Bebelusi de iulie-august 2004(14)
Raspunsuri - Pagina 8
corianai spune:
Roxi si Mara a cazut din pat de nenumarate ori... cred ca e inevitabil daca dorm in pat de adulti. Prima data i s/a intamplat la 6 luni si plangand cu foc de sperietura a zis prima oara mama. Am prieteni care au mers cu bebe la tomograf dupa o patanie din asta ca facuse pitacul un cucui... Se pare ca sunt mult mai rezistenti decat ne inchipuim noi. Inxca ceva va zic acum ca mi/am amintit, aveti maaaare grija cand ii urcati in scaunelul de masa. Mara de acolo s/a cocotat pe masa din bucatarie si a cazut... din fericire era un scaun in drumul ei si nu a aterizat pe gresie. Eu eram cu spatele, spalam castronelul ei. Hehehe ne asteapta vremuri grele cand incep ei sa exploreze pe bune
BLUE ANGEL spune:
ouuauuu ! Roxana ti-ai testat si inima cu acazia asta ... mi s-a pus un gol in stomac ... noi cand am fost la Cta am luat si landoul cu noi si l-am culcat acolo ... cam inghesuit , dar cred ca i-a priit aerul de mare ca a dormit tun !
aoleuu , uite asa o s-o ducem pana vor intra la facultate !!!! tot cu inima in gat !!!
o zi buna la mamici si la bebici
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineata!
Fetelor eu nu va mai inteleg,ce va tot stresati atata,cel mai indicat este sa mergi la medic sa vezi ce este cu copilul,nimeni nu stie exact sa-ti spuna ce are,nu e nimeni pe aici doctor;deci ca sa fii linistita si sa-ti vezi comoara fericita,mergi la medic.
Nu mai faceti atata stres cu mancarea,ca mai rau ii inbolnaviti pe copii;si al meu o zi mananca mai mult alta mai putin,dar ia in greutate e vioi,ce sa-i fac sa-i bag fortat pe gura 900 doar ca nu stiu cine a spus asa ,sau ca asa scrie in nu stiu ce carte,stati linistite ca fiecare comoara are ritmul lui de crestere si daca totusi esti nelinistita mergi la medic.Al meu a mancat doar de 4 ori duminica,ii dau doar san si la 4 luni juma are 7,300kg si de o saptamana am inceput sa-i dau o data pe zi gris,dar moasa a spus sa nu-l chinui ca e prea devreme totusi si daca e sa-i dau doar o data pe saptamana,acum fiecare face cum crede.
Sper sa nu va fi suparat pe mine,nu vreau sa jicnesc pe nimeni.
Pupici voua si la pitici.
alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
pako spune:
La multi ani Giuliei...cat mai multe lunisoare inainte...sa-ti traiasca si sa te iubeasca.
Linkul care l-am dat mai sus nu mai ie valabil....s-a schimbat ziarul, era in cel de ieri un articol cum un copil a murit strangulat cu firul de la telefonul de jucarie...parintii il lasasera 4 ore singurel.
Felicia si Andreea (17.07)
http://community.webshots.com/user/pako
cristalina spune:
Buna dimineata!
Buburuza mea face ca o clatita in pat (se intoarce de zici ca o frige la funduletz)...ii place la maxim. De cand a descoperit asta cu rotitu' burtica spate e o nebunie, nu mai pot sa las cupilu' singur ca se intoarce si cand da de marginea patutzului se infige acolo si incepe sa chiraie ca nu mai are loc de manevra!
Aseara am gasit-o infipta in coltz...s-a intors pe burta si apoi s-a tarat!...:)))
E simpatica dar nici la buda nu ma mai pot duce ca o apuca urlarea cand se infige in margini!...:)))
Fug ca urla!...:)
O zi linistita sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
mitzura spune:
Am uitat ieri sa va spun ca a invatat si Tudor sa se intoarca de pe spate pe burta. Invers inca nu. Nici eu nu mai pot sa-l las singurel nici un moment
Jurnal de bord: a patra zi fara caca. Azi trebuie sa fac ceva, ca nu se mai poate.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
cristalina spune:
Roxana...va urez ca asta sa fie cea mai mare boacana pe care o face ghindu'!...
(cred ca ai tras sperietura zdravana...)
Dar cred ca pe la 1 an o sa ne amintim cu regret de zilele in care puteau "numai" sa cada din pat...:))
Noi am revenit la programul de la 1 luna, mananca des si putin...Nu pot sa las copilul sa moara de foame, asa ca din 2 in 2 ore o incerc cu cate un biberon...Linge putin si se reapuca de rotit/jucat multumita...:)))
Oricum, nu mai urla (de fiecare data!) cand miroase biberonul de lapte (ca e prietena la catarama cu ala de ceai!)...ceea ce e o realizare...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
papadie spune:
Neatza:-)
eeeee cred ca scaparam de criza de 3 luni cu nemincatu. Catrina da semne ca isi revine. era si cazul dupa 4 saptamini de greva :-)))
Ca o mama denaturata ce sunt ieri i-am dat cei 120 e ml regulamentari si am lasat bibele linga ea. S-a chinuit ce s-a chinuit sa si-l aduca liga ea dar cind l-a trintit a picat cu tetina mai incolo. Asa ca Mielu stringea de tetina (tzisnea laptele ca la gheizere) si lingea cu harnicie fundul sticlei :-)))) Dupa ce-am ajutat-o a hapait pina la 200 de ml... eeeeeeeeeeeeeeeeee alta viatza:-)
amironeanu spune:
Buna dimineata si de la Iasi!
Dupa cum spuneam. Ieri nu mi-a mers Internetul si azi cind intru ati scris deja 6 pagini. Dar am reusit sa le citesc pe toate
La multi ani si de la noi pentru toti care fac trei sau patru luni! Sa fie sanatosi si sa creasca mari si voiosi.
Nu prea pot sa-mi dau seama cum mananca Stefania. Ziua nu prea are chef de mincat, cind se fac 4 ore ii dau eu sa minance (nu prea cere), dar noaptea se trezeste singura la patru. Si cum singura sansa sa adoarma la loc este la sin, eu ii dau sa minince (si mininca bine).
Stefania este la faza la care duce la gura tot ce prinde. Azi dimineata, cind era la funduletul gol se prindea de body si tragea de el si incerca sa-l suga un pic. Are si niste cerculete colorate si usoare pe care poate sa le tina (nu prea mult, inca) si pe acelea le duce la gurita. Paturica, daca o prinde o roade. E tare dulce. Si cum am citit ca asa fac ei cunostinta cu lumea eu o las. Nici macar manutele nu le mai scot din gurita cind o vad
Zilele trecute am citit despre folosirea serului fiziologic. Mie mi-a spus pediatra ca poate sa irite si sa il folosesc cu grija, mai bine sa folosesc apa fiarta cu un pic de sare. Cind Stefania a avut nasucul infundat (avea doar 3 sapt.) i-am pus si laptic de la mine si i-a mers foarte bine. Se desfunda si apoi cu pompita curatam nasul.
Nu mai stiu cine se plingea de pielea uscata a bebelusului. Asa am patit si noi cit timp am folosit ulei J&J. De cum am schimbat pe ulei (nu lotiune) Nivea ne merge foarte bine. Are o piele moale si curata, de mai mare dragul. Adevarul este ca si ii fac masaj in fiecare dimineata si seara.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/amironeanu/album?.dir=/c30a&.src=ph&.tok=ph3V4BCBLUsydlKP