Raspunsuri - Pagina 3
saphir spune:
quote:
Originally posted by addaquote:
Originally posted by Ramonika
Powerpointul se descarca si Accessul nu?
Nu-i corect!
Nici PowerPoint-ul nu se descarca. Word, Access, Excel, Outlook, PowerPoint fac parte din pachetul de programe Microsoft Office care se cumpara cu licenta
Bine, ca exista si cai "neoficiale" pe care poti face rost de Office, asta e alta poveste.
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius
Poti sa descarci PowerPoint direct de pe pagina de la microsoft.
Uite www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=428D5727-43AB-4F24-90B7-A94784AF71A4&displaylang=en" target="_blank">aici de exemplu.
Super frumos .

Saphir
si
Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
mitub spune:
Sper ca macar in primele luni ale vietii bebelusului meu sa fi fost privita ca un inger, sa-i fi oferit protectia si increderea de care avea nevoie, sa-i fi insufl;at curajul si puterea de a merge inainte...
Cat despre mama ... imi amintesc si acum mirosul mainilor ei vanilate si caldura mangaierilor, eleganta pantofilor cu toc, a nelipsitei fuste si a bluzei mulate si chipul de inger incadrat de un par lung, negru si frumos ... te iubesc, MAMA!
motanik spune:
quote:
Originally posted by mitub
Sper ca macar in primele luni ale vietii bebelusului meu sa fi fost privita ca un inger, sa-i fi oferit protectia si increderea de care avea nevoie, sa-i fi insufl;at curajul si puterea de a merge inainte...
Cat despre mama ... imi amintesc si acum mirosul mainilor ei vanilate si caldura mangaierilor, eleganta pantofilor cu toc, a nelipsitei fuste si a bluzei mulate si chipul de inger incadrat de un par lung, negru si frumos ... te iubesc, MAMA!
Si eu am simtit nevoia sa spun TE IUBESC MAMA dupa ce am vazut prezentarea..dar nu am spus-o aici. I-am spus ei la telefon. Chiar a fost (si este) ingerul meu mamina mea.
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
http://community.webshots.com/album/216599908KwgDmN
aissa spune:
Mi s-a facut pielea de gaina. Sper sa fiu si eu ingerul cuiva in viata asta.

Alexandra
Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic

Ven spune:
Minunat.
Mi-au dat lacrimile....
Ce fericita sunt ca am si eu un inger si ca sunt si eu un inger.........e minunat!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Of, imi sterg lacrimile. E superb!