Bebelusi de martie-aprilie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by spic de grau
Apropo care e faza cu Nastase si cu bagajele? Ca eu nu mai apuc sa citesc stirile
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Faza e ca am vazut la Stirile Electorale ca Nastase a fost in nu stiu ce oras si a declarat ca vrea ca in 2 ani de la alegeri sa aduca tineretul inapoi in Romania...hahahahaha, ca sa va ofere ce?? ca doar nu sunt in stare sa ne ofere noua celor ramasi acasa un trai cat de cat decent
Mai dar ce fecior ai!! Am ajuns la concluzia ca al meu o mare putoare Dar stit vorba cel din urma va fi cel dintai
Si de iertat nu iert pe nimeni!!!Nu veniti cu abureli, ca nu merge!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
bebe2004 spune:
[red]Buna seara. Doamne cat ati mai scris. Eu v-am citit, dar nici nu prea mai stiu ce probleme sunt pe aici.
Avem si noi o noutate: Alexandru sta in fundulet singur de ieri. Era si cazul ca avem deja 6 luni juma'. Am avut si o sedinta foto, asa ca sa nu ma laud de pomana. Avem dovezi:POZICI
In rest e bine. azi am iesit afara, dar nu am putut rezista mai mult de o ora. Pe Alex l-am imbracat bine, dar eu nu. Si am tras un frig. Chiar a venit iarna.
Eu nu-i dau lui Alex nimic in afara de Vigantol. Chiar o fi necesar. Voi le-ati facut analize pana acum bb-ilor? Eu nu si nici nu as vrea ca mi-e mila de el.
Cu mancatul stam bine, dar aproape dupa fiecare masa regurgiteaza chiar daca a scos aerul in prealabil. Aveti vreo solutie?
Spor in continuare la cumparaturi fetelor. Si eu tre sa-mi iau o geaca groasa de iarna ca nu mai am nimic de cand cu , dar nu am vazut nimic deosebit.
Era sa uit.
ANDREEA, IOANA, ANDREEA CRISTINA, HANNA,
STEFAN CATALIN.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
bebe2004 spune:
Cred ca mi s-a blocat culoarea pe undeva sau mi-a furat-o cineva.
noi
bebe2004 spune:
Clau , maine dimineata ma invit eu, dar sa faci cafeaua cu zaharina. Maine nu mai am de facut supa ca i-am facut de azi si poate am timp de .
noi
bebe2004 spune:
Ce tarziu e. Trimiteti-ma la culcare ca maine iar o sa fiu beleuza. Noapte buna mamici si bb-ici.
noi
Claudelu spune:
Andreea, poate ma invitati voi pe mine! Asa mie imi place lunga, tare si neindulcita! ( la ce mai trebuie zahar??)
Culoarea sigur s-a pierdut ea pe undeva,ca de furat nu cred ca ti-a furat-o cineva ca-s doar io aci si nu-mi sta in fire
Andreea, am vazut pozicile, v-am admirat cat sunteti de frumosi!!
Fetelor, eu stiu ca in lunile R copilasii au nevoie de aport de Fier...euu ii dau lu' Raul 6 picX 2/ zi...si inca ceva, mi-a spus pediatrul ca niciodata sa nu-mi dau Vigantol odata cu Fe, de ce? nu stiu...mi-a spus sa incerc sa-i dau dimineata si seara Fe, iar la amiaza Vigantol!
No, gata, merg la
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Claudelu spune:
Bebelusi martie:
Andrei-Alexandru
Bebelusi aprilie:
Maria Alexandra
Veve spune:
Buna seara,fetitele!
N-am chef de scris,croko e nervos,da' fac prezenta ca sa nu ma dati disparuta cu Leana.Nu c-as avea ceva-mpotriva!
Plimbarea de ieri nu prea fu productiva!De fapt nici nu plecasem chitita pe ceva anume si cum nu-mi sari nimic in ochi...Am tot stat in dubii daca sa-mi achizitionez un parfumel nou,da' am mirosit vreo 4 pe care le am in vedere si nu m-am putut hotari.Bine-nteles am vizitat toate magazinele de incaltaminte (pe-stea nu le ratez nici in ghips si scaun cu rotile) si nici aici n-am vazut ceva care sa se ceara musai la mine-n colectie!(especially for you,Leana draga,am cautat pe net modelele la care-am stat in dubii:www.zappos.com/n/p/dp/2675351/c/559.html" target="_blank">astia-negri cu bulinute roz,www.zappos.com/n/p/dp/2680476/c/1430.html" target="_blank">astia,care-s aia luati acu' 2 saptamani,dar vroiam varianta pe ciclam)si www.zappos.com/n/p/dp/1965727/c/158.html" target="_blank">astia,care erau chiar ultima pereche,marimea mea si culoarea asta...dar io plecasem cu alta culoare fixata-n cap de-acasa.Diferenta e ca-n magazin toate modelele de mai sus erau in sale,intre 20 si 30$...Ahhhh,io-te peste ce-am dat!azi m-am dus la un magazin sa iau un fel de cozonacei italieni pentru sarbatori si mi-or cazut ochii pe www.zappos.com/n/p/dp/2491598/c/72.html" target="_blank">astia.Costau vreo 70$ si cum nu plecasem sa-mi iau pantofi ci cozonaci,am ezitat...Gata paranteza dedicata tie,beibi!)
Mai,stau si va citesc si nu-mi vine a crede ce copilasi mobili si activi aveti.Din cate-mi amintesc si vevica era la fel...Insa croko-i grasunel si nu prea se da miscat din loc.In schimb papa bine!
Ela,imi pare rau ca-i bolnavioara micuta!Pupicei multi de miere de la noi,sa treaca repede.Nici croko nu lua picaturile de nici o culoare,dar am insistat si-acum i le dau cu lingurita,in timp ce papa.Is rele si miros ca naiba,dar dupa ce i le dau papa c-o poftaaa...sa treaca gustu'.Mai incearca!Stiu ca e un chin pt.amandoua,dar o sa cam fie nevoie sa se deprinda cu obiceiul,nu?
Nedda,eu ii dau Poly-vit/FE/FLO lui croko.Cred ca-i numai cu prescriptie.I-am dat si noi Tri-vi-sol,pan-a auzit doctorul ca nu folosim apa de la chiuveta si ne-a schimbat pe asta.
Vigantolul ce e?Fluor?De ce sa nu-i dati combinate?Noi il cumparam gata combinat...
Gata,mi s-o ars motorasu.Fac pauza de-o tigara imaginara!
Clau,io-te ma chinui sa stau treaza sa te prind la cafeaua matinala (sa nu ma crezi!daca nu dorm,imi vine sotu' la ora aia si-s bizi,altfel nu te-as refuza!)
Maaaaaai,da' de Ina mea nu mai stie nimeni nimic?Ce-o fi cu ea
Noapte buna!
Irina,veve & croko
pozici
SimoV spune:
LA MULTI ANI - Andrei-Alexandru si Maria Alexandra!!!!
Multumesc fetelor de raspunsuri legate de faptul ca ai mei nu iau nici un supliment de vitamine. Vineri mergem cu ei la vaccin si o sa intreb atunci. Si de azi intr-o saptamana ii facem gauri la Mia in urechi! Care dintre fetitele voastre au cercelusi??
Felicitari copilasilor care au facut progrese!!!Bravo! Vazut si poze noi - tare scumpi toti!!
Ela, imi pare rau ca e bolnavioara Cristina... stiu ca ti se rupe sufletul cand o vezi asa suparata... ii doresc numai bine, sa treaca repede si sper ca gasesti pana la urma o metoda sa ii dai siropurile. Eu numai cu siringa le dau si chiar si atunci cand Mia se incapataneaza pana la urma tot o pacalesc cumva, dar Cristina a ta o fi mai smechera...
Va pupam pe toti si toate.
Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)
codritu spune:
Am scris un mesaj si s-a pierdut.
Eu iar bantui pe aici la ore mici. Al meu bb la ora 11.30 inca avea povesti stand in picioare in patut. Acum vad ca a adormit, dar nu se stie pana cand. Nu prea are timp de dormit in ultima vreme are prea multe de vazut si de descoperit, asa ca doarme cam putintel.
Spic de grau te inteleg ca si al meu dispare in 5 minute prin casa, cand ma vede prinde viteza si rade. Sterge prafu prin toata casa si apoi baga degetul in gura, imi vine sa mor.
Nedda, eu cand dau sa vad pozele ma baga pe pagina in care imi cere sa ma log in, nu stiu unde gresesc.
Veve am vazut pantofii, misto rau, dar mie imi trebuie acum ceva mai pentru iarna canadiana.
Ela, sanatate la bebica, nu e usor sa iti vezi comoara bolnavioara, pupici.
La multi ani Andrei Alexandru si Maria Alexandra!!!