Mamici de ianuarie-februarie 2005 (57)
Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35908" target="_blank">Mamici de ianuarie-februarie 2005 (56)
Oana_B
Raspunsuri
Leta spune:
gata, m-am programat la oftalmolog pentru saptamina viitoare
Leta 30+
dr. tutunaru - elias
Shobo spune:
buna fetele,
joi la 14:30 am programare la Iosup la CMU Unirii. sper sa fie ok cu IR-urile si bebe la fel! Doamne ajuta! azi am terminat tratamemntul cu injectii, sper sa fi fost cu folos, si sa nu mai fac injectii de acum! miine dim. merg la dr-a de fam. sa fac analizele cerute de Tutunaru: sumar urina, urocultura, transaminaze, hemoleucograma, glicemie si secr. vag. sa vedem cum stau si lla astea!
Cu intilnirea acum voi suna sa rezerv masa, vad ca ne-am adunat cam 10 pers... eu o voi rezerva totusi de 12-13 ca poate mai apar ca data trecuta si cit de cit sa avem loc... sper sa aibe aia o masa asa mare... Ora o pun 16:00, nu e absolut nici o pb. daca fetele intirize, dar dupa cum a fost data trecuta se va sta pina cel putin 8-9 ati vazut, si deci sa avem timp mai mult la dispozitie. Deci la orice ora ajungeti, noi vom fi acolo pina pe la 8-9!
va anunt cum fac programarea.
Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS
cocolino spune:
Shobo, daca se va sta pana spre ora 20 e ok, atunci pot merge linistita la dr...Insa n-am inteles exact locatia pana la urma.. Ramana Pizza Hut de la Romana???
Coca 30 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Shobo spune:
GATA, AVEM REZERVARE LA PIZZA HUT ROMANA, VINERI, 19 NOV. ORA 16:00 - MASA DE 13 PERS. PE NUMELE DANA!
Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS
Leta spune:
In sfirsit, am facut si eu poze la burtica. Abia acum, in luna a 7 a [:))]. Cum fac sa inserez link-ul burticii?
Leta 30+
dr. tutunaru - elias
simonadinca spune:
Coca, din pacate nu am fost atenta la alocatia pentru copii. Daca nu uit caut maine... O sa incerc sa va spun si cam cat o sa primim "premiu" de la primarie pentru bebe...
Patricia, chiar nu mai stiam nimic de tine... Sunteti bine? Mai ai greturi?
Crinuta, eu plec acusica acasa...Azi am stat cam mult... M-am tuns!!!!!!
Leta, eu am dioptrii(un astigmatism de toata frumusetea - /1,75 si -2,00). In sarcina nu m-am mai dus la oftal. pentru ca stiu ca acestea-dioptriile- se maresc un pic iar schimbarea lentilelor nu are nici un rost. Oricum cresterea dioptriilor din sarcina nu are nici o legatura cu accidentele care pot aparea la o nastere naturala. Un lucru este sigur: in urma nasterii naturale la cele cu dioptrii acestea cresc... Despre "desprindere" stiu doar ca operatia de reparare este riscanta si nu intotdeauna plina de succes la noi in Rom. Tb neaparat sa vb cu dr. Tutunaru... Si eu, dupa ce termin injectiile, vreau sa abordez acest subiect cu el...
Nu uita, daca tot mergi la dr. oftal. ca cea mai buna diagnosticare se face cu ajutorul atropinei (cred ca am scris corect).
pupici
simona, 30 + sapt.
CEZARIANA
Shobo spune:
o sa o sun eu si pe ingerasu, ca si ea vrea sa ajunga.
pina acum pe lista de prezent la intilnire (chiar daca nu sint sigure toate) sint:
1. Witchie
2. ana maria
3. adita
4. Bestutza
5. cocolino
6. ingerasu
7. Patricia
8. alina_gabriela9
9. Shobo
10. lbelciug
11. crinuta
eu am rezervat totusi masa de 13 pers, caci din experienta trecuta au
venit mai multe decit s-au trecut pe lista si cine stie... sa nu ne inghesuim prea tare!
Lali, Leta, Kris, tigabitza, voi veniti????
daca stie cineva numarul lui tigabita sa o anunte si pe ea, rog frumos... eu o anunt pe ingerasu'.
pupici
Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS
PatriciaArdeleanu spune:
Leta, eu deja ti-am admirat burtica! esti tare frumusica!!
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 28
cocolino spune:
Dragele mele tocmai am aflat ca lichidul amniotic se mai poate pierde si daca avem membranele fisurate,lucru care nu se poate vedea la eocgrafie.. Oricum motive se pare ca sunt mai multe si deja incep sa-mi fac probleme...
Coca 30 saptamani si
dragalasa
cocolino spune:
Amary,Megg nu vin ???
Simona, ar fi interesant la cat s-a marit bonusul primariei..Stiu ca acum este undeva in jur de 1.800.000.. Maine iti voi aminti de asta, ca sa nu uiti...
Coca 30 saptamani si
dragalasa