Bebelusi de sept-oct 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
biamar spune:
Referitor la scuane de masina:
SCAUN DE MASINA-pe grupe sunt -0 inseamna ca se intinde complet orizontal-bebe poate dormi si sta oricat in el-pana la 9 kg
0+-se intinde dar nu complet orizontal-bebe poate sta un timp limitat-pana in sase luni doar 30 min aprox, apoi progresiv mai mult, pana la 9 kg
1-intre 9-18 kg
2-
3-pana la 35 kg
Cele cosulet sunt cu maner si poti sa cari pe bebe in el sau sa il legani, dar sunt pana la maxim 13 kg
-deci trebuie schimbate in jurul varstei de 1 an
-mie mi-a placut scaun auto cosulet de la Chicco-se gaseste si pe net de vannzare la bebelusultau.ro sau frespirit.ro parca
Grupa urmatoare 1-2 tot Chicco se cheama Zenith respectivul scaun.
Vezi daca nu gasesti si la mana a doua fiindca eu am mai vazut oferte
Oricum trebuie sa fie din 2002 cel puitn cA ATUNCI S-AU MODIFICAT NORMELE DE SIGURNATA SI SA SCRIEpe el ca e conform normelor comunitatii europene
trebuie sa fug
Bianca
blue77 spune:
Salut fetelor,
bebeii vostrii mai tresar in somn ? al meu era linistit in ultima vreme insa aseara m-am speriat de cate ori a tresarit in decurs de un minut sau asa ceva, ....azi vad ca parca nu a mai facut asa.
Fetele cu bebeline, tare frumoase sunt printesele voastre , ma tot uit la pozici , nu degeaba sunt renumite romancele pt. frumusetea lor.
Apropo de de hormonii de dupa nastere, eu ieri m-am tuns pentru a 3 a oara in 2 luni, noroc ca nu mai am par prea mult , ca altfel cine stie ce idee imi mai venea :)) oricum acum sunt mutumita in sfarsit , e asa bine cu par mic mic f. comod.
Ma tot gandesc ca ar trebui sa incep sa alerg sau sa fac ceva ca vad ca de 2 luni tot cu 10 kg. in plus sunt si nu mai scad deloc.Am auzit ca dupa ce vine ciclul s-ar mai pierde....dar pana atunci? Voi ati inceput sa faceti ceva pentru silueta?
Am pus si noi pozicile de la botez :).
http://marele.free.fr/MarcAdrianBotez
Pucici
Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian1/
danyce spune:
Blue77, faine pozele si Marc Adriane tare scump. A propos de fetite si romanci frumoase, si Alma mea vad ca farmeca pe toata lumea.
Eu raportez in sfarsit o noapte super linistita, Alma mea a dormit de la 1.30 la 7.30, asa ca m-am putut si eu odihni si acum parca sunt alt om. Sunt super happy pentru asta, la fel ca si pentru faptul ca sotiorul meu a facut curatenie peste tot si ca soacra-mea mi-a terminat de calcat capitele de haine aseara. Nu de alta, dar acum mi se inghesuie si clientii cu proiecte cand eu nu stiu cum sa apuc sa mai dorm.De nu mi-ar da sotul si socrii o mana de ajutor cred ca n-as rezista. Si acum astept iar musafiri sa imi vada domnisoara (ca de cand s-a nascut tot in vizite si musafiri o tinem) si eu am de terminat un proiect Orange pentru Romania pe care trebuie sa-l trimit maine la prima ora la Londra, iar eu inca nu l-am inceputAsa ca acum preconizez o noapte alba din cauza mea .
Alma mea are azi 1 luna de zile. A primit cadou un vecin bebelus, pe nume Daan, care s-a nascut azi dimineata.
Va las ca m-apuc de proiect. Pupici tuturor bebelusilor si mamicilor lor,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca
http://community.webshots.com/user/danyce103
georgiana.david spune:
Multumesc de raspunsuri, azi am fost si la Capraru si mi-a zis ca plange de la colici si de foame pt. ca laptele meu nu-i ajunge si el tot suge , suge pana se satura cu aer, de aceea si colici puternici si tot de aici si faptul ca in ultima vreme se trezeste mai des ca sa manance si in ultimile sapt. mi-a luat in greutate f. putin. Penultima sapt. doar 70 g iar sapt. trecuta 160 spre deosebire de lunile anterioare cand mi-a luat si 300 de g pe saptamana. De azi incep sa-i dau 2 mese lapte praf sa vedem cum o sa fie. Sper sa fie bine, sa nu fie alta cauza plansetelor.
Am pus si eu niste poze facute azi, la 7 sapt. si 2 zile, scuzati calitatea dar fiind facute cu un telef. rezolutia nu-i prea buna.
In legatura cu fratiorii mai mari, Ioana mea este foarte incantata ca-l avem si pe Damian si este foarte dornica sa ma jute la tot ceea ce-l priveste dar evident necesita si ea mult mai multa atentie ca sa nu se supere si sa devina geloasa.
Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)
http://photos.yahoo.com/giorgios72
georgiana.david spune:
fetelor, voi ce tetine folositi? de silicon sau cauciuc? din cate vad eu damian al meu le prefera pe cele de cauciuc desi eu vroiam sa-i dau cu cele de silicon
Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)
http://photos.yahoo.com/giorgios72
irina piticuta spune:
Frumosi copii, Geo. Sa-ti traiasca.
Dani meu prefera tetinele din silicon, dar nu cred ca este vreo' problema ca Damian le prefera pe cele de cauciuc, doar ca se strica mai repede.
Danyce, la multi ani la fetita ta.
irina si BB Daniel
danyce spune:
Super dulci copilasii, Georgiana.
Daniela Veuger si bb Alma Bianca
http://community.webshots.com/user/danyce103
Kittie spune:
Cristia, imi pare rau... Si-al meu urla ca din gura de sarpe daca-l las din brate.. Acum m-am indurat si dupa un sfert de ora de urlat in capul meu, a adormit.. din pacate e in carucior si trebuie sa-l scol in curand ca l-am pus sa-l legan cupiciorul cat va scriu :) Chestia mai interesanta si mai interesanta e c-a venit maica-mea ieri si a plecat azi si tot a stat cu el (din fericire.. hihi, mai trisez si eu..) si e cuminte ca un ingeras, nu-l mairecunosc. Ieri seara i-a facut masaj, l-a tinut treaz ca sa doarma noaptea caci cam dormise in tp zilei si mi-era teama .. cuminte, cuminte, fara urlete, fara figuri, zambaret si ganguritor ca un porumbel. Cum a plecat ea si-a ramas numai cu mine, iar a inceput cu tipetele.. Nu stiu cum sa explic trebusoara asta.. Cat despre colici incep urletele cam la juma' de ora dupa masa, il vezi cel putin o data scremandu-se (plus c-auzi cand ia aer in tp mesei, cd ghiortaie ca un nemancat, ii auzi burtica), se inroseste la fata, da puternic din picioare frecandu-le si nu-i trece plansu' orice i-ai face.. De reflux nu stiu sa-ti spun mai multe ca nici io n-am tinut minte exact cum e, de fericire ca al meu n-are (mi se parea ft complicat ce povestea dr). E un soi de hiperaciditate, parca..Eu sper sa te lamuresti repede cu bebe si mai ales sper ca n-are nimic grav .. da-i sab inainte de masa si schimba repede doctorul ala aiurit! Iar de pantaloni..hehe, pai mai sunt si altele asa :) si io mi-s cu 10cm mai mare in fund si cu 10 in talie.. coapsele nici nu mai zic, si alea la fel.. da' stau in casa, oricum, cd ies am blugi si cam atat. Am mai descoperit 2 per de pantaloni luati anu' trecut de la terranova (de catifea, d-aia colorati) si care-mi vin ca se intind :)))) super fericita am fost, pana cd m-am intors cu fundu'n oglinda - parca vedeam china, asa de mare mi se parea :).. Da' de unde ai auzit tu legenda cu menstruatia si cu slabitu'? Ca nu cred ca e mai mult decat eliberarea lichidului din tesuturi..Io am avut (si inca mai am) un soi de ciclu, habar n-am cum sa-l numesc, da' e o scurgere sangerie care nu mai are nici o leg cu lohiile ca alea se dusera de mult (si eu abia am 39 de zile de la nastere..).
Irina, banuiam eu ca tre' sa fie normal cu kk.. da' vroiam sa fiu sigura..mercix mumos
Biamar, eu am scaunel de masina de la Chicco de la carucior - am un chicco trio si are si scaun de masina, si landou. Scaunul de masina e 0+ si totusi e curbat.. E si pe post de leagan si in tp zilei,in casa, ii pun o pernuta in curbura scaunului ca sa stea drept. Chiar daca se zice ca e bun de la nastere, nu mi se pare normal sa stea asa curbat..
Blue77de unde ai auzit tu legenda cu menstruatia si cu slabitu'? Ca nu cred ca e mai mult decat eliberarea lichidului din tesuturi..Io am avut (si inca mai am) un soi de ciclu, habar n-am cum sa-l numesc, da' e o scurgere sangerie care nu mai are nici o leg cu lohiile ca alea se dusera de mult (si eu abia am 39 de zile de la nastere..).
La multi ani Alma!
Ma retrag, sa vad cum il pacalesc pe printz sa nu mai planga cd il iau din carucior :)
O noapte linistita!
Kittie spune:
scuze, Cristia, am crezut ca scriu unde trebuie, dup'aia am uitat sa sterg, ca cursorul meu se pune unde vrea el (am un laptop, fara mouse extern) si asa am ajuns sa raspund pt Biamar printre randurile pentru tine .. Sorry
biamar spune:
In legatura cu scaunele de masina cosulet-asa toate de la noi sunt putin curbate-eu am gasit unul la mana a doua care este drept drept de la Play-marca spaniola-la noi nu am vazut prin magazine. Oricum poti sa-l tii in cosulet dar nu mai mult de 30 min 1 ora si pe masura ce cretse maresti timpul. Si mai pui pernute sub husa ca sa il faci mai drept