Jocul cu filmele (21)
Raspunsuri - Pagina 6
iileana spune:
Despre reintoarcerea la pasiunea pentru sport dar si la viata, cu ajutorul unui tip misterios, in timpul unui mare turneu de golf.
iileana spune:
Nu.
Personajul principal revenise ravasit din razboi, isi pierduse si iubita, era la pamint. Un turneu de golf (organizat chiar de fosta iubita) ii prilejuieste intilnirea cu acest tip misterios ("caratorul" lui de crose), ale carui sfaturi il ajuta sa cistige concursul dar si sa-si limpezeasca gindurile, asa, in general.
So, cistiga marele premiu, cistiga si fata, iar tipul misterios dispare-n ceata, precum si venise.
lilanda spune:
iar eu il puneam pe Will Smith in filmul cu Happy Gilmore...le-am vazut pe amindoua in aceeasi saptamina, de unde mi s-au amestecat scenele!!
O tinara afla ca este inselata de sot si pleaca de acasa, la printi. Acestia nu numai ca nu o sprijina, dar ii reproseaza ca "vorbeste satul". Singurul sprijin il are doar din partea surorii care hotarise ca e mai bine sa creasca ccc cai decit sa se marite
pozulici
lilanda spune:
Actiunea filmului se petrece inaintea unui concurs de sarituri pentru cai si in film e o scena tare draguta, cind sotia inselata sfideaza gura lumii: la o adunare cu doamnele caritabile, pune in public intrebarea daca printre ele exista persoane care au avut vreo aventura cu sotul ei???!!! Asta ca sa stie!!!
pozulici
buli spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Actiunea filmului se petrece inaintea unui concurs de sarituri pentru cai si in film e o scena tare draguta, cind sotia inselata sfideaza gura lumii: la o adunare cu doamnele caritabile, pune in public intrebarea daca printre ele exista persoane care au avut vreo aventura cu sotul ei???!!! Asta ca sa stie!!!
pozulici
ce mistooo ... vreau si eu sa-l vad
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
ocebine spune:
E cu julia Roberts si dennis Quaid dar imi scapa titlul
Mi-am adus aminte: Something To Talk About
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg