Revelion 2005 in Florida-info

Revelion 2005 in Florida-info | Autor: Vi

Link direct la acest mesaj

Buna!
Noi suntem un cuplu din Toronto, Canada si venim in vacanta in Florida la un resort langa Fort Lauderdale.

Ne-ar interesa un loc mai special unde am putea petrece intr-un mod amuzant Revelionul 2005. Preferinta ar fi un restaurant romanesc sau un alt loc unde am putea fi printre alti romani cu aceeasi efervescenta despre acest eveniment ca si noi.

Orice sugestii si informatii sunt bine venite, necontind locul unde asemenea locuri ar fi. Suntem obisnuiti cu distantele mari. Te rog foloseste adresa vio_10@hotmail.com
Multumesc
Vio

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Draga Vi sper sa fi primit raspuns la intrebarea ta.

Multa sanatate si distractie placuta de revelion aici in Florida.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

salutare,

Noi suntem un cuplu franco roman ,locuim in Costa Rica ,ne este dor de o petrecere romaneasca,sotul meu si el vorbind romaneste ,ma intereseaza sa stiu si eu unde se poate petrece revelionul in Florida!
Poti sa-mi scrii; ionicadumot@hotmail.com
Pupici si multumesc

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

destul de aproape de Fort Lauderdale, mai exact in oraselul Hollywood (coincidenta de nume, nu e "acel" Hollywood de care am auzit cu totii), este un restaurant romanesc numit "Transilvania". noi acolo am facut Craciunul in 2001. am avut si colindatori... a fost bine.
http://www.transylvaniarestaurant.com/
Adresa:
113 South 20th Avenue,
Hollywood, FL 33020
Phone: +1(954)929-0777

si mai e inca un restaurant, se numeste "Europa":
1720 Harrison Street, 5th Floor,
Hollywood, FL 33020
Phone: +1(954)410-5099 sau (954)457-8140

Mergi la inceput