Intrebare-probleme menstruale

Intrebare-probleme menstruale | Autor: ema1122

Link direct la acest mesaj

Incerc de ceva timp sa ramin insarcinata. Luna asta mi-a intirziat vreo 14 zile, iar in momentul in care mi-a venit am avut cheaguri mari de singe si un mic cheag ca o biluta cit o unghie. Ma puteti ajuta sa imi spuneti ce ar putea fi ? Sint destul de speriata, nu am mai avut niciodata asa ceva, de obicei il am regulat de 28-30 zile maxim. In momentul in care s-a produs acest cheag am avut dureri foarte mari , iar apoi nimic, doar o usoara singerare timp de citeva zile. Testul de sarcina a iesit negativ in cele 14 zile, iar semne de sarcina nu au fost. Va multumesc, astept un raspuns cit de repede se poate va rog.....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Scumpa mea..nu te pot sfatui decit sa te duci la doctor si sa-i spui despre problema ta...poate se impun niste analize....eu asa as proceda mai ales ca ti-a intirziat destul de mult si ai mai avut si cheagul acela...nu vreau sa te speri...dar sa nu fie vorba de vreun avort spontan...am avut prietene in situatia asta!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema1122 spune:

ideea e ca am fost la un control inainte sa imi vina si dupa control am avut dureri foarte mari timp de o zi , dupa care au trecut .... dar a ramas o durere in partea dreapta pina cind a venit asa. Nu stiu in cine sa mai am incredere, daca a fost ceva si doctorul , prin control a provocat asa ceva, e oare posibil ? Si ce ar putea sa mai provoace un astfel de avort ? Cum pot sa elimin aceasta posibilitate daca voi mai avea vreo sarcina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Draga Ema e un subiect f. interesant si cred ca ar trebui intrebat la clinica virtuala.Si mie de 2 ori mi s-a intamplat acest lucru.Nu stiu oare e normala o intarziere de 14zile,poate fi o raceala sau chiar putam vorbi de o sarcina pierduta?
Te pup si sa speram ca vom fi mamici cat mai curand.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tu ai fost la doctor dupa care s-a lasat cu dureri. Ti-a facut tuseu vaginal? I-ai zis probabil ca ti-a intarziat menstruatia si crezi ca esti insarcinata. El ce opinie a avut dupa ce te-a consultat?
Daca nu ai mai avut pana acum cheaguri in timpul menstruatiei poate ar fi bine sa mergi la medic sa faci o ecografie, sa vada exact ca totul este in regula. Nu de alta dar ar fi periculos in cazul unui avort spontan sa nu se elimine tot, poate urma o infectie urita. Cat priveste cauzele, sunt multe si de putine ori sunt depistate. Mergi la medic si insista sa-ti dea de facut analize care ar putea indica o cauza.
In rest stai linistita, multe femei au adus cu bine pe lume bebelusi sanatosi dupa ce pierdusera o sarcina sau chiar mai multe. Deci nu este cazul sa intri in panica.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Poti sa ma ajuti cu aceasta clinica virtuala ? Sint noua pe forum si nu prea stiu...

Tu ai avut chisturi ? Mi-e mi-a iesit unul la ecografie, care cica e functional. E posibil oare din aceasta cauza ?
Doctorii nu prea stiu ce sa zica, am fost la 3 si nu stiu ce este sau de la ce s-a produs asta. Tu ce raspunsuri ai primit ?

Mergi la inceput

Ce teste sa fac, am fost la TREI doctori, nu vreau sa dau nume, dar sint cica cei mai buni. Daca ma poti ajuta cu un raspuns .... multumesc mult. Opinia doctorului care m-a consultat a fost "?!" iar apoi dimineata urmatoare am fosut un test la el de sarcina si a iesit negativ. Dupa asta o ecografie in care a iesit un chist "functional sind spusele lor" ..... E posibil ca o sarcina sa nu fie depistata prin test in primele saptamini ? Ideea e ca acum vreau daca se mai poate , sa stiu ce a fost exact si nu reusesc sa primesc un raspuns exact sau cel putin care sa ma linisteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

aici poti adresa o intrebare dnului dr. Teo Leonte
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8918&whichpage=37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Ema Tia te-a ajutat deja cu doctorul,in rest despre chisturi nu stiu nici f.f.multe,ce pot sa-ti zic e ca si eu am avut dar erau f.micute si fara pericol,asa a zis dr.,am luat Duphaston 10 zile si de atunci n-am mai avut nimic,ovarele sunt curate,dar eu cand am avut intarzierile nu am mers la medic,caci am vazut testul negativ si am asteptat pana a venit,de aceea nu stiu ce sa cred,daca a fost sau nu o sarcina,dar dupa problemelesotului meu nu prea cred,dar cine stie...
Te pup si mult curaj,mergem inainte.Pe site poti afla multe si mai ales Tia e super,te ajuta mereu.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannah spune:

Buna

Eu am avut un avort spontan in 22 saptamani...si totul era ok...la prima vedere ...numai ca dupa aceea s-a constatat ca aveam Sindromul anticorpilor antifosfolipidici. Dupa un experiment nefericit ca cel in cauza ... poti ramane insarcinata ..no problem..dar MERGI LA DOCTOR!!!Inecearca echografii transvaginale ca se vezi ca esti ok si apoi sa-ti faci toate analizele ...sange, urina, hormoni! La 6 luni dupa avort am ramas insarcinata si acum am o fetita de 4 luni si 1( zile :)

sanatate si stai linistita ...toate problemele au o solutie!

Mergi la inceput