Mamici din Constanta (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Mamici si burtici.....multe salutari si multi pupici si de la noi!
Eu am mai intrat aici, la "Prieteni dintotdeauna", dar am avut impresia ca sunteti numai mamici care au deja copii mari.
Eu sunt insarcinata in 19 saptamani aproape si mai sunt si noua prin Constanta...Dificultati am avut si in alegerea medicului care sa ma supravegheze, nici acum nu stiu daca am facut alegerea care trebuia, acum imi trebuie si haine ceva mai largute si as vrea sa stiu exact pe unde sunt magazinele cu haine pt gravide...ca daca ar fi sa incep sa hoinaresc....
Sper sa ma ajutati voi!
Multi pupici de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Bine ai venit in Constanta si la DC.
Asa este...sunt mamici aici, dar si burtici...
In piata Grivitei, sunt 3 magazine...care unul in fiecare galerie...
Cum te simti si la ce doctor te-ai decis sa mergi???

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Salutari si multumesc de urarile de bun-venit!Ce sa mai zic de promptitudine....In Piata Grivitei,acolo unde sunt mai multe standuri?Cred ca stiu cam pe unde...
M-am inscris la Dr. Peteanu senior. Nu stiu ce sa zic, nu vreau sa comentez nimic...Pot primi alte sugestii?Se pot face modificari, daca chiar e cazul.
Multumesc inca o data
Multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetele, am pus continuarea aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37001

Sinzi si David
Acum ca am 1,9 ani sa imi spuneti "Sir" - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norris spune:

bua mamicilor din constanta!
din cand in cand reusesc sa va mai urmaresc,dar cum am 2 copii,unul de 4 ani si unul de 6 luni, ma intelegeti ca mi-e tare greu sa mai stau sa compun ceva pe aici..doar mailuri si atat..
eu trebuie de acum sa cumpar premergator si scaunel pt bebe,ca nu mai sta nici in cos ca sa ii dau de mancare,asa ca m-am gandit sa va intreb pe voi daca stiti undeva unde sa merg la sigur ca sa cumpar,nu vreau firme mari ca nu conteaza numele..
eu la baiatul cel mare am avut o masuta cu scaunel din lemn, care dupa ce a crescut, am putut sa dau jos scaunelul si in felul asta sa stea si la masa sa coloreze...
tot asa ceva as cauta daca ati vazut pe undeva
plus ca mai e o solutie, daca cineva dintre voi are asa ceva si nu mai foloseste,dar sa fie in stare buna de fuctionare,eu as fi amatoare sa cumpar si la mana a doua.
eu va multumesc de pe acum, chiar daca imi dati o solutie sau nu, pt ca oricum sunteti niste dragute .
cristina, mama lui norris

Mergi la inceput