GHICITOARE
un capitan de nava impreuna cu echipajul naufragiaza pe o insula pustie, dar ceva ciudat se tot intampla, mereu disparea cate un marinar din echipaj, intr-un final se apropie de insula o nava, iar ei facand semn cu fum sunt salvati: capitanul, bucatarul si inca doi marinari. Capitanul nu mai putea de fericire ca ajunsese acasa, si ca un domn vrea sa iasa la restaurant, ajunge la restaurant, si vede in meniu supa de pescarus- ceeea ce mancasera si ei f mult pe insula,in amintire, comanda o supa, dupa ce gusta o data din supa, iese afara si se impusca. De ce?
puteti pune intrebari iar eu va raspund cu da sau nu!
daca o stiati imi cer scuze
anca DNP21martie
anca DNP21martie
Raspunsuri
DARAEL spune:
Intrebare importanta:
Se bazeaza pe un fapt real ?
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
roxana1974 spune:
cool!
1. In timp ce manca supa sau dupa aceea si-a amintit/si-a dat seama de ceva anume?
DARAEL spune:
1. Supa era cu galuste sau cu taitei ?
2. A primit ceva aperitive inainte ?
3. Era asa de naspa gustul incat a facut indigestie si I-a fost frica ca o sa stea pe buda urmatorii 20 de ani ?
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
an-k spune:
roxana, da, asa e
hai sa facem si noi pe dedectivii, rezolvam sau nu cazul?
anca DNP21martie
pnt_loredana spune:
Scuze Anca pentru mai devreme dar a fost primul lucru care mi-a venit in minte. Te rog, nu te supara!
Si acum sa fiu mai serioasa: A uitat sa ia ceva de pe insula?
lory
ralucami spune:
Si-o fi dat seama ca supa era facuta din indivizii care tot dispareau?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
an-k spune:
se pare ca il stiati, sau daca nu a fost simplu rau
mie(noua) ni l-a expus profu de mate in liceu, l-a momentul respectiv mi s-a parut destul de dificil
oricum daca mai stiti ghicitori de genul sau..., postati aici
anca DNP21martie