balante (dez)echilibrate (6)
Raspunsuri - Pagina 13
n/a spune:
Hei, balantelelooooooor!!! Ce mai faceti? Gâzoi sanatos, Gândacel! Ticka, sunt marfenie decoratiunile tale! De ce nu le pui si pe Atelier? Galushka, mi amor, sper ca n-ai uitat ca te iubesc, nu? Ia spuneti la taica Veru, are cineva pohta de-o felicitare personalizata? Ca mi s-au impaienjenit degetele pe taste...
"I'm good when I'm good, but when I'm bad...I'm better!"
http://stefieshock.com/images/05-video.mov
ticka spune:
Neatza! aparui si io :). Bun venit Mickyyy! Si sa inceapa sezonul sarabatorilor, ca noiembrie a fost cam trist....Vera io am pus linkul cu decoratiuni la "atelierul piticilor" asa ca sta cumincior acolo..poate poate il gaseste cineva interesat. adivio, cred ca n-ai auzit ca ne-am apucat sa colectzionam poze cu brazi de balantze. Ia da fuga si fa o poza. Sa facem si noi mandretze de pagina cu brazi! Si cum tu esti prima cu brad...vei fi prima si pe paginutza!
Vera - in paginutza cu balantze as vrea sa pun o poza cu brad, da sa nu fie foarte mare, poza sa fie link catre galeria cu brazi. Faci tu un desenutz personalizat bineintzeles. Da click pe pagina sa vezi cat de mare tre sa fie, sau macar proportiile pastrate, ca de micsorat ne pricepem :)))
!!!!
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
Mickyyy spune:
Multumim de primire!!
Cary, n-am avut cum sa ajung la WTC desi mi-am dorit....am fost plecata la socrii la Braila si am ajuns pe la 7 seara in Bucuresti, mult prea tarziu pentru intalnire.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
dana_ene spune:
--------------------
SARBATORI FERICITE !!!!!!!!!!
Cadouri multe si frumoase si... sa va cuprinda spiritul cald si fericit al Craciunului !
--------------------
Am vazut si eu pozele de la intalnire !
Elutza, zau ca esti cea mai cea !
Si esti fericita foc, se vede ! Pupici pentru surioara ta frumoasa si pentru bebe George .
--------------------
Adivio, gata bradutul ?!?!?!
Wow !
Da, da, Ticka are dreptate: fa poze, abia astept sa-l vad !
--------------------
qsar, unde esti in pozele de la WTC ?
--------------------
Mickyyy bun venit in "gashca" !
Inca o balanta de 28 septembrie . Suntem deja 7 in lista .
Sa-ti traiasca printzesa ! E o scumpica !
Si... felicitari pentru ca "istoria se va repeta" ! Am udat batista, citind toate istoriile voastre ...
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
ticka spune:
Mickyyy te-am trecut in listutza...da multe balantze mai avem pe 28 septembrie :)))
vlada spune:
bine ai venit printre noi Mickyyy !!!
Stii ca eu v-am admirat Cary, numai ca la un alt subiect ...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
dana_ene spune:
Previziuni pentru balante in 2005:
(http://www.astromagie.com/previziuni_2005_balanta.html):
BANI ȘI CARIERĂ
Anul acesta va rezerva multe posibilitati in plan profesional.
Daca pana acum ati avut o ocupatie schimbatoare exista sanse reale sa gasiti stabilitatea de care aveti nevoie. Atentie insa la nehotararea de care dati dovada, pentru ca s-ar putea sa ratati unele ocazii deosebite.
Banii in cazul dumneavoastra au fost facuti pentru a fi cheltuiti nu pentru a fi economisiti.
Primavara lui 2005 va ofera ocazii deosebite pentru a va mari substantial bugetul.
Cineva din anturajul dumneavoastra va ofera un parteneriat, pe care ar fi bine sa-l refuzati deoarece va descurcati mai bine pe cont propriu.
Toamna este momentul ideal pentru a va schimba garderoba si de a iesi in societate cu o infatisare noua.
Vor fi si momente in care veti ramane cu buzunarele goale, pentru ca nu stiti cand sa va opriti.
Munciti mult insa eforturile depuse isi vor arata roadele si ar fi momentul potrivit sa pastrati bani si pentru zile negre.
Independenta pe care o manifestati ii supara pe colegii de munca si ati putea primi reprosuri.
Un an bun la sfarsitul caruia veti avea ce sarbatori.
SENTIMENTE
Nu este o noutate pentru dumneavoastra sa balansati intre doua iubiri.
Acest lucru nu va deranjeaza prea mult atata timp cat nu trebuie sa va asumati responsabiltati si sa luati decizii.
Va bucurati de fiecare clipa de iubire care vi se ofera, de parca ar fi ultima zi pe care o traiti.
Primavara acestui an va aduce o dorinta de viata la cote maxime, si nimic nu vi se va parea imposibil.
Cuceriti tot ce va iese in cale, dar veti evita sa va implicati in vreun fel.
Toamna ar putea aduce o schimbare in acest sens, si veti dori stabilitate in viata dumneavoastra si asa prea agitata.
Este posibil sa gasiti partenerul ideal care sa fie gata sa va accepte toate capriciile.
Familia se bucura vazandu-va cu noul chip, deosebit de luminos, si este posibil sa va interogheze, lucru care v-ar putea incomoda. Familia judeca comportamentul dumneavoastra libertin, insa nu pare sa va deranjeze prea mult acest lucru.
Nu va refuzati nici un capriciu in ceea ce priveste dragostea.
SĂNĂTATE
Anul acesta ar trebui sa evitati excesele de orice fel.
Tutunul ar putea fi principalul dumneavoastra inamic.
Nu uitati ca aveti tendinta sa "uitati" sa mancati ceea ce v-ar putea crea probleme serioase cu stomacul.
Fructelor ar trebui sa le acordati o mai mare importanta deoarece sunteti deficitari la capitolul vitamine si calciu.
Toate problemele de sanatate ar putea fi cu usurinta evitate printr-o viata echilibrata.
Ocupati-va mai mult de dumneavoastra si programati-va activitatile in asa fel incat orice discutie de afaceri sa se faca intr-un restaurant si nu intr-un birou inchis si neaerisit.
NUMERE NOROCOASE
3, 6, 12, 19, 25, 33, 45.
Piatra norocoasa in acest an
SODALIT - calmeaza amotiile, aduce echilibru si pace interioara.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
Mickyyy spune:
ticka, multam fain ca m-ai trecut si pe mine pe listuta.
Chiar ca suntem multe balante nascute pe 28! De fapt si eu si barbata-meu suntem amandoi balante, nascuti in acesi zi chiar (28 septembrie), dar in ani diferiti!
Daniela, am bagat si eu un ochi pe pozele pustioaicei tele, dragutica foc , sa va traiasca.
Si-am mai apucat sa ma uit pe niste poze, un baietel dragut foc , Vlad!
Si o sa-mi mai bag nasul prin albumele voastre , in masura in care voi mai avea timp liber (acum butonez de la birou), sper ca nu va suparati prea tare pe mine , da' asa's eu, mai curioasa din fire!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
ticka spune:
Mickyyy, ca sa-ti usurez butonarea (apropo, auzi ce-mi zice Sandica mea: -Ce face mami la srvici? - Mauseaza! ), deci ca sa-ti usurez mausarea - pe paginutza cu balantze DC, gasesti cateva linkuri catre albumele noastre (Dana, Elutza, Tilis, eu)
Si daca vrei pot sa adaug un link si catre pozele tale....daca vrei imi zici :0
vlada spune:
quote:
Originally posted by vektros
Hei, balantelelooooooor!!! Ce mai faceti? Gâzoi sanatos, Gândacel! Ticka, sunt marfenie decoratiunile tale! De ce nu le pui si pe Atelier? Galushka, mi amor, sper ca n-ai uitat ca te iubesc, nu? Ia spuneti la taica Veru, are cineva pohta de-o felicitare personalizata? Ca mi s-au impaienjenit degetele pe taste...
"I'm good when I'm good, but when I'm bad...I'm better!"
http://stefieshock.com/images/05-video.mov
Am putea noi indrazni ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea