Mamici de noiembrie decembrie 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by daniela_sb

Buna fetelor. Am revenit. Sunt mamica!!!! Iata si povestea noastra

daniela, am citit cu lacrimi in ochi povestea voastra... sunt f emotionata... sa va traiasca baietelul si sa va aduca numai bucurii! refacere rapida!

sa-ti cumperi un colacel ca sa stai pe fund mai usor...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anne-marry
in data 12.11.2004 a nascut VIVIAN.

Doamne, ce de vesti! mor de emotie!
sa-ti traiasca, vivian! felicitari!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits
ONITZO spune-mi te rog daca este necesara slujba de la 7 zile?eu am sa ma duc sa-mi fac molifta si sa-i citeasca bebelului dar botezul tot in RO am sa-l fac asa ca pana la 6 luni copilul meu nu va fi botezat.

draga bits, nu e OBLIGATORIE dar e bine sa i-o faci daca poti, e slujba de citire a numelui care nu are nimic in comun nici cu botezul, nici cu molitfa care se citeste mamei INAINTE de botez (e adevarat ca daca nu e citita, mama nu poate intra in Biserica)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try
Gandacelu, am rezolvat cu iritati la popou. Oricum, era doar una usoara, insa de acum o sa-l ung mereu si o sa-l spal la popou dupa fiecare kk. Wipes-urile alea deja nu le mai folosesc decat ocazional. Si am cumparat un bax intreg (6 cutii mari), adica vreo cateva sute.

stai linistita ca le vei folosi mai tarziu cu siguranta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

fulguletz, dena, gandacelu multumesc pentru urari. Si multumesc tuturor fetelor care ne-au mai urat de bine dupa nastere. Va doresc si eu voua o nastere usoara si bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi.

Felicitari tuturor care au mai nascut intre timp

Danut al nostru fiind foarte cuminte, a lasat-o pe mami sa scrie pe aici. O sa punem si cateva poze in curand.

Gandacelu, nu am gasit colacel cu toate ca am cautat (dupa sfatul tau).

mamica din 8 nov 2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_sb
Gandacelu, nu am gasit colacel cu toate ca am cautat (dupa sfatul tau).

si eu, pana mi-am gasit colac la piata (pe ile am nascut-o vara) am stat in primele saptamani pe o patura rasucita si facuta colac... crede-ma, a fost mana cereasca, nu puteam deloc sa stau in fund, eram facuta praf si ma chinuiam la alaptare de nu se poate

neaparat sa incercati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by Dena
Micheeeee nu esti mamicuta inca???
Ce mai faci ? Cum te mai simti???
Eu ieri am avut o zi grea!!! Ma gandeam ca am refuzat sa ma duc la spital si pana la urma o sa ajung oricum . Ar fi fost culmea... am avut dureri destul de mari de burta si o senzatie de pietroi mare si greu jos care sta gata sa scape in orice moment. In plus printesa mea se tot zvarcolea (ca si acum de altfel) provocandu-mi niste dureri!!! Dar altfel nimic... in sensul de pierdere de dop sau apa ... sper sa nu azi, maine.

Exact asa mi se intampla si mie...
dar se pare ca mai astept, desi chiar si aci , pe DC , la odiseea sarcinii scrie ca daca dopul contine sange se naste in zilele urmatoare.
La mine sambata am eliminat ce a mai ramas din dop si era cu sange...
Asteptam deci!

Gandacico, cand mergi la control??
Eliza[/red] merge maine dimineata ..si s-ar putea sa ramana acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by dama

Pai, Miche ce faci, mama, ca acu' nu mai pot naste eu ca te astept pe tine si tu nimic...eu am crezut ca azi ne dai vestea cea mare...

Vroiam eu!
s-o fi speriat de vremea urata de afara???

Mergi la inceput

miche, merg maine dimineata... poate dau de eliza... uf io nu vreau sa raman acolo... nu mai am contractii, sunt asa de bine... parca nu io tre sa nasc, ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Salutare fetelor, sper ca sunteti bine si voi si bebicii vostri.
Printesa mea a venit pe lume exact la termen, adica 6.11 ora 12,20 , greutate 3,950 kg, L 54 cm. Suntem deja de 4 zile acasa si foarte emotionati. Cand ne vom reveni, vom veni cu poze si alte amanunte.
Pentru viitoarele mamici, aveti grija de voi si nastere usoara!

Mergi la inceput