Bebelusi de martie-aprilie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
Ela76 spune:
Oare ce o fi cu pozele, ca sunt setate pe "Public"?! Sper sa mearga, totusi. Sa-mi spuneti daca nu se vad. Andreea, multumesc pt atentionare.
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Veve spune:
Spiculet,dorinta-ti fu indeplinita!
Ela,ce scumpa-i fii'taaaa!Si cum sta ea-n piciorele!Bravo,mica!...Croko mai are de bagat mamaliga pan' o reusi sa-si tina bulanasele tantose!
Irina,veve & croko
pozici
Claudelu spune:
Uite la piticanie asta cum sta in picioare Ela, e super dulce Cristi!
Fetelor, la voi cum e vremea?? Aici a fost tare tare urat...furtuna, nu alta si FRIGGGGGGGG ...brrrrr, super nasol si cica va tine tot asa pana pe marti
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Claudelu spune:
Bebelusi de martie:
DARIA
Bebelusi de aprilie:
DANIELA
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Claudelu spune:
Veve, buna treaba ai facut!!
spic de grau spune:
HIP HIP URAAAAA! HIP HIP URAAAAAAA!
TRAIASCA VEVE!!!!
HIP HIP URAAAAA!
la toate prietenele mele si puii lor simpatici!
PS - ELA - deschis,vazut, placut poze. Ai o . Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
SimoV spune:
La Multi Ani - DARIA, DANIELA si SEBASTIAN (daca mai sunt in afara de ei si mi-a scapat cineva imi cer scuze)
Ela, de minune ce bine sta in picioare Cristina! A inceput sa stea in picioare si Lucas, dar sprijinit mai bine, nu asa lejer ca a t! Meseriasa! Ce-i dai de mancare??
Veve, multumesc ca ne-ai trecut si pe noi pe lista! Si Mia e de vreo 2 saptamani cu un dintisor care se vede bine si altul care abia a iesit. Lui Lucas doar la unul i-a iesit un colt. Tare l-a mai chinuit... De Mia nici n-am stiut asa cuminte a fost, numai i-am simtit dintisorul, n-a fost deloc maraita/morocanoasa. Lucas in schimb pare ca de vreo 2 luni se tot chinuie cu dintisorii astia si pana la urma Mia i-a luat-o inainte. Asa-s barbatii - suporta mai greu durerea
Va pupam pe toti si pe toate si va dorim o saptamana buna!
Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)
codritu spune:
La multi ani Daria si Daniela!!! Sa fiti sanatoase si sa faceti numai bucurii parintilor in continuare.Simona, mie nu mi se pare al meu bb mare, chiar imi fac probleme ca nu mananca mancare solida cata ar trebui la varsta lui. Am sa mai pun niste poze cu el in picioare. Nu stiu cate kg are ca nu l-am mai cantarit de tare multa vreme.
Ela, am vazut pozele, foarte dragutica papusa ta si vesela tot timpul.
Spic de grau, si al meu a vomat dovlecelul si nu i-am mai dat. Eu nu pot sa dau sfaturi in ale diversificarii ca noi stam tare prost la acest capitol, ma uit si ma minunez cat manaca alti bb-i si cat de diversificat.
Am mai pus si eu niste poze in album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/smt934/album?.dir=/25d4&.src=ph