legislative

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Marius,toata dragostea si tot respectul pt. tot ceea ce faci pt. noi,cei care suntem bb in ale legislatiei.Jos palaria in fata ta si a celorlalti care-si impart cu noi cunostintele si timpul.Deci sa inteleg ca eu voi intra in cic si nu va fi nici o problema, adica voi aparea in continuare cu stat de plata,dar"0"?Cu toate ca tot eu voi face actele,ca nu-mi convine sa platesc pe altcineva pt. 3 hartii...
Hai ca iar am venit cu ceata dupa mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu, nu este asa. Vei apare cu bani de primit exact ca si cum ar plati firma un concediu medical suportat 100 din asigurari, atata doar ca acesti bani vor trebui incasati de la Casa de asigurari sociale. Salariul tau este astfel platit de CAS prin intermediul firmei. Va trebui sa rogi pe cineva sa te ajute sa intocmesti statul de plata dac nu gasesti pe nimeni o sa incerc sa iti furnizez eu informatiile. Vezi ca si din punct de vedere contabil sunt diferite inregistrarile in acest caz daca tii tu contabilitatea. Daca nu stii, sigur vei gasi aici informatiile necesare.

Mergi la inceput

Marius,binenteles ca voi incepe prin a-ti multumi.Sa stii ca orice informatie si orice indicatie i-mi este de real folos.Asa ca daca-mi poti "lumina"drumul, nu pot decit sa-ti fiu recunoscatoare.Probabil ca miercuri voi merge la dr, de fam.sa-mi dea hirtiile si indicatiile necesare pt. dosarul de prenatal, si vreau sa-mi fac un card pe care sa primesc banii,ca e mult mai comod.Multumesc din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da asa este plata pe card e agreata de Casa de asigurari. Am sa iti fac un stat de plata fictiv (model) si am sa il pun pe site. Sper sa nu uit.

Mergi la inceput

Marius, ti-am vazut albumul, sa-ti traiasca toate 3 fetele-cucuietele!Sa-ti traiasca si sa ai grija de ele.Si eu sper sa-l nasc cu bine pe Cosmin pe la jum. lui ian.
Stiu ca esti plecat, dar cind vii si ai putin timp exemplifica-mi si mie un stat de plata pt. prenatal, postnatal si cic, te rog mult.Multumesc.Si inca ceva:daca incep prenatalul acum in dec.,cic-ul va fi cu val. celui care se va aproba de la 1.01.2005?&

Mergi la inceput

Bine ai revenit, Marius!Te rog mult, cind ai timp, raspunde-mi la intrebare.Am inceput sa atept raspunsurile cum asteapta un copil bombonele!MERCI.Mia si Cosmin.

Mergi la inceput