despre dragoste

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Imi pare rau, dar expresia "nu de foarte mult timp" nu imi zice mare lucru....
Dar inteleg ca primii pasi in relatia voastra au fost deja facuti.
Parerea mea e ca e cam riscant sa o iei cu declaratii de genul "vreau sa fii mama copiilor tai", posibil sa vina la fix sau posibil sa o sperie, depinde de ea.
Ideile tale sunt bune, poti sa te gandesti sa o duci la dans, bineinteles, daca e genul, dar cred ca tuturor ne place putina distractie, sa o prezinti prietenilor tai cu mult respect (fata de ea)

Spune-ne cum merge treaba! Da-ne si noua indicii, ca asa in mare vorbesti vrute si nevrute, conteasa insa si ce fel de persoana este ea, sau ce fel de persoana esti tu!

http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Ah era sa uit!
Vezi ca cele mai multe fete adora sa vorbeasca la telefon... cu orele!
Asa ca fa-i placerea asta macar un piculet

Iar dupa ce ai inchis, stai 5 minute si sun-o din nou, spune-i ca iti era dor sa ii mai auzi putin vocea!
Asta a mers la mine, prea tare chiar!

Dar ai grija, nu face fata sa-ti cada in brate si dupa aia sa nu te mai porti frumos cu ea, din cand in cand trebuie sa ii mai repeti figura, ca va zice mai tarziu ori ca te-ai schimbat ori ca nu o mai iubesti ca alta data
Toata lumea stie ca inceputurile sunt frumoase, dar de noi tine daca le pastram parfumul viu sau nu

Hai succes!

http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RELY27 spune:

Felicitari pt intrebare.Deci sa inteleg ca iti pasa de cea de langa tine.De exemplu mie imi place ca sotul meu sa imi spuna din cand in cand ca ma iubeste, ca sunt frumoasa, ca este fericit alaturi de mine, ca inca ma doreste ca in prima zi etc.Daca vrei sa ii faci o surpriza eu zic sa pregatesti intr-o seara tu singur cina, un vin bun si o floare frumoasa, dar fara ca ea sa stie.Sigur o dai pe spate.Bafta si spune-ne cum ai reusit s-o surprinzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Ce am retinut mai mult :

- cind la sfirsitul scrisorilor imi desena cite un pisoi (pentru ca asa ma si numeste); am pastrat scrisorile
- cind imi spune "Mihaitza a lu' tata" (putinele cuvinte romanesti pe care le cunoaste pe linga La multi ani !);
- cind mi-a spus o data : "tu ai grija de mine asa cum nici mama mea nu a avut vreodata"
- cind mi-a spus : "intotdeauna am fost mindru de tine !"
- cind m-a asteptat intr-o seara cu masa pusa, pregatita de el, cu luminari aprinse si sampanie (pina si cupele erau cumparate special pentru ocazie)
- dimineata cind imi pregateste micul dejun (desi eu mi-as dori mai mult sa il luam impreuna - dar eu nu sint matinala !)
- cind mi-a cumparat o cana de ceramica numai pentru ca vinzatorul grava gratuit prenumele pe ea
- cind a cumparat canile pentru micul dejun : o data cu numele zodiei, o data in culoarea mea preferata
- cind isi pune mina calda pe urechea mea ca sa o acopere complet (asta e si un tratament eficient impotriva migrenelor !)
- cind in mijlocul unei discutii mai incinse ma face sa izbucnesc in ris (si atunci s-a zis cu "autoritatea" mea !)
- cind in urma unei critici din partea mea, se autoironizeaza si se caricatureaza
- cind imi serveste bautura preferata (in functie de moment poate fi o crema de whisky sau un lichior sau o visinata sau o bere), dupa ce in prealabil a pus la congelator paharele
- cind pleca duminica dimineata in piata si se intorcea cu tot felul de fructe (pentru mine, ca el nu le minca)
- cind pleca sa cumpere piine si se intorcea cu prajituri
- cind luam masina si plecam la intimplare, fara nici o tinta
- cind ma trezeste din somn duminica dimineata cu un CD pe care il prefer(acordeon !)
- cind ne plimbam mina in mina, imi place caldura pe care o degaja
- cind mergem la cinema fara sa fi planificat acest lucru

If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Mi-ar placea....

- sa fiu luata de dupa mijloc sau imbratisata cand ma vad cu el si abia apoi sa vina sarutul
- sa nu fie niciodata pe fuga cand e cu mine
- sa primesc o floare la fiecare intalnire *asta dc nu stati deja impreuna(, in caz contarr sa vina de la piatza inclusiv cu florile mele preferate, care depind de anotimp, evident
- sa imi faca cadou o carte, sau un CD, sau un film, cu ceva care stie ca imi place chiar daca el nu se omoara dupa stilul ala
- sa ma invite la intalnire in oras si sa constat ca are luate bilete la teatru, iar apoi rezervata o masa la restaurant
- sa primesc o rochie de seara si promisiunea unui revelion de vis
- sa gasesc dimineatza un bilet pe masa pe care sa scrie "te iubesc" sau sa primesc o felictare asemanatoare in cutia de scrisori, chiar daca ne vedem zilnic
- sa faca o remarca placuta daca intr-o zi ma imbrac mai smecher decat de obicei...

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Trei gesturi care m-au impresionat foarte tare:

1. el mi-a lipit cu scotch de usa de la intrarea in apartament un purcelus de plus care avea atarnata la gat o hartiutza pe care scria: "ma cheama Nif-Nif sunt singur si vreau sa ma iubesti tu!"

2. cand eu in gluma i-am spus ca nu cred ca ma iubeste cu adevarat a luat un marker si a scris pe tapetul de pe perete: "Nu mint cand spun ca te iubesc cu adevarat...si s-a semnat"

3. cand plecat cu afaceri in tzara, m-a sunat iar eu tare suparata ca este plecat chiar de ziua mea, nu am vrut sa mai am de-a face cu el, a insistat pana cand am raspuns si el era la usa cu un buchet de trandafiri albi, venise special in ziua respectiva de la 500 de km departare, numai pentru mine!

Mult noroc,
Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

bucura-te de tot ce-ti ofera, poate si ea isi doreste sa te faca fericit si s-ar simti minunat sa vada ca gesturile/ actiunile/ vorbele ei nu te lasa deloc indiferent

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

L-am intrebat pe sotul meu,ce considera ca i-ar place unei femei sa auda de la barbatul ei:iar am cistigat 500.000 de dolari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Eu i-am trimis sotului meu pe email raspunsul lui mihaisiro .
Punct alb: nu mi-a raspuns inapoi cu replica "da' tu"
Punct negru: nu stiu daca a citit.

Bai, mr_buz, noi te-am tot alimentat aici cu idei, ia spune-ne tu noua ca vrea un barbat sa auda / sa primeasca de la o femeie.
Alti barbati, mai sinteti pe forum? Poftiti la raspunsuri va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

.....cu niste versuri de dragoste ai incercat? eventual pe sms....!
sau....un masaj din cap pina in picioare care se continua cu milioane de sarutari in sens invers????
idei trasnite?????? baloane multicolore inscriptionate cu ce vrei tu, un snop,pe care sa le plasezi la usa ei sau pe masina, sau...in birou dk sinteti colegi !!!
(mie el mi-a facut cindva si o prajitura dar...a pus prea mult bicarbonat si n-am putut s-o maninc!!)

M.

Mergi la inceput