Bebelusi de mai-iunie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Clara Maria, eu am tinut cura cu lapte si banane, 5 zile, si am slabit 2 kg. M-am simtit super bine cand am tinut-o.

Anculina, blonduta mamei, ce mai sta ea in 4 labute...ba mai si doarme. Frumoase pozele!

Catusha, sa-ti traiasca Ilincuta!
Se pare ca avem aceeasi obsesie. Eu mai am de dat 6 kg. si ajung la greutatea de la inceputul sarcinii. Eu am 1,65 m si 62,5 kg. In visele mele frumoase vreau sa ajung la 52 kg. Sa termin cu alaptatul si sa pot lua Bio crom FTG, este ft. bun( nu poftesc deloc dulciuri).

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna seara fetelor. Astazi am fost afara la plimbare cu Vladut si a fost o vreme frumoasa. Soare frig dar nu exagerat, numai bine. Au fost ai mei cu catelusa noastra pe la noi si am luat-o si pe ea la plimbare. Atata era de tolomaca, indiferent in ce parte a caruciorului se aseza mama, ea avea treaba in partea opusa...
Mai fetelor care alaptati, nu stiu cum e la voi, dar de cand cu diversificarea sanii mai nu mai stiu ce sa faca, ii simt tensionati, curg ingrozitor, mai imi apare cate un nodul... Trebuie sa ii mai introduc si o masa cu cereale dar mai aman pana la 7 luni sa mi se obisnuiasca sanii cu noua situatie.
Vanessa, imi pare rau ca ai probleme. Sper sa ti se rezolve problema cat mai curand. Sa ne tii la curent. Nici Vladut nu are stare sa stea prea mult locului...
Irinusha, felicitari pentru inimioara lui Cris. Este extraordinar ca a stat cuminte la ecografie. Nu a trebuit sedat de loc?
Lili, exista cereale cu protocale, banane pentru varste la care normal nu ar fi indicate. Pe mult din ele scrie ca prin procesul de fabricatie sunt indepartate fractiunile care le fac alergenice. Spor la invatat!
Irinel, felicitari pentru puiutul tau care a facut kk singur!
Carmen, Vladut se mai trezeste si geme in somn sau chiar se scoala de-a binelea si se linisteste in brate sau la san. Ce ziceam, tocmai s-a mai trezit o tura...
Clara Maria, nici bebelusul meu nu se intoarce pe burta din proprie initiativa, desi poate, ca s-a intors de cateva ori si abia acum la 6 luni a invatat sa se intoarca de pe burta pe spate...
Anacami, daca a iesit asa la urocultura ori e greseala de laborator, ori e greseala de recoltat. Incerca sa recoltezi dupa baita si dupa ce l-ai spalat bine cu apa si sapun si chiar un pic de solutie de rivanol sa eviti contaminarea.
Catusha, exact asa face si Vladut cand sta pe burta, dar mai des se enerveaza si plange sa vin sa-l intorc si mai nou se intoarce singur.
Anculina, felicitari, 4 labutze...
Se discuta aici despre greutate. Eu am avut inainte de sarcina 1,67 si 53-54 kg. Inainte sa nasc aveam 73 de kg, cand am iesit din maternitate aveam 64 kg, acum am 60. Vreau sa ajung la 54...
Am si eu o intrebare mai delicata...Voi, fetele care alaptati cum stati cu lubrifierea... Cum merge ... Ca la mine dezastru, parca sunt la menopauza...
Greu mai adoarme astazi, cred ca s-a trezit de 10 ori deja...
Mama ce roman am scris, maine scriu mai des si mai scurt. Promit!

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Buna seara!

Am o lipsa mare de inspiratie, va tot citesc si cand vreau sa scriu nu mai stiu ce sa scriu.

Vad ca pe aici se vorbeste de rostogolirea bebeilor. Cristina nu se rostogoleste singura, dar ii place tare mult daca o rostogolesc eu si rade in hohote. In schimb sta bine in funduletz, aproape fara ajutor. Daca o pun pe burta sta ce sta, intoarce capul in toate partile, incearca sa se tarasca si dupa ce nu reuseste se plictiseste si incepe sa linga patura.

Avem foarte, foarte multe balutze, trebuie schimbata de cateva ori pe zi si in continuu roade sau se freaca cu degetzelele la gingia de sus. I-am dat jucarie din aia pentru dinti care se pune la frigider si a fost super incantata.

De papat, papam cu mare placere piure cu unt, cate un castronel pe zi, un pic de branza, un pic de iaurt simplu, foarte putin mar copt si mult laptic.

Vanessa, imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate, da' lasa ca te face bine dr. Mihailescu.

Am fugit ca nu stiu ce se intampla , dar s-a trezit Cristina.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Carmen, Anacami, ati nascut cumva la Municipal? Am citit pe forum mai sus, e un subiect legat de Klebsiella care ar circula prin spital si obligatoriu se recomanda urocultura tuturor copiilor nascuti acolo. nu am citit amanunte dar poate va ajuta sa va lamuriti de unde vi se trage.
va multumesc pentru urari. acum sa va povestesc ca, in loc sa ma linistesc, dupa control m-a pocnit o hemoragie de nu pot sta in picioare. s-o regla pana la urma dar ce m-a speriat au fost niste cheaguri. si totusi, sambata fac 2 luni. mai rau decat lauzia.
azi am facut cu Cata o plimbare lunga-lunga. am sunat-o si pe Iuliana care cand a descoperit in sfarsit apelurile mele, eu eram cu plimbarea aproape de terminate asa ca intalnirea cu ea o las pe saptamna viitoare (maine muncesc).
am avut si sedinta cu parintii la scoala.
pe 6 decembrie e balul. e si banchet si Mos Nicolae. m-au bagat in gasca mamicilor care organizeaza banchetul in aceea zi, cealalta gasca organizeaza Craciunul.
fetelor, mi-e atat de somn si nu pot sa dorm...

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Fetelor, vad ca iar se abordeaza subiectul: greutate. Eu acum am 59 kg si vreau sa ajung la 52. Cit mai iute posibil, ca m-am saturat sa port haine largi.
Carmen, cum e cura aia cu lapte si banane, ca vreau si eu sa o tin, mai ales daca nu afecteaza lactatia.

Va pup acum, ca avem ora de joaca (stam in funduletz si ne pasam mingea una-alteia).

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Diana,multumesc pentru raspuns,la recoltarea viitoare incerc sa pun in aplicare ceea ce m-ai sfatuit.Eu ii pun o punguta din aceea speciala si o las mai mult timp.Am citit undeva ca nu ar trebui lasata mai mult de vreo ora.Dar daca nu face pana atunci? O doamna de la un laborator mi-a spus ca aceste pungute nu ar fi prea sigure...
Vanessa,l-am nascut la Municipal si a mai fost internat de doua ori la Grigore Alexandrescu pt. operatii.
Catusha,si eu ii dau la fel ca si tine si va face si el in curand 6 luni.Cred ca ii dai destul de multe;sunt si copii care sunt mai maricei (Sebastian a lui Nally are deja 7 luni). Eu am incercat de la inceput cu linguritza sa vad daca este pregatit pentru diversificare (asa scrie mai prin toate cartile),am vazut ca merge si am continuat.Ii mai dau si eu uneori sucul cu biberonul cand imi este "lene" si nu am rabdare si timp sa fiu atenta se nu se pateze.Apropo,daca se pateaza,ce metode folositi pentru a scoate petele (mai ales cele de morcov...)?
Cu kg-ele:si eu am slabit o perioada dar acum am stagnat.Saptamana aceasta nu am mai mancat carne,in schimb am mancat o multime de "prostii ingrashacioase".Si eu as vrea sa mai slabesc macar putin ca daca vin sarbatorile ma tem sa nu mai pun ceva...

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Buna dimineata dragele mele,

am intrat sa vad ce mai face-ti voi si bebelusii vostri.Ayumi este treaza si sta cumintica in patutul ei ,vorbeste cu piciorusele ei,ieri dimineata a facut si ea un KK tarisor ,dar spre seara a mai facut o data si era iar moale .A inceput sa se puna si singurica in funduletz ,adika sta pe burtica si apoi se intoarce mai pe o parte si hop in fundulet ,oricum inca nu ne iese prea bine ,mai avem de muncit la asta ,cadem inca in fatza si nu stam bine in fund singurele ,decat in carucior.Faza cu statul in 4 labutze ne iese foarte bine ,doar ca inca nu putem merge si asa .Dar nu ne grabim ca avem noi timp ptr. toate.
Fetelor mare secret nu ar fi ,insa ptr. mine este o bucurie enorma ,mai este doar o saptamana si va anuntz.Cateva dintre voi deja stiti ,probabil cand am sa va spun ,o sa zice-ti eii na asta era?Mare lucru
Madutza Am vazut si eu pozulicile ,Doamne ce par frumos are scumpica de Ana si seamana leit cu tine.
Anculina si eu patesc asa ,citesc tot si cand sa raspund si eu gata ma blokez ca uit ce sa mai raspund.Nu stiu ce se intampla cu mine dar de un timp cred ca duc lipsa de imaginatie.
Catusha mey si eu mi aduc aminte de tine bine ai revenit printre noi ,pupicei printeselor tale.
Merphala am dat jos 8 kg daca ma vezi pe strada fara copil nici nu-ti dai seama ca am nascut acum 5 luni burta sa supt efectiv ,mai ales dimineatza nu mai este deloc.Ama juns la 62 de Kg si sant atat de multumita ,dar tot as mai avea de dat jos nitel.Cel mai frica imi este sa nu pun inapoi la loc pe mine dupa ce oi termina cu dieta.Doamne ajuata sa ma pot mentine.Succes si tie mai departe in lupta cu Kg-le.
Monet iubita ,cum a fost?Astept vesti ,sper ca a fost totul bine.
Vanessa iti doresc sa scapi de problema pe care o ai cat mai repede
Irinusha ma bucur ca Criss sta bine cu inimioara si te inteleg ca erai pe ganduri ,dar bine ca el este sanatos
Lauraa felicitari ptr. primul dintisor

Fetelor va las acum ,ma duc sa ma joc cu iubita mea fetitza.
Va pup pe toate si mai vb.

Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

m-am intors! a fost fain, da' mi-o fost un doooooooooooooooooooooooooooor nebun de lia mica! nu va-nchipuiti ce greu mi-a fost departe de ea pentru 51 de ore lungi si late! va scriu miine, promit! va pup din suflet.

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com/home.htm#November2004" target="_blank">poze proaspete
poze lia www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">octombrie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">nasterea liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Anacami, am uitat sa-ti spun ca dupa solutia de rivanol sa tamponezi zona cu comprese sterile pana este bine uscata. Si eu i-am recoltat tot cu pungulita, nici nu stiam cum sa i-o pun... Am avut noroc ca Vladut a facut pipi dupa 15 minute si mi-am dat seama pentru ca s-a udat tot cum s-a scurs si pe langa punguta si apoi afara din pampers. Intr-adevar daca sta prea mult, pungulita se contamineaza cu germeni de pe tegumente, dar daca faci cum ti-am spus, riscul e mai mic. Microbii care ti-au iesit pana acum sunt din materiile fecale deci de pe tegumentele din jurul anusului.
Ma gandesc ca daca nu face in o ora, eventual sa-i schimbi pungulita.
La copii singura metoda garantata 100% de a obtine urina necontaminata este punctia suprapubiana, nu cred ca vrei asa ceva...

Monet, cred si eu ca ti-a fost dor de smechera ta mica. Bine ai revenit, asteptam detalii.

Paloma, Vladut baleste foarte mult de la 3 luni incoace si-si roade degetelele si baga tot in gura, dar dintii nu dau semne ca ii vor iesi prea curand. Are pielea sensibila si face imediat eczeme pe gat daca se uda si se mai si scarpina, asa ca sta toata ziua cu babetiti de gat pe care i le tot schimb (mai usor decat sa-i schimb hainele).

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna, fetele.

multumim de urari pt cand a implinit Ingrid 6 luni.
Ne-am intors si noi din vacanta noastra (a mea mai mult, ca sotul a mers cu business) in Italia, a fost tare fain, am stat o noapte dus la Monte Carlo,ce frumusete, o noapte la intors la San Remo,si la mare a fost cald si soare, am avut-o pe Ingrid in port-bebe, prima data cand am pus-o in el, ca atunci l-am cumparat. Si restul zilelor am stat la Cesenatico, la Adriatica.
si Ingrid s-a comportat bine, a dormit in masina, a papat , a mai marait nitel cand si cand, da' nu prea mult, ca deh, cat somn poate si ea :)) , roade si ea tot ce prinde, da' dinte tot nu, in carut nu-i place deloc, desi sta in fund in el, adica nu mai sta in landou,da' nu-i place, l-am mai carat si degeaba dupa noi, de asta am cumparat port-bebe-ul, sa incercam si asa.
noaptea iar nu doarme asa bine, iar se trezeste de multe ori, da' acum chiar ca nu mai stiu de ce, sau ce sa-i mai fac, sper sa treaca intr-o buna zi :))
i-am luat si un costumas frumos rosu, de craciun, o sa fie o frumoasa in el :))
s-a intors si ea de pe burta pe spate de vreo 2 ori, deci poate acum si ea.
de acum trebe sa ne apucam si noi de diversificare,gata.

pupici, pe mai incolo, sper.

Mergi la inceput