Elizabeta Rizea

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AC spune:

:)= smiley

Sa inteleg ca pe tine te face sa zambesti... ce nu ma lasa pe mine sa dorm. Da, intr-adevar nu stiu ce as putea adauga si ramane in termeni de exprimare civilizati.

Doar o precizare.Eu. Nu tu. Eu am fost atacata pentru ca n-as sti ce au fost legionarii. In subtext creier spalat de comunisti. Aveam un dubiu referitor la cei ajutati de E.Rizea. Am acceptat spusele tale fara vreun comentariu. Crezandu-te pe tine si nu ceva pe Internet, desi si tu esti tot in aceea categorie..
Ca miscarea n-a fost rea, nu cu totul... este un subiect adus in discutie de tine.

sa inteleg ca romanii au casapit din greu la evrei si asta nu te lasa sa dormi? :))

da, macar atit. eu cred ca e un plus ca romanii au fost mai buni decit altii. cit de cit. iar in vremurile alea conta.
nu stiu la ce constiinta te referi. ideile initiale ale miscarii au fost bune. in timp au degenerat. dar la inceput au fost oameni deosebiti care au aderat la ele. un exemplu: din miscare legionara au facut parte si preotii din "Rugul Aprins" care-l include printre altii si pe parintele Adrian si atitia parinti plecati de-acum. ei erau legionari, si nu ma voi gindi in veci la ei ca la niste criminali, ptr ca nu erau. au dovedit prin viata pe care au dus-o (altii prin moartea lor) ca au constiinta. si inca una pe care noi majoritatea n-o avem, desi ne place sa ne amagim ca suntem grozavi si plini de principii ... a existat si aripa radicala, care practic a murdarit idealurile de inceput.

Andreea si galusca Anne-Sarah

http://client.webshots.com/user/acusor_dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabryel spune:

Am parcurs mesajele da` parca n-am vazut un raspuns de la Admin. Ma rog...daca considerati ca e prea mare efortul de a pune un banner cu E.R. pe site acesta asta e. Insa permiteti-mi sa imi exprim opinia ca avui neplacuta surpriza de a-mi "clati" ochii cu bannerul PSD+PUR.
Multumesc oricum.

_
In fiecare zi ii povestesc lui Dumnezeu planurile mele iar EL...zambeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Banner-ul cu Geoana este fara voia lui adminilor. Este dintr-un contract de publicitate luat prin intermediari. S-a discutat aceasta problema pe forum si s-a ajuns laconcluzia ca acel banner permite ca noi toti sa accesam gratis acest site. Si daca nenea e fraier sa plateasca cand aici nu e prea iubit...noi suntem fericiti.
Site-ul are ca tema despre copii. Deci pe gratis, eu ma astept sa vad ceva pentru membrii comunitatii.. cu si despre copii. De exemplu un banner cu construiti case pentru copii orfani in.ro...

Andreea si galusca Anne-Sarah

http://client.webshots.com/user/acusor_dc

Mergi la inceput