Bebelusi de martie-aprilie 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

laura eu zic sa stai linistita. scuze daca te deranjeaza ca iti dau si eu sfaturi.
masa de noapte scoate-o cu ceai. probabil ca nu merge din prima dar trebuie. si cata mancare mananca in total, daca zici ca numai lapte maanaca un kg? adunate trebuie sa dea 1 kg laptele +piureuri, probabil ca trebuie sa reduci treptata cantitatile meselor. Mesele trebuie sa fie de 5*200 sau 4*250 g. la copii care cresc prea mult in greutate trebuie mai putin lapte mai multe fructe, fara fainoase (stiu ca noi trebuie sa facem pe dos) si cred ca mai era ceva.
stii eu am mancat mult gravida si cat am alaptat, acum dupa ce m-am abtinut un timp la mancare, nu mai am pofta mai de loc. Probabil ca ea o sa protesteze la inceput la miscorarea cantitatilor, dar apoi o sa se obisnuiasca.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

CUTREMUR IUBITELOR! Acasa n-au simtit! Voi ?
A fost cam tarisor! Malina ne dai amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Despre ce cutremur e vorba. Aici nu s-a simtit nimic. Na ca m-am speriat deja.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Biroul meu e la etajul trei si l-am simtit toti de pe aici. O izbitura puternica dar de scurta durata. Acasa la etajul noua dadaca nu l-a simtit, dar colegii mei incep sa primeasca telefoane de la rude si se pare ca l-au mai simtit si altii.

bebelusa DARIA si mamica LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura, la 13.31 a avut loc cutremurul care a fost de 4,1 grade pe scara Richter...

Kata, cum esti???

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Multumesc Clau ! Si colegii mei iti multumesc pentru informarea prompta. Noi am intrat pe site la INFP dar inca nu era nimic publicat.
Tu de unde ai aflat?
Andreea (Bebe2004) nu te speria, suntem cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

L-am simtit, da' n-am vrut sa creez panica.
Ce sa fac fetelor(mersi de-ntrebare Clau'), deja m-am obisnuit cu zgiltiiala, nici nu m-am clintit din pat,ii dadeam tzitzi puiului.4,1 e cam mare!.De-abia au astia subect de stiri la TV.
Revin cu un mesaj lung,sper.

Fetelor, imi pare rau s-aud ca aveti probleme, cu copiii,cu mamele etc.V-astept mai vesele si optimiste!
HAI PA.

Catalina,
ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si eu.....lene mare cand vine vorba de scris. De fapt am avut si treaba pana acum asa ca m-am multumit sa va citesc.

mirinda, si mie-mi batea sefu apropouri la inceputu luni cum a ar cam fi cazul sa vin mai de dimineata...da' i-am taiat-o scurt ca alaptez si mi-e imposibil sa-i schimb ora de masa fetei - oricum Malina n-a avut niciodata ora fixa pe vremea cand sugea (acum nici macar nu mai alaptez, da' ce conteaza....sa mai astepte cu venitul la ore matinale la birou ). Si nici nu i-am dat vestea cea mare...c-o sa plec din nou in concedii , da' ar trebui sa ma grabesc, nu de alta da' au inceput sa ma stranga rau tare pantalonii....deja ar trebui sa incep sa ma gandesc la haine de gravida .

Hai sa va zic cum fuse la mine cu cutremurul, tocmai ma uitam pe link-ul dat de malina si admiram imagini din Brasov. Si vazui eu ca se tot misca imaginea, da' zisei ca au aia probleme cu camera, n-o fi fixata bine, n-am eu conexiune buna la internet (desi recunosc ca mi-a trecut prin cap ca ar putea fi cutremur). SI cand colo, intru din nou pe forum si ce vad...ca chiar a fost cutremur. Intru iar pe site....imaginea nu se mai misca .

Hai ca am fugit inapoi la munca....iar mai voiams a zic ceva da' am uitat.....sarcina bat-o vina.....

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by LauraFlo

Multumesc Clau ! Si colegii mei iti multumesc pentru informarea prompta. Noi am intrat pe site la INFP dar inca nu era nimic publicat.
Tu de unde ai aflat?
Andreea (Bebe2004) nu te speria, suntem cu tine!

Am vazut si au si anuntat la Realitatea TV...au zis ca e un cutremur obisnuit in Vrancea

Asa, Kata tu ti-ai facut xilina, ca nu mai "simti" nimic??

Auoleuuu Mickyyy, deja te strans pantalonii???Vezi, sa-l iei incet si usor pe sefu ca poate face infart!!!

Andreeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!???????????? Esti bine?? Vezi, te-ai speriat dejaba!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hihihi....observati ceva nou la mine ?!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput