balante (dez)echilibrate (6)
Raspunsuri - Pagina 4
ticka spune:
Buna dragelor! Na, ca veni si frigul. Brrrrr! Macar de-ar ninge oleaca.....Ce mai faceti? Io am muncit din greu saptamana trecuta si n-am avut timp de DC, sper sa recuperez saptamana asta. Si ca sa ma mai alin am dat iama prin magazine.... si m-am inoit cu un costum deux pieces, ca asa sade bine unei balantze la inceput de sezon rece . Va pup!
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
Cary spune:
Sa-l porti sanatoasa si cu placere!
Sa inteleg ca ai dat o raita ca sa vezi ce poate cumpara Mosu'????
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Cary
Gandacelu,ce-ti face burtica-cozonac,inca mai dospeste????n-are de gand sa vina odata BARTZA???
Va pup si sa aveti o saptamana buna!
saptamana asta! tineti-mi pumnii!
ticka spune:
gandacelu Iti tin pumnii si nastere usoara, ai grija ce faci si pupici lui gargaritza!
ticka spune:
quote:
Originally posted by Cary
Sa-l porti sanatoasa si cu placere!
Sa inteleg ca ai dat o raita ca sa vezi ce poate cumpara Mosu'????
Sa stii ca mosu meu e cam lenesh si daca nu-mi iau eu, cam uita de mine....astept sa se schimbe, dar de-atatia ani de zile (stii cum e - practica bate gramatica ), mi-am dat seama ca astept dejeaba...asa ca iau taurul de coarne ( adicatelea mosu' cu cardu doldora :) )si ma descurc alone, asistata de Sandica. Recunosc, se intampla cardu sa nu mai fie atat de "gras" si "binevoitor" cu mine, dar incerc si eu - nu dau cu paru'...... Sa vedem anu asta cine castiga ...io sau mosu' lenesh
Cary spune:
Nastere usoara Gandacelu!!!abia astept sa revi cu gargaritza!
Ticka,daca Mosu'vine cu,cardul atunci e OK,spor la cumparaturi!
vlada spune:
Gandacelu' - sa iesi din clubul repede ,bine si usor , ca avem nevoie de tine aici !!! Asteptam sa si sa vedem poze cu ....
Multi
Andreea si Vlad
Iubirea mea
gandacelu spune:
sarumana, fetele! va pup dulce!!! ma bucur ca azi iesim din "scorpioni", ca tare mi-am dorit un sagetator de foc!
dana_ene spune:
Gandaceluuu, si eu sunt cu gandul la tine !
Ah !
Abia astept vestea cea mare !
------------
Ticka, sa-lm porti sanatoasa .
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!