite azi noapte a fost parfum..s-a trezit la doua noaptea si a durut-o foarte tare burtica ptr. ca nu a avut scaun 36 h. i-am pus u supozitor cu glicerina si a avut imediat scaun apoi s-a linistit foarte tare. I-a dat sa pape si mi s-a mai trezit azi dimineata la 7 si jumatate. A mai avut un scaun si azi dimineata asa ca maimutica se simte tare bine.
acum este treaza dar sta cumintica. eu tare as mai fi dormit un picut dar e bine si asa.
ieri am fost la doctor si se [pare ca este sanatoasa tun. A luat 500 g in doua saptamani si 3 zile si 2,5 cm.
speram sa fie bine si la noapte.
bafta multa fetelor care urmeaza sa nasca.
Cristina si bb Alexia
www.larond.ro/moss/
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by hannen
Domnisoara a avut 4 350g si o cheama ISRA,inspiratia lui tati
hannen, felicitari!

mai mai ce bebelusi mari, m-ati omorat! ai nascut usor, zici? mama eroina!

sa-ti traiasca, sa-nfloreasca si sa va bucurati de ea!
si ea de voi!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by try
DENA a nascut miercuri prin cezariana (avea programare) la 9:58 o fetita voinicuta si frumoasa foc de 3,5kg si 51cm (ce valori mai medii decat atat vreti, ca la carte).
felicitari, dena!!!

te asteptam cu bine acasa sa ne spui povestea printesei! ei, cum a fost? a asteptat fata lu mama cumintica pana miercuri?!roxi, io cu miche nastem pana duminica urmatoare, dar tu nu!
stai linistita!
gandacelu spune:
try, felicitari pentru slabit!
acuma nu te mai gandi la "dimensiuni"
, si eu am sanii mari dar n-am reusit niciodata sa scot peste 60 ml, nu aveam rabdare!![]()
acuma sa te puna mama zmeilor sa faci vreo depresie pe tema asta
... nici ile nu lua in greutate in prima luna... decat vreo 500g, de ma omorase pediatra cu proba suptului, sa ma bage la nebuni, nu alta![]()
fiecare copil ia in ritmul lui, bits e efectiv o norocoasa ca papa kenzone, da! ne-am inteles?!![]()
gandacelu spune:
felis, categoric trebuie fierte si apoi scurse pe un prosop curat... dar nu cred ca vei avea nevoie inca de biberon!
tetina ai luat-o in functie de varsta bebeului?
FELIS spune:
GANDACULE... eu nu ma pricep, asa ca i-am cerut farmacistei un biberon pe un bb de o zi, doua... Tetina este in recipient.
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Bobita spune:
am deschis subiect nou, capitolul 91, poate pina nastem toate facem 100![]()
Bobita, 30 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969