utrogestan

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

dariana, la clinica de langa giulesti o eco e 150+10prezervativul
e cam de asteptat si cam naspa mediul da' macar stii ca nu dai 1000000
iar doctorii sunt buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

quote:
Originally posted by dandana

dariana, la clinica de langa giulesti e cam de asteptat si cam naspa mediul
iar doctorii sunt buni

Te rog, stii cumva daca trebuie programare, sau te duci direct si astepti acolo pana iti vine randul? Stii daca au program sambata? Unde langa Giulesit? Ai vreun nr.de telefon?
Trebuie sa fac URGENT ecografie!

Mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Dandana, spune-ne si noua, cum se procedeaza acolo? ce este, un cab., o clinica? Da-ne un nr. de tel, pls!

fetelor, dar daca imi regleaza ciclul, hai nu in prima luna, dar a doua luna credeti ca e posibil sa am ovulatia in perioada 13-14?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Daca vei face hormoni(menogon,puregon )iti va declansa ovulatia in ziua 11-12 cu pregnyl,apoi vei lua utrogestan pt mentinerea sarcinii.Deci ovulatia la o stimulare este facuta artificial.

Daca iti va da doar utrogestan depinde de organismul tau!

Gabi.

Mergi la inceput

fetele, mi-am luat utrogestan si de maine ma apuc de tratament.Sper sa fie bine, nu imi fac oricum sperante prea mari din prima luna ca vad ca ovulatia nu s-a produs inca dupa temp. mea bazala.

Va multumesc la toate si va tin la curent cu ce se va intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Luna aceasta dupa o pauza de 4 luni progesteronul meu a scazut iarasi.Din ziua 11 a aparut SPM(sindrom premenstrual)dureri de burta,burta umflata,dureri de sani si greata!Cred ca trebuia sa o iau de la capat cu tratamentul cu utrogestan.La mine SPM dureaza din ziua 11 pana imi vin rusii.Acum sunt in ziua 31 sii ii astept cu drag si nervi!Ciclul meu dupa utrogestan era de 28-30 zile,acum vad ca ma intorc la 33-35 de zile.

Eu iau 3 /zi.Am progesteron in ziua 21: 0.1

Gabi.

Mergi la inceput

Gabid, ti-ai facut si monitorizare, aveai ovulatie?Daca da, cam a cata zi?

Mergi la inceput