Fratele meu avea in clasa I o colega frumoasa tare, care era si putin mai inaltuta ca ei si o placeau toti. Ei bine, intr-o zi intarzia piticul sa vina de la scoala, unde-o fi unde-o fi, mama ingrijorata (mergea singurel, ca era scoala la doi pasi) ... in cele din urma apare si ne spune ca a avut treaba cu Irina ... a trebuit sa alerge dupa ea ca s-o pupe
Noi la gradinita ne bagam in dulap si ne studiam reciproc putzele , iar pe la opt ani aveam un "iubit" de 6 ani, care era si mai scund ca mine si cu care mergeam mandra de mana si "ne pupam ca in filme"
Viviana, cred ca cea mai buna idee e cea cu petrecerea, ca sa-l cunosti si tu pe baietel. Oricum, banuiesc ca poti oricand sa o intrebi de el si pe invatatoare. Inavatatoarea poate sa-ti spuna si daca mai sunt si alte "cupluri" in clasa; poate e o moda, ce stim noi?
Pupici tie si fetitei,
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
Bine ca ati vorbit de dulapuri si de putze ca al meu tocmai si-a adus aminte, brusc azi-noapte, ca in clasele 1-4 facea nebunii in dulap cu vecina de aceasi varsta, care statea la etajul superior!
Mai si ce cumintel credeam eu ca e! Credeti ca am interziat eu prea mult in favoarea vecinelor
pt el, ca asa micut cum era nu a zis pana in zi de azi nik!