Cadouri de craciun!!!!!!!

Cadouri de craciun!!!!!!! | Autor: Chaton

Link direct la acest mesaj

Ce cadouri luati sotilor de craciun???dati-mi si mie,va rog,niste idei..ca sunt atatea..

http://community.webshots.com/user/motancea

http://www.babiesonline.com/babies/c/cosmin/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Depinde de gusturile sotului tau si de citi bani vrei sa dai pt. cadou. Eu am sa-i cumpar anul acesta un ceas .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Un set de cosmetice de la svon, adica gel de dus, deodorant si spuma de ras.

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Pai sa-ti spun ce si-ar dori sotul meu:niste boxe de calculator misto(le si stiu),un laptop,un monitor LCD pt calculator,..si cam tot ce tine de calculatoare..
Acum depinde de ce bani ai tu si ce inclinatii are el.Tu ar trebui sa stii cel mai bine.
Te orientezi in functie de pasiunile lui.Eu asa fac si n-am dat gres niciodata...
Si cred ca il mai poti trage de limba,sau sa-l duci prin magazine si trebuie sa scoata el ceva de genu:" ce super e aia sau cealalta"
Numai bine si spor la cumparaturi.
S-a deschis si la Romexpo..cred..targul de cumparaturi pt Craciun.Tine pana pe 28nov..asa am auzit la tv.
Leditia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

in afara de sex, sex si ...sex...o camasa probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu cu sotiorul am facut intelegerea sa facem liste cu ce ne dorim si sa o dam celuilalt sa aleaga din ele cadoul. Mai bine asa decit sa dau banii pe ceva de care nu se bucura.

O alta solutie e sa-l iei in oras, sa-l plimbi pe la standuri cu carti/muzica/ electronice/chestii brabatesti si sa vezi la ce se opreste sa caste gura :).Sotul meu e insa tipul care se duce numai la ce are nevoie atunci, asa ca nu tine pt ca el cumpara pe loc ....

O alta solutie e daca ii stii hobby-urile (fan al unei echipe de fotbal, ii place sa faca el singur prin casa lucruri, creste pestisori etc. etc.) atunci poti sa ii iei ceva din astea. Sotul meu are deja steagul echipei lui favorite, tricou de vara si de iarna, fes, si fular cu echipa lui favorita....asa ca si aici mi-i s-au duc posibilitatile . Pina la urma la noi a ramas lista si in plus alergatul meu prin magazine 3 zile sa-i mai iau o mica surpriza...

Listele le-am facut pe Amazon, la chestia aia cu ce-ti doresti. Asa ca poate oricind sa arunce un ochi si sa vada cit costa ....asta merge pt ca eu sunt innebunita dupa carti, jocuri cu personaje de desene animate si filme muzicale .

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Eu cu sotiorul am facut intelegerea sa facem liste cu ce ne dorim si sa o dam celuilalt sa aleaga din ele cadoul. Mai bine asa decit sa dau banii pe ceva de care nu se bucura.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Ce idee buna!!! Asa o sa fac si eu. Sau, cand cu vreo ocazie isi exprima vreo dorinta, scriu repede pe ceva si completez listuta din care ii voi alege cadoul.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

carti!

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Noi o sa mergem impreuna sa ne alegem reciproc cadouri. Sigur, e mai frumos sa fie surpriza, dar dupa ce i-am luat de doua ori pantofi si i-au fost mici, nu mai risc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Buna treaba cu LISTUTZA,dar s-ar putea ca lista mea sa nu se mai termine,asa ca poate s-o pastreze si la Craciunul viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Eu m-am gindit asa.Sa-i impachetez mai multe cadouri(nu de trebuie sa fie de mare valoare financiara).Unul din ele sa contina o ciocolata si o scrisorica de la 'Mosu'.
Scrisoarea incepe cu aprecieri si multumiri sotului pentru 'xyz' de-a lungul anului,un anumit moment care l-ati apreciat pe sot pentru rectiile lui extraordinare si la sfarsit cu litere mici scris ce nu v-a placut si ar putea fi schimbat sau luat atitudine asupra.
Ar putea fi chiar 'Mosu' naratorul sau el ar fi cel care reproduce scrisoarea primita de la sotie .
Oricum ar fi ,folositi-va imaginatia caci si barbatii au suflet destul de sensibil si le place si lor sa auda laude.

Joanna

Mergi la inceput