Distanta intre cezariene....pleaaase

Distanta intre cezariene....pleaaase | Autor: bubulicamica

Link direct la acest mesaj

Va rog mult sa imi spuneti daca 1 an si 5 - 6 luni e mult pre putin pt a naste a doua oara prin cezariana???? Medicul nu mi-a mentionat vreun risc in ceea ce ma priveste. Pleaaseee!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Eu cred ca e OK ! Uite s-a mai discutat www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31938" target="_blank">aici!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
aici suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Am cunoascut o tipa care avea 2 baieti, ambii nascuti prin cezariana, diferenta dintre ei fiind de 11 luni. Deci, cand avea primul 2 luni a ramas insarcinata cu al doilea.
Mai stiu una care are 3 copii, toti la diferenta de mai putin de 2 ani si toti 3 nascuti prin cezariana.
Eu cred ca e OK. Daca doctorul a zis ca n-are nik, sa stii ca nu are. Sa fie intr-un ceas bun!
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

la mine diferenta intre prima si a doua cezariana a fost de 1 an si 8 luni si nu au fost deloc probleme, dar am auzit de cazuri cu distanta si mai mica. asa ca nu-ti face griji, o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicamica spune:

Wow mai tare m-au speriat fetele de la subiectul ala Nora.....cu riscul de ruptura uterina. Va multumesc tuturor pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Imi pare rau ca te-ai speriat, eu nu am citit toate raspunsurile stiam doar ca s-a mai discutat subiectul asta, d-aia iti dadusem link-ul. Dar erau si raspunsuri optimiste, nu?

Oricum, faptul ca medicul tau spune ca-i OK e cel mai important, fii linistita!

Sanatate!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
aici suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

1 an si 7 luni la noi fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

bubulicamica - Am o prietena care a ramas insarcinata la 7 luni dupa nasterea primului copil prin cezariana si are 2 baieti superbi !
Am citit chiar ieri un articol in care se spune ca diferenta optima dintre cezariene este de 2 ani pentru ca atunci organismul este refacut in totalitate . Deci stai bine !

Bb sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicamica spune:

Multumesc mult inca o data!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Bubulicamica, uite aici un alt link.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26933" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26933
Asta e mai optimist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

SI mie medicul mi-a spus tot 2 ani. Ce a uitat sa-mi precizeze daca 2 ani trebuie sa fie intre : cezariana si nastere sau intre cezariana si concepere

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput