Sot/sotie-aceeasi meserie, acelasi loc de munca

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

Noi nu lucram impreuna insa domeniile noastre de activitate se intersecteaza, asa ca avem cateva puncte comune pe care le exploatam la maximum. De cate ori unul dintre noi are ocazia sa fie, si cu aceasta ocazie, in compania celuilalt o facem cu mare placere. Ne ajutam reciproc si schimbam informatii in domeniile comune. Mie imi convine si imi place aceasta cooperare.

MariaDia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

merci fetelor de opinii
noua ne place asa.
va pupam pe toate

April & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

ai mei parinti sunt casatoriti de 28ani, si s-au cunoscut la locul de munca, dar...(tata facea multe delegatii)

anca DNP21martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Eu mi-am cunoscut sotul acum 12 ani cand am inceput facultatea. Suntem priteni de 10 si casatoriti de 5 ani. Ne-am facut doctoratul impreuna si continuam sa lucram in acelasi laborator. Dar, el face experinte iar eu simulez. Deci nu-i problema sa ne suprapunem la munca daor sa ne completam. Dar sper sa discutam despre subiectul asta si peste vreo 10 ani sa vedem daca parerile se schimba !

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noi am fost colegi de grupa timp de 6 ani la facultate, apoi stagiatura in acelasi loc, a urmat emigrarea si in aproximativ un an si in US ne-am gasit de lucru in acelasi laborator. Acum ne desparte doar un metru.....si totul este ca in prima zi.....

Mergi la inceput