Copilasi de iunie - iulie 2003 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
carmenutza spune:
quote:
Da, am terminat Furia si raman la parerea ca este cea mai slaba dintre cartile lui Rushdie. Sau poate nu am fost pe aceeasi lungime de unda cu el la cartea asta. Mie imi placea la el cum imbina fantasticul cu realul, stil Marquez, plus perspectiva unica asupra lumii musulmane/istoriei Indiei si Pakistanului. Si din asta nu am regasit nimic aici. Despre societatea de consum si plina de barbie si despre tineretul american de bani gata mai stiu si eu cate ceva...
Am citit si Codul intre timp, si m-a cam dezamagit. Are meritul ca te face sa mai citesti si sa te mai interesezi despre anumite subiecte, dar in rest nu a venit cu nici o idee naucitoare sau originala. Ca despre toate teoriile pe care le emite el s-a mai vorbit. Dar o sa tin sigur minte de ce se considera ca vineri 13 poarta ghinion
De Rushdie, Furia este prima carte citita(sau aproape)....acum ce zic daca ar fi cea mai proasta..inseamna ca m-am orientat.... Cat despre deja faimosul Cod...mie mi-a placut in primul rand ca este extrem de detensionanata, super captivanta..ce sa zic...am simtit-o ca un film -de "actiune intelectuala"(uite cum inventez si termeni pentru criticii de film)- livresc..Este adevarat ca multe au mai fost spuse, insa altele pentru mine erau la fel de noi, cum este pentru Alba ca Zapada culoarea mov....asa ca una peste alta mie mi-a placut...
Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya
Andra_ spune:
Na' ca iar mi-a fugit mina pe tastatura...
Madic - cu carutul m-ai prins, ca eu daca n-am fetita (inca) nu prea stiu ce si cum. Am vazut, dar nu stiu daca erau pliabile sau nu la Baby Planet sau la Buratino (trebuie sa le stii ca sint in cartier, pe Baba Novac, unul e la complexul de la Stejarului, celalalt chiar inainte de intersectia cu Cimpia libertatii/ parc IOR), cred totusi ca da, ptr ca erau cu cadru metalic, gen carut sport ptr copiii nostri. O sa ma uit diseara in Cora si te informez daca exista. Si lui Luca ii plac, dar tat-su se tine batos "da' ce-i fetita?" si n-a vrut sa-i luam, desi la un moment dat prin vizitele noastre in Cora se lipise copilul de carut, si altceva nu-i trebuia...
Oscilococcinum e un soi de remediu homeopat, ii tot fac reclama la TV de citiva ani, se ia fie preventiv, ca un vaccin antigripal, fie ptr raceli. Eu i-am dat cite o doza/dimineata si una/seara, l-am bagat in biberon ca sa-mi usurez existenta si n-a ramas nimic in urma.
Crisa- fusesi in IOR si n-ai zis nimica?!?
Si vorbind de zile naspa, la mine acest week-end e in top: simbata ca simbata a mai fost cumva, dar ieri pe linga copilul mitiitul si muscacios, al meu sot a dormit pina la 4 (adica 16:00) in ciuda reprizelor de calareala a lui Luca si a agitatie noastre prin casa, de-mi venea sa.... mai bine sa nu fie scrie, ca verba volant.
Ioana - mama, ce vocabular bogat are domnsoara Catalina, m-ai uimit
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
amik spune:
andra,nu de Oscilo zicea Elena ca se ia nu mai dizolvat in apa,invartit in sens trigonometric sau puse bilutele sub limba caci se absoarbe numai prin mucoasa bucala?incurc eu borcanele?ca pe mine complicatia asta m-a dat inapoi...daca e bine sa ii pun in biberon,hehe,ne-am scos!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
maria m m spune:
Buna fetelor,
Avem 9.020 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![
Si in Oradea e urat afara.E frig,bate vantul,ploaie,noros.....Totusi azi nu a prea plouat si bona a scos-o pe Paula afara si m-au asteptat cand am venit de la serviciu.
Carmenutza-Saniuta noastra e rosie,in forma de vanita si are o fata de ursulet.In interior e putin denivelata,cam ca un scaunel mai micut si are o centura ca sa il prinzi pe bb.Am luat-o de la metro.
Nici pe Paula nu o deranjeaza tare statul in casa.Evident ca prefera afara insa in casa activitatiile ei sunt urmatoarele:
-rasfoit(a se citi rupt,indoit) reviste
-jucat cu jucarii(non stop)
-ascultat muzica.A descoperit cum se da radioul mai tare si pune la maxim muzica.
Acum cateva zile umbla la combina(scoasa din priza) din camera noastra si a apasat pe un buton si a scos caseta care se afla inauntru.La noi la combina e ceva mai complicat cu scosul sau introdusul casetei.
Kehleyr-eu sper sa-i placa papusii zapada.Ieri Miru o "dadea" cu sania prin casa si i-a placut.
cgaby-si Paulei ii place povestea cei trei purcelusi.Daca tot i-am citit-o de atatea ori m-am gandit sa o invat macar numele purcelusilor dar nu a vrut.
Cornelia-pupici burticii!Si Mariei bineinteles
Madic-pey Paula a sarit ieri de somnul de pranz si a adormit pe la 5,de papat face mofturi si mananca putin.
bychi-sa va simtiti bine la botez.Ca si idei de cadou.....o jucarie,o paturica cu niste prosopele,intreab-o pe mamica de ce are nevoie copilul,poate un aparat de sterilizat.
Magda-ce dragut a fost Alex cu faza cu calculatorul.
pupici.
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
maria m m spune:
Elena-simpatica foc Oana ta.Posteaz-o la poznasi..
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by carmenutza
De Rushdie, Furia este prima carte citita(sau aproape)....acum ce zic daca ar fi cea mai proasta..inseamna ca m-am orientat.... Cat despre deja faimosul Cod...mie mi-a placut in primul rand ca este extrem de detensionanata, super captivanta..ce sa zic...am simtit-o ca un film -de "actiune intelectuala"(uite cum inventez si termeni pentru criticii de film)- livresc..Este adevarat ca multe au mai fost spuse, insa altele pentru mine erau la fel de noi, cum este pentru Alba ca Zapada culoarea mov....asa ca una peste alta mie mi-a placut...
Mie de la Rushdie mi-au placut foarte mult "Ultimul suspin..." si "Copiii din miez de noapte". "Rusinea" mi-a placut mai putin, iar "Harun si marea de povesti" a fost basm de-a binelea . Mai am "Pamantul de sub talpile ei" inca necitit.
Nu ma intelege gresit, si mie mi-a placut Codul, doar ca dupa cata valva s-a facut pe seama lui ma asteptam la mult mai mult. Eu am mai citit o serie (SF ) care lua toate miturile care au existat vreodata (de la Holy Grail, la Excalibur, la Ark of the Covenant etc etc) si le intorcea pe toate partile, asa ca eram familiara cu stilul. M-a dezamagit faptul ca toti oamenii frumosi erau personaje pozitive si toti cei urati erau personaje negative, mi s-a parut "politically incorrect". Si m-a mai deranjat ca a facut cateva greseli flagrante in carte -- lucru care nu l-am aflat nici eu pana nu am citit in alte parti, si cineva care nu citeste ramane dezinformat.
Hai ca inchei cu Codul, ca am acaparat subiectul .
Madic Stefania nu a invatat sa scuipe, dar ma imbranceste cand ma apropii cu lingurita de ea si arunca pe jos daca ii dau in mana, cum zici si tu
Eu nu stiu de carut desi am fetita, am vazut cand ai intrebat dar nu posed raspuns
Amik, Andra - Oscilo se ia cum a zis Elena, cu sensul trigonometric...
maria m m spune:
quote:
Originally posted by cgaby
si noi am pus niste poze
http://community.webshots.com/user/cgaby100
cgaby
Foarte frumoase pozicile!
Sa-ti traiasca scumpetea de baiat!!!!
bychi spune:
Andra, multumesc de raspunsul cu cizmulitele si pelerina. Maine am program de shopping.
Maria, multam de ideile de cadou; e cam greu pt. ca copilasul are tot ce-si poate dori un parinte pt. bb-le lui. O sa caut ceva care sa-i aduca copilului aminte de noi mult timp.
Amik, pt. administrarea remediilor homeopate nu se bea sau mananca ceva cu o jumatate de ora inainte si dupa. Si procedura nu e chiar asa de complicata, te obisnuiesti repede. Bilutele se dizolva in apa fiarta si racita (sau plata); nu e indicat sa le pui in biberon ca isi pierde proprietatiile. Asa stiu eu.
Cgaby ce frumusete blondina ai! Sa-ti traiasca!
Madic, ma mai plimb cat mai am timp; cand voi incepe serviciul toate vor fi o frumoasa amintire.
Crisa, daca nu sunt prea indiscreta unde va veti petrece honey moon-ul? Si pe Tudor il lasati cu bona sau il duceti la bunici?
Mihaela, voi scrie niste retete de papa dupa ce culc copilul.
Pupici
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)
cgaby spune:
va multumim!!!
nu ca-i al meu, dar e cel mai frumos si cel mai destept de pe planeta!!!stefan(13.07.2003).
azi noapte am adormit fara suzeta!!!!
va pupam pe toti si poate la urmatoarea intalnire vin si eu!!!
cgaby