HSG....te ajuta sa ramii...?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mesajele voastre m-au incurajat...din pacate de vreo saptamina m-am burdusit cu pastile de raceala si nu stiu daca este cazul sa ma feresc sau nu intrucit acum as fi in perioada cea mai fertila si speram ca si in cazul meu sa faca HSG-ul o minune...ce zice-ti..daca am luat Nurofen raceala si gripa timp de o saptamina are ceva daca incerc sa ramin in aceasta perioada sau sa astept pina luna urmatoare?

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_g spune:

Sfatul meu este sa te protejezi pana luna viitoare. Ceea ce nu am inteles pana acum este care e rezultatul (interpretarea) analizei hsg pe care ai facut-o? Nu se poate presupune ca te-a ajutat la ceva decat in cazul in care trompele iti erau obturate inainte, iar in urma analizei acestea au devenit permeabile si singurul motiv pt. care nu ramaneai insarcinata era acesta . Daca problema este de alta natura sau mai complexa, atunci ai facut un pas spre insanatosire. Nu facem decat presupuneri daca nu ne dai date concrete.

Curaj si mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Nu mi s-a spus decit ca dreapta este foarte buna si stinga mai putin buna dar ca este si ea ok...eu nu prea stiu ce inseamna asta...oricum din cauza medicamentelor de raceala pe care le iau o sa ma protejez luna asta...si pentru ca inca nu am rezultatele la analizele pe care le-am facut...clamydia, rubeola, toxo, cmv, listeria, ureaplasma si mycoplasma....Daca aceste analize ies bine sper ca si cu ajutorul HSG luna viitoare sa se intimple o minune mica...

cata

Mergi la inceput